arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 4 de çok iyi. Ne iyi oldu Chuck yahu. Yalnız bu aksiyon sahnelerini de adam etmeleri veya yeni birşeyler yapmaları lazım. Buffy dövüşleriyle nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 adamların en iyi bölümü olabilir bu.. bayağı bi güldüm.. bu dizinin uzatılıp uzatılmayacağının muallakta olması ne saçmaydı. bütçesinin tırt olması ise ayrı bi saçma. iyi dizi sonuçta. http://www.youtube.com/watch?v=I_2jvCA2fPU stonecold steve austin! Kristin Kreuk'un pek bi hayranı sayılmam.. aslında adını da bilmiyordumm youtube'dan c/p yaptım.. http://www.youtube.com/watch?v=Ul7hlGJs1eo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kreuk (td) chuck u fazla aktif yapmışlar ya hiperaktif olmuş her şeye atar fight club taki ilk gününse dövüşmek zorundasın muhabbetini de ekleselerdi keşke çok bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Shaw olmamış ya. Şu team chuck'a yeni elemanlar yamama kasıntısından vazgeçsin cenırıl. Bir de babasını istiyoruz chuck'ın nerelerde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bir Josh Schwartz dizisi oldugu icin chuck rahatlikla diyebilirim ki yeni gelen elemanin omru en fazla 2 bolum daha olur. Kreuk ta fazla gorunmez kanimca. Adam the O.C den beri ayni formulu uyguluyor yahu, fix bir grup var, sevdiriyor onlari sana sonra araya gicik, kontrolu ele geciren 2-3 adam sokup harika bicimde yok ediyor sen de mutlu oluyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Wispy said: Bir de babasını istiyoruz chuck'ın nerelerde ya hakkaten nası yok oldu birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 5. bölüm çıkmış. salı çıkmıyormuydu bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yayinlanmistir bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 haha süper bölümdü. shaw'ı baya sevdim bu arada ya. uzun ömürlü yapsınlar, zeval gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 5.bölüm casey in beyin yıkama olayı süperdi "morgan is your boss" :P chuck da az değilmiş sarah dururken hatunu buy more a getirdi bi de işe aldırdımı tamamdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 !!! chuck'a kardeş mi geliyor? hamilelikle değil lan olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 masum kreuk bence kreuktan bişeyler çıkacak gözüktüğü kadar masum olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kreuk shawn ın karısı çıkabilir. belki estetikli halidir bu, yada bir sonraki bölüm shaw a görünmemeye çalışırsa bu yüzden olabilir. kendi ölü gösterip the ring e katılmış olabilir, yada the ring de undercover takılıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 arcane said: 4 de çok iyi. Ne iyi oldu Chuck yahu. Yalnız bu aksiyon sahnelerini de adam etmeleri veya yeni birşeyler yapmaları lazım. Buffy dövüşleriyle nereye kadar. Buffynin son 2-3 sezonundaki dövüşler gayet iyidir yanlız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 gelmiş geçmiş en iyi chuck bölümlerindeb biriydi herhalde 5. kreuk da cuk oturmuş role. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kreuk kötü olur diye düşünüyordum ama cidden yakışmış, ayrıca artık ne zaman sarah ya baksam miranda yı görüyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ne kadar iyi bir bölümdü yahu mükemmeldi. Buy More sahneleri bile çok iyiydi. Kesinlikle en iyi bölümlerinden, belki de en iyisi (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Buy More sahneleri "bile" ne demek yahu buy more sahneleri tabii ki çok iyiydi hep çok iyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yeni bölüm is when? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 efsaneydi bolum tam anlamiyla ayrica yeni hatun ne guzel, ne tatlidir oyle ya bu sezon yvonne'u begenmiyordum zaten nedense, yeni favorim bu hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Seni kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kreuk u biraz daha güzel giyindirselermiş daha iyi olurmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ben ablayi daha cok begeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yvonne hakkinda soylediklerimi geri aliyorum http://www.youtube.com/watch?v=D1XzpJOVqGc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Üff kreuk olmamış ya. Böyle çıtı pıtı sürekli sırıtan kızları hiç sevmiyorum ya hem irl hem dizilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar