Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Subway'in türkiye fiyatları gereksiz derecede fazla yalnız, bir sandviçe türk insanı o kadar para vermez. Gider aynı fiyata iskender porsiyon yer. Bknz : İskender Vs Subway Fotoğraflara bakıp acıkmak bu olsa gerek, acil mutfağa gidiyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 her şeyin bi yeri vakti var. adam ağır bişi yemek istemiyorsa tutup da iskender yemez yani.
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dasaaa said: her şeyin bi yeri vakti var. adam ağır bişi yemek istemiyorsa tutup da iskender yemez yani. Hafif bir şeyler yemek isteyenler gelsin Ayvalık Tostu vs Subway Valla şu anda yurtdışında olan birisi olaraktan bana yerel tatlarımızı değilde, Subway, Burger falan savunmayın, yarama basmayın :) Her gün burda sandwich,hamburger yemekte olan insan benim. Markete gidip sucukların yamru büğrü açık kahverengi olduğunu gördükten sonraki düş kırıklığımdan hiçbahsetmiyorum. Yemişim Subway'ini nerde benim cumhuriyet sucuğum onu verin bana.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 subway>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ayvalık tostu yalnız.
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi chuck konusunda degisik kafalara girdiniz, heralde adamlar basarili oldu bu sefer subway konusunda. 4 sezondur becerememislerdi.
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Benim dikkatimi çeken windows logolu bilgisayarlar var birde. Nerdeyse bütün bilgisayarlarda windows logosu var ortasında.
Remus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Türk yemekleri ve fast foodlari digerlerinden daha iyi bence ustune cook da ucuz
Remus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Adamlarda kafa olsa subway yerine simitci koyarlar bi koseye eheheh bi de donerci
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 simit sarayı gibi birşey işte subway ama daha kalitelisi burger king e tercih ederim bende O DEĞİLDE HER TOPAĞI NASIL YEMEĞE BAĞLIYORSUNUZ
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Deathblade said: Benim dikkatimi çeken windows logolu bilgisayarlar var birde. Nerdeyse bütün bilgisayarlarda windows logosu var ortasında. reklam alıyorlar zaten microsofttan
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gecko said: simit sarayı gibi birşey işte subway ama daha kalitelisi burger king e tercih ederim bende O DEĞİLDE HER TOPAĞI NASIL YEMEĞE BAĞLIYORSUNUZ ACIM BEN HER GUN ACIM
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ellie intersect olacak diye büyük bir korkuyla açtım diziyi.
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Öyle bir şey olsa zaten bitmişti benim için dizi. İyi gene rayına girdi herşey sorun kalmadı. 4.sezona kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 baya uzun bi araya girmiş dizi. 17 ocakta bir sonraki bölüm.
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 kumru > subway sandwich ayrıca. ki türkiyedeki fiyatlarıyla 2 kumru alırsın aynı paraya, tartışılamaz bile :D
smash Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Eralp said: baya uzun bi araya girmiş dizi. 17 ocakta bir sonraki bölüm. :( :( :( :( :( :( nedeeeeeeeeeeeeeeeeen
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 İzlemiyorum ben, sezon bitsin öyle izlerim. Zaten dayanamıyorum onu farkettim 3 günde 3 sezon bitirdim. Yok böyle bir bölüm için bir hafta bekle, sonraki bölüm için 1.5 ay bekle, grev olsun 1 ay daha bekle. Yok yok en iyisi sezon sonu toptan elden geçirmek. Breaking Bad'im var zaten benim, azcık Heisenberg'le takılayım, nedir bu göğüs formatlı dizilerden bulduğum anlmamıyorum zaten.
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 breaking bad demissin de O DA 1 YIL BEKLEYECEK.
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Hergonan said: breaking bad demissin de O DA 1 YIL BEKLEYECEK. İlla zoraki William Adama'ya döndüreceksiniz adamı. Çekebilsem de battlestar galacticayı 720p kurtulsam bu çileden. Senden beklemezdim Heisenberg
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Yeni bölüm ne zamanmış baktım da Castle gelince, 17 Ocak :( Chuck tries to create a romantic getaway for Sarah while tracking down a nano-chip at a French vineyard; Lester asks Big Mike for love advice.
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Direk kiz bolumu olmus ya. Paso ask, romantizm bla bla... derken sonunda nasil g*t oldum anlatamam. sarah'nin volkolff a gitmesi cok kasis olmus ya. casey ise her zamanki gibi (tu) ha bi de LESTER IS MY HERO!
smash Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ya sonu tamam da.. çok uzattılar bu evlenme meselesini falan yeter bence.
Öne çıkan mesajlar