dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bitmesi gereken diziler uzatılınca ebeveynlerinden yardım alıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 İntersect Chuck daha küçükken yüklenmiş zaten ona bilgisayar arkadaşının yollaması sadece yeni versiyon yüklemiş oluyo olması lazım. O zamanda chuck hiç mi fark edememiş bilgisayarın kafasında oldugunu. Saçma bi gösteriydi o res atarken kafasına. Annesi ne çıkıcak çok merak uyandırıyo bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 cocukken aldigi intersectin icinde veri yoktu sadece deneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 pseudo intersect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 dasaaa said: bitmesi gereken diziler uzatılınca ebeveynlerinden yardım alıyorlar.. Ya soyle adam gibi 4 sezon anlasma imzalasalar su dizi ile cok daha iyi bolumler izleriz gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 annesi milf kıvamında olur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Friedman said: annesi milf kıvamında olur inş bence öyle olucağı gayet bariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 anne dendi beyler sakinleselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 anne beckman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 MrLevie said: anne beckman ben de düşündüm de bugun kendi çapımda çürüttüm sonra da şimdi aklıma gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 MrLevie said: anne beckman yok olamaz ya, çok öküz davranıyo çünkü. bi de bey değilim ben, sadece dizilerde anneler hep milf olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 smash asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 MrLevie said: anne beckman imkanı yok mutlaka milf olucak kabullenemem yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bekmen milf diil mi yani? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Hergonan said: bekmen milf diil mi yani? ;) bir gözü toprağa bakıyo onun ne milf i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ggmilf olur ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Vay anasını ağzım açık kaldı sezon finalinde ya.Yok böyle bişey.Chuck herhalde o odadan kafaya intersect yüklicek.Ondan sonra da aneyi aramaya başlayacak ama bulabilir mi bilmiyorum.Beckman artık resmen fanı oldu Chuck'ın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bu arada morgan morgan yangın alarmına basamadı diye üzüldüm resmen. ve morgan ve alex ikilisini canı gönülden destekliyorum, süper fikir bence, casey yakında kafasını kırar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Chuck'ın anası belli oldu http://dietrichthrall.files.wordpress.com/2009/02/linda-hamilton.jpg http://eztv.it/tvnews/5322/chuck-scoop-mama-bartowski-to-be-played-byy-sarah-freakin-connor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FWXirTK4JEw&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 @ smash okuyunuz umarım alexden kastın baba alex degıl :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 syd abi alex diye hangi karakter vardı ki? casey'nin kızından bahsediyor smash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 casey'nin gercek adı da alex ya, "o degildir umarım" demis iste =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kfg açıklamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar