Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 cok iyi gidiyo dizi ya, bu sezonun favori dizisidir bence. bu arada quantum of solace'da bu bölümün yarısı kadar spy action olsa cok daha iyi bir film olurdu. chuck yine kendi yöntemleriyle ajanlığını yaptırmaya devam ediyo super bi şekilde, morgan, rispekt! kessy, ahaha o neydi öle ya. sarah, ah canım benım ya kıyamam ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 stanford neymiş agalar. herkes ajan çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 nerdcode=pure win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sarah ın her bölüm giyinmesini göstermeleri yetiyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bu sezon bütün diziler Dexter ile Mad Men'in tozunu yutmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 arcane said: Bu sezon bütün diziler Dexter ile Mad Men'in tozunu yutmakta. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dexter a laf etmeyin.şuan dexter ile yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Yvonne bu dunyadan degil. Unleash the Casey! aklima geldikce guluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Yalnız Jill'i arabaya tıktıktan sonraki konuşmasında nasıl bir açıyla ve ışıkla çekmişlerse, o sakar Chuck'dan eser kalmamış, resmen adam Jack Bauer gibi gözüktü ve konuştu. Karizma olmaya başlıyo yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ya su dizinin en cok sevdigim yani bu. boyle gulmekten geberten espiriler yada gondermeler felan yok. ama muthis eglenceli. izlerken surekli eglendiren nadir dizilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Xaenin said: Yalnız Jill'i arabaya tıktıktan sonraki konuşmasında nasıl bir açıyla ve ışıkla çekmişlerse, o sakar Chuck'dan eser kalmamış, resmen adam Jack Bauer gibi gözüktü ve konuştu. Karizma olmaya başlıyo yavaştan. Spoya spoyla cevap Abi öyle konuşmasın. Chuck kendi yoluyla takılsın şebek şebek hareketler yapysın yani. Gereği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 küfredicektim chuck'a bi yerden sonra artık neyse toparladı sonlara doğru.. merak ettiğim neden chucck'ı öldürmek istedikleri intersect olduğunu bilmiyolar sonucta. Iyı ajan diyemi öldürmek istiyolar anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Cuce said: küfredicektim chuck'a bi yerden sonra artık neyse toparladı sonlara doğru.. merak ettiğim neden chucck'ı öldürmek istedikleri intersect olduğunu bilmiyolar sonucta. Iyı ajan diyemi öldürmek istiyolar anlamadımki spo senin peşindeyiz dedi jill biliyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bryce'a ulaşmak istiyolar intersect o sanıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Cuce said: bryce'a ulaşmak istiyolar intersect o sanıyolar spo doğru doğru sonra öyle demişti jill hatırladım amaç öldürmek değil istek yaptırmaktı o zaman sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yvonne ya canim benim.. unleash the casey cidden paramparca etti beni izlerken. ahah herif muthis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 pazar günü ilk bölümden başladım vee s02e08'e yetiştim, baya eğlenceli bi dizi, epey sardırdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Süper bölümdü. İlk kez ana hikayeye katkısı olan adam gibi bir senaryo yazmışlar. Karakter olan Chuck bu bölümde repleri topladı. Big Mike'a yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Big Mike babasın.Uleash the Casey.O kullanma kılavuzu olayına bittim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 2x9 Öyle bir sonraki bölüme devam eden olaylara alışınca böyle tek bölümlük hikaye kötü hissetirdi tabii... Ama gene de iyiydi bana göre.Galiba artık işin içine Chuck'ın babası girecek.Senraistler tehlikeli bölgeye adım atıor,klişe birşeyeler görmeyiz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 altyazı altyazı altyazı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bu bölüm altyazı niye çıkmadı ya cabucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ingilizcesi bile yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 10 süper (tu) 2x10DEMORGAN AHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 2x10 güzelmiş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar