Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Subway'in türkiye fiyatları gereksiz derecede fazla yalnız, bir sandviçe türk insanı o kadar para vermez. Gider aynı fiyata iskender porsiyon yer.

Bknz :

İskender Vs Subway

Fotoğraflara bakıp acıkmak bu olsa gerek, acil mutfağa gidiyorum

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

her şeyin bi yeri vakti var.

adam ağır bişi yemek istemiyorsa tutup da iskender yemez yani.

Hafif bir şeyler yemek isteyenler gelsin

Ayvalık Tostu vs Subway

Valla şu anda yurtdışında olan birisi olaraktan bana yerel tatlarımızı değilde, Subway, Burger falan savunmayın, yarama basmayın :)

Her gün burda sandwich,hamburger yemekte olan insan benim. Markete gidip sucukların yamru büğrü açık kahverengi olduğunu gördükten sonraki düş kırıklığımdan hiçbahsetmiyorum.

Yemişim Subway'ini nerde benim cumhuriyet sucuğum onu verin bana.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Benim dikkatimi çeken windows logolu bilgisayarlar var birde. Nerdeyse bütün bilgisayarlarda windows logosu var ortasında.

reklam alıyorlar zaten microsofttan
Mesaj tarihi:
İzlemiyorum ben, sezon bitsin öyle izlerim. Zaten dayanamıyorum onu farkettim 3 günde 3 sezon bitirdim. Yok böyle bir bölüm için bir hafta bekle, sonraki bölüm için 1.5 ay bekle, grev olsun 1 ay daha bekle. Yok yok en iyisi sezon sonu toptan elden geçirmek.

Breaking Bad'im var zaten benim, azcık Heisenberg'le takılayım, nedir bu göğüs formatlı dizilerden bulduğum anlmamıyorum zaten.
Mesaj tarihi:
Hergonan said:

breaking bad demissin de O DA 1 YIL BEKLEYECEK.

İlla zoraki William Adama'ya döndüreceksiniz adamı. Çekebilsem de battlestar galacticayı 720p kurtulsam bu çileden. Senden beklemezdim Heisenberg
  • 5 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yeni bölüm ne zamanmış baktım da Castle gelince, 17 Ocak :(

Chuck tries to create a romantic getaway for Sarah while tracking down a nano-chip at a French vineyard; Lester asks Big Mike for love advice.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Direk kiz bolumu olmus ya. Paso ask, romantizm bla bla...

derken sonunda nasil g*t oldum anlatamam. sarah'nin volkolff a gitmesi cok kasis olmus ya. casey ise her zamanki gibi (tu)

ha bi de LESTER IS MY HERO!

• Yeni Oluştur...