aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sarah daha da guzellesmis mi ya, nolmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 aquila said: sarah daha da guzellesmis mi ya, nolmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 çok kötüydü be, chuck için bile fazla geyikti görev ortası peşinde koştukları şeyler. lester iyiydi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 KHaRoN said: aquila said: sarah daha da guzellesmis mi ya, nolmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Effffsane bölümdü diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ne kadar guzel bolumdu oyle 413. bir de en sonda calan sarkiyi bilen bulan biri yazarsa super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 “Young Blood” by The Naked and Famous buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abiiii çok harika bölümdü sevgi pıtırcığı oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abiiiiii çok iyi bölümdü yaaa ama sezon finali bunun yanında çok sönük kalıcak gibi hemencecik yakaldılar wolkoff abiyi falan bakalım neler olucak daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Chuck'dan yine 13. bölüm klasiği. Bomba gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 SPÖLER Volkoff o kadar kolay pes etmez alır adamın aklını. Death is the solution to all problems. That’s a quote from my favorite poet and humanitarian…Joseph Stalin. Benim de en sevdiğim 2.laf bu. Birincisi Nietzscheden "Beni öldürmeyen şey güçlendirir". Yaşayarak gördüm bu lafın doğruluğunu. O kadar çok acı çektim ki artık Baneden güçlüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 lolwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 oha baya iyi çıktı son bölüm yüksek beklentilerle izlemiyordum bayadır hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi final bolumu falan mıydı bu bole. çok çok iyi bolumdu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi dizi gerçekçilik bakımından baya batırmış olsa da duygusallık açısından o kadar iyi gidiyor ki hiç batmıyor vallahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 40 dk içerisinde aksiyon, komedi, romantizm gibi kategorilerin hepsinde tepeyi gördüler resmen. senaristler mükemmel.. sezon finalini düğün ile yapacaklar gibi geliyor bana ama tamamen tahmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sanki diziyi bitirme bölümü yapmışlar gibi. final olsaydı ancak bu kadar güzel olurdu , hatta bu bölümden sonra finalde ne yapıcaklarını çok merak ediyorum. yeni bi düşman yaratmakta üstlerine yok gerçi , orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 nbc her sene 13 bolum siparis edip sonra ek bolum istedigi icin boyle final gibi, yazarlar da saolsunlar sene icinde ne yaparlarsa yapsinlar kaliteli final patlatmayi biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bundan sonra ne çıksa bunun gibi finalden iyi olamaz. diz çöktü işte. tadında bırak modu var bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sarah fenaydi bu bolum, biraz daha hareketli olabilirmis gerci heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 çok güzel olmuştu ya cidden bölüm şahaneydi bence 13ten sonra yine bomba gibi devam etti wind of change de süper bi seçim olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi o kalçadaki 2 tane gamze. işte ben orda bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Cok guzel bir bolumdu ya. Bu haftaki bolumler tatmin etti cidden. Oh you beckman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi bu bölümde sarahın ne kadar tahta olduğunu gördük.. sallayacak bir şeyi yok, neyine senin göbek dansı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 TAAAAAAAKE MEEEEEEEE TO THE MAGIC OF THE MOOOOMEEEENT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar