pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Kötü kız Rihanna! FOTO GALERİ Robin Thicke ile birlikte GQ dergisine verilen bu pozlar çok konuşulacak.. 23.11.2007 07:41 Önce bir kız arkadaşıyla bir eğlence gecesinde çekilen fotoğrafları gündeme bomba gibi düşen Rihanna, ardından da fazla iddialı dekoltesi yüzünden kuzeninin düğününden atılmasıyla gündeme geldi. Rihanna son olarak da GQ Magazine için çektirdiği fotoğraflarla tartışılıyor. Robin Thicke ile birlikte dergi için objektif karşısına geçen Rihanna, öyle pozlar verdi ki herkes şimdi Thicke'nin eşi Paula'nın bu fotoğraflara ne diyeceğini merak ediyor. kaynak robin thicke bu haber karsisinda when I get you alone parcasini bu gibi durumlari tasvir etmek icin yazdigini soyledi. resimler icin tiklayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 said: Misafir 23.11.2007 13:51 dehşet! hiç utanma yok bunlarda olayı fena dramatize etmiş sanki adam rihanna'yı kesmiş biçmiş :D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 adam hakli, utanmaz arlanmaz zinakarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 tamam da bu melezler niye bu kadar güzel oluyolar. kalbim durdu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Yemek yiyodum tamda be. Miğdem bulandı :S ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 şaka mı yapıyosunuz.bir insan evladı buna nasıl çirkin veya midem bulandı der :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Aşığım sana Doyamıyorum Nede güzelsin Bakamıyorum dfhba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ben de çözemedim. bu kız güzel değil diyen insan olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bence de pek guzel degil fakat yaradanin yarattigina cirkin denmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hani bi laf vardı "babamız oxford a gönderdi de gitmedikmi" diye arkadaşlık teklif etti de siz mi kabul etmediniz? diye kibarca sormak istiyorum yorumculara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bu mu avril mi desinler avril derim bu mu angelina jolie mi desinler angeli.. derim falan yani rakiplerine göre bence çirkin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yapma çiçek gibi .. o kadar bakımı yapmış sermayeyi dökmüş.. yine çirkin ..kliplerde popoyla memeyle olmuyo.. abdullah güle benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Sly-One said: ben de çözemedim. bu kız güzel değil diyen insan olamaz. ++++++repüterrrrr bebegim benm ya (L)(L)(L)L(L)LL)(LL) aldşdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 canım benim nesi kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 daesu rihanna yı çok severim güzeldir falan ama verdiğin fotoğrafta çok kötü asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 abi geçiniz plx. gayet en şirin kız şu an piyasadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bunlar kötü kız görmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 avril nedir ya abartmayın Kotu kız diye baslık atmıslar bide bizimkiler daha beter pozlar veriyor ama ben hic gormedim kotu kız xxx diye sacma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 geçin harbi ya.. bebüt ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 duduk gibi oter ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 öter de, sen öttüremessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 zevk mi aliyosunuz insanlari ozellikle kadinlari seks objesi gibi gostermekten ya?! nasil adamlarsiniz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 evet midem kaldirmaz bembeyaz isveclilerden sonra, ama yine de boyle kesip atmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 omfg ne dedi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar