Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osmanlı Padişahlarının Cinsel Tercihleri

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Ehem efendim Bursa'dan size bir tarih bilgisi. Burada Kestel tarafında iki köy var (isim veremem) padişahlara oğlan yetiştiriyorlarmış burada:D Köylüler pek saklamıyor bu gerçeği ama yeni kuşaklar öfkeden deliriyor. BU arada kaynak olarak Padişah Anaları diye bir kitap okumuştum bir ara onu tavsiye ederim orada ilginç bilgiler var. Yavuz Sultan Selim bir yeniçeriye aşk mektubu yazmış bir ara. Ama sakın dellenmeyin bu oğlancılık-eşcinsellik o yıllarda normal birşeymiş. Erkek adam erkek sever diye bir laf vardı:D
Sosyal ağlarda paylaş

Ek bilgi: hadım olayında organ kesilmez. Daşşakların bulunduğu torbalar bir aletle kavranıp bükülür. Çatır çatır sesler gelene kadar. Sonrasında daşşaklar morarıp şişerler, hadım edilecek arkadaş birkaç hafta hasta yatar. Yaşamama şansı baya yüksek.
Erkeklik hormonu salgılanmıyor ondan sonra. Yalnız bu işlem küçük çocukken yapılmalı ergenliğe girmiş olursa hadım edilecek arkadaş sonradan ereksiyon olabiliyor nefsi kayabiliyor o yüzden ergenilğe girmeden yapılıyor bu işlem. Organ kesilmiyor öyle birşey yok. ( En azından Osmanlıda yok )
Sosyal ağlarda paylaş

Harem filminde vardı bir sahnede içeri askerler dalıdığında aynı yatakta yatan çıplak üç dört kız (ikişer ikişer yataklarda gang değil) fırlıyordu korkuyla. Ama tv de kesmişlerdi sahneyi. O filmin baya gerçekçi olduğunu duymuştum.

Artı daşşak burma olayı birde ayakta düzgün duramamaya yamuk yürümeye yol açıyor. Eğer tam doğru yapılamazsa ömür boyu acı çektiriyor birde. Bu haremdeki hadımlar sakala çok özenirlermiş, saç kesip yapıştırırlarmış falan bazıları. YAzık lan...
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Yalnız o testis olayını ilk defa duyuyorum. İçim fena oldu arghh. Bide osmanlıda kölelik yoktu diye övünüyoruz.

Osmanlıda kölelik yoktu lafı saçma zaten. Devşirmelik köleliğin bir türü, ayrıca zenciler var cariyeler var hadımlar var var oğlu var. Osmanlı'da kölelik II.Meşrutiyet ile kaldırıldı tamamen. Yalnız bizde normal insanların kölesi yokmuş Amerika'daki gibi. Sadece ileri gelenlerin var.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Yok Lokal anestezi yapıyolarmış o zamanlarda :)

Penisin kesilmesine şaşırmamın nedeni, o dönemde hadım edilme olayının "burma" denilen yöntemle yapılıyor olması. ombak da açıklamış zaten nasıl olduğunu olayın. İlk kez duydum hadım için penisin kesilmesini.

Zenciler Afrika'dan getiriliyordur muhtemelen, sonuçta Osmanlı bir imparatorluktu yani. Zor olmasa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...