Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok iyi gidiyo dizi ya, bu sezonun favori dizisidir bence.

bu arada quantum of solace'da bu bölümün yarısı kadar spy action olsa cok daha iyi bir film olurdu.

chuck yine kendi yöntemleriyle ajanlığını yaptırmaya devam ediyo super bi şekilde,

morgan, rispekt!

kessy, ahaha o neydi öle ya.

sarah, ah canım benım ya kıyamam ben sana.
Mesaj tarihi:

Yalnız Jill'i arabaya tıktıktan sonraki konuşmasında nasıl bir açıyla ve ışıkla çekmişlerse, o sakar Chuck'dan eser kalmamış, resmen adam Jack Bauer gibi gözüktü ve konuştu. Karizma olmaya başlıyo yavaştan.

Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Yalnız Jill'i arabaya tıktıktan sonraki konuşmasında nasıl bir açıyla ve ışıkla çekmişlerse, o sakar Chuck'dan eser kalmamış, resmen adam Jack Bauer gibi gözüktü ve konuştu. Karizma olmaya başlıyo yavaştan.

Spoya spoyla cevap

Abi öyle konuşmasın. Chuck kendi yoluyla takılsın şebek şebek hareketler yapysın yani. Gereği yok.

Mesaj tarihi:

küfredicektim chuck'a bi yerden sonra artık neyse toparladı sonlara doğru..

merak ettiğim neden chucck'ı öldürmek istedikleri intersect olduğunu bilmiyolar sonucta. Iyı ajan diyemi öldürmek istiyolar anlamadımki

Mesaj tarihi:
Cuce said:

küfredicektim chuck'a bi yerden sonra artık neyse toparladı sonlara doğru..

merak ettiğim neden chucck'ı öldürmek istedikleri intersect olduğunu bilmiyolar sonucta. Iyı ajan diyemi öldürmek istiyolar anlamadımki

spo

senin peşindeyiz dedi jill biliyorlar sanırım

Mesaj tarihi:

2x9

Öyle bir sonraki bölüme devam eden olaylara alışınca böyle tek bölümlük hikaye kötü hissetirdi tabii... Ama gene de iyiydi bana göre.Galiba artık işin içine Chuck'ın babası girecek.Senraistler tehlikeli bölgeye adım atıor,klişe birşeyeler görmeyiz umarım.

• Yeni Oluştur...