Enginar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 dün cnbce de rastladim gece son 10-15 dakkasini izledim. potansiyel var gibi ama cok begenmedim ben. daha gırgır bişey bekliyordum acikcasi. rastlarsam izleyebilirim yoksa takib edilecek bi yapım olarak göremiyorum acikcasi. banami öyle geliyor yoksa holywood bu geek, nerd bilmemne olaylarinin suyunumu cikarmaya başladi. her dizide, her filmde bi şekilde mevcutlar. eskiden bi comic book guy vardi simpsons ta her sezon bi kere görürdük. şimdi her dizinin kadrosunda banko bir tane oluyor. filmlerde başrol bile alıyorlar artık (die hard 4 ve transformers gibi) :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ilk bir kaç bölümünü eylül-ekimde falan izlemiştim de ilk başlarda ilginç geldi.. sonra acayip baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 az önce izledim cnbc de hoşuma gitti benim sonraki bölümleride indirip izlemeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ee bitti sezon1 13 bölümmüş zaten bi de son bahardaysa diğer sezon daha çok var=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 saatte 11 dolar iyi para aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ya 2000 dolar + olarak hesaplamıştık biz yurtta,gerçekten iyi rakam aslında öyle bir iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Stanford'dan şutlanmış adama saatte 11 dolar verirsen az gelir abicim. Kader =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Gief Mini Anden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 müziklerini indirebileceğim bir site varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sarah (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Sarah'a yeni sezonda baska bir dukkanda calisacakmis ve kiyafeti daha seksi olacakmis. kendi soylemis bir reportajda. Hastasiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 haha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Şimdilik bu şarkı dikkatimi çekti Sandworms bölümünde sarahla odada konuşurken arcade's fire grubundan bahsedip bu parçayı açıyor. Editörsün güzel yorumlarından biri Ktunnel ww w.youtube.com/watch?v=U0BWvx-SMQA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Overseer said: fall da gelcekmiş yeni bölümler. =/ ne demişim yav ben öyle? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Azmodai said: Sarah'a yeni sezonda baska bir dukkanda calisacakmis ve kiyafeti daha seksi olacakmis. kendi soylemis bir reportajda. Hastasiyim. bugün duyduğum en güzel haber :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ya sarahin sosisci kiyafeti değişilmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Werewolf said: Gief Mini Anden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mike said: ya sarahin sosisci kiyafeti değişilmez bence. kendi soyledi valla farkli kiyafetim olacak ve daha seksi olacak diye. bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 daha seksi :o bilmiyordum ötesi olduğunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yvonne strahovski ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 +rep, caps açıldı ama video inmedi :F linkleri kontrol et plx::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 0_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 o değilde s1e11 11. bölümde arkada intersectte awesome'ın fotorafı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 2 Gün sora sezon 2 ile başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Yeni bölümü aşmış derecede güzel.Kesinlikle izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar