aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sarah erkekmis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Sam nedir abi.İsimmi bittide travesti yaptılar hatunu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 isterse abuzer olsun. hatun çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kristin kreuk istiyorum bende ya yemisim sarah mara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sam samantha yaw işte.. without a trace'te de poppy montgomery'in adı sam di yamulmuyorsam.. ki gerçek isminden 1000kat daha iyidir.. poppy ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 shaw ı bi döverim ki keyfini çıkara çıkara. sarah mıdır sammidir nedir gitsin ona buna versin valla çıksın gitsin diziden herkes ayar oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ne bu shaw düşmanlığı anlamadım ben, chuck hannahyla zaten, napsın sarah sam korkunç bi isim gerçekten kınıyorum, hannah da daha diziden çıkmaz çünkü buy more'da zaten ve morgan kendisine yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 OHA http://www.milliyet.com.tr/-chuck-dizisinde-dink-fotografinin-isi-ne-/turkiye/sondakika/03.03.2010/1206564/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 smash said: ne bu shaw düşmanlığı anlamadım ben, chuck hannahyla zaten, napsın sarah sam korkunç bi isim gerçekten kınıyorum, hannah da daha diziden çıkmaz çünkü buy more'da zaten ve morgan kendisine yazıyo. dedim kesin kızdır bu, baktım kızmışsın. erkeğin elinin kiri dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 moriQ said: OHA http://www.milliyet.com.tr/-chuck-dizisinde-dink-fotografinin-isi-ne-/turkiye/sondakika/03.03.2010/1206564/default.htm bu soruyu soran birtek milliyet gazetesi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Kasten ve politik eşekler oldukları için kullanmışlardır, malum yakında oylamasını yapacaklar ABD'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 artık kesin kaybederiz, chuck izlemicem seni bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 moriQ said: OHA http://www.milliyet.com.tr/-chuck-dizisinde-dink-fotografinin-isi-ne-/turkiye/sondakika/03.03.2010/1206564/default.htm Nerden tanımışlar ben yüzünü seçemedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ayakkabasından sen insanları ayakkabısından tanıyamıyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Hannah üzüldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 lan bu caseyden ne cikicak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 casey için teori 1 arayan babası ve babası ring ajanı casey için teori 2 uzun zamandır kendini gizleyen bir ring ajanı casey hem de en önemlilerinden ve artık onun sırası geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Casey ring ajanı çıkmaz bence diziden çıkartmazlar onu.Büyük ihtimalle eskiden yakın arkadaşı falandır arayan.Caseyle ilgili bişeyi ele geçirmiştir tehdit ediyodur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bu bolumde de chuck o konusmayi yapmadi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bu bolum epey guzeldi, bi de zach levi yonetmis (chuck), iyi de yonetmis aferim. 3x10 icin promo (cok bariz spoiler yok ama yinede fena degil. cok heycanli) http://www.youtube.com/watch?v=G0tyhbR1H2Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 spo ooo casey dead or alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 eski tadı yok artık beaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Tam bir geçiş bölümüydü. İlersi için zemin hazırladılar. Aksiyon sahnelerine biraz daha özen gösterseler fena olmaz. Elinde silah olan figüranlar mal mal durmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Casey'i arıyan büyük ihtimalle NSA'deki üstlerinden birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar