Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ahahahaha emegine saglik cidden tam da konsepte uymus ha, giyinikten ciplaga gidiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 kontratta varmis her sezon en az bir kere bilimum silahla seviserek giyinme sahnesi :P Casey'nin "CRY SOME MOAR!" surati da feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Chuck'ın saçlar dışında güzel olmuş. (tu) 3x02 Could you at least please pause the game? ahahaha :D Carina inanılmaz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ABIIIIIIIIIII mini anden geri mi gelmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 arabistanda elini keserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 2. sezon yarım yamalak izledim, 3'e başlasam yamulurmuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Kopukluk olmaması için en azından son 2 bölümü falan izlemek lazım. fede said: arabistanda elini keserler ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 3. bölüm çıkmış? ellerinde bölüm birikmesi var sanırım fazla fazla gösteriyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 devon Oeagh tam da kesin ilerde devona CIA bir güzellik yapar diodum da bu kötü oldu ya umarım mefta olmamıştır yoksa chuck ağır emoya bağlıcak birkaç bölüm. Caseynin anestezi verilirken ki suratı muhteşem bu arada eahue geçen sezon da vardı böle bişi chuck tranq silahıyla bayıltıyordu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Chuck 3x04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ABİ ÇOK SAÇMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 3x03 Caseynin tepkiler bombaydı bu bölüm. Eğleniyorum ya izlerken, hemde baya. Öyle çok detaylı konu takibi falan filan yapmadan, güzel güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Chuck'un kız kardeşi inanılmaz tatlı bişey. TV izlemem. Arada zap zap oynarım kumandayla. Chuck çıktımı izlerim. En çokta o güzelliği. O ne kusursuz bişeydir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 dizi güzel hoş, çok seviyorum, bir bölümünü bile kaçırmam. final varken açtım izledim filan bekleyemem ama spy spy you are a spy i am not a spy spy you are a real spy i want to be a spy i don't want to be a spy spy spy spy you can do this you are a spy spy spy... bıktım bu tip konuşmalardan hani Baggio said: Bana normal gelmedi. Normalde "neden kasıyosun spy mpy, gel normal bir hayatımız olsun" falan diyen Chuck iken, birdenbire Sarah yalvarıyor da Chuck "hayır ajan olcam" diye diretiyor teması pek de normal değil yani. Hiç böyle işlere girmeselermiş keşke bağlamak adına. Kaldığı yerden devam etseymiş daha az değişimle, sonra Sarah eski Chuck'ı isteseymiş falan, en azından daha doğal olurmuş. Şu hali resmen şöyle olmuş: "lan şimdi kızla çocuğu da kavuşturduk, heyecan öğemiz eksildi, öyle bir şey yapalım ki 1. sezon gibi olsun ama Chuck kung-fu da bilsin." +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Biri bana indiricek site yollasın pmden torrentle 20 kble iniyor ağlıycam.sezon 3ün o 3 bölümü lazım çok yavaş iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 CusTodeM said: Biri bana indiricek site yollasın pmden torrentle 20 kble iniyor ağlıycam.sezon 3ün o 3 bölümü lazım çok yavaş iniyor http://forum.paticik.com/read.php?5,4581159,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 3x3 tam NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO gibi bisey yazmaya gelmistim bolumu izledikten sonra, promo yu gorunce rahatladim. dr. awesome olmemeli ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 3x03 çoook iyi (tu)(tu) Captain Awesome is awesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 3. bölümde flasjh sırasıdan Hrant Dink geciyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sexy bitch'i tam yerinde kullanmamışlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Dün zachary levi conan o'briendaydı. Muhtemelen e2de de bu akşamki conan o'brienda olur gerçekten dedikleri gibi günaşırı yayınlıyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 captain awesome kırdı geçirdi ya. tam spin-off luk karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ehehehe http://www.youtube.com/watch?v=kSKmC1gJxiY duckhunt, nintendo.. awesome bayağı bi bulaşıyor casusluk işine huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Of tam istediğim gibi awesome da katılacak gibi duruyor kadroya yakında. 3 çok iyi bölümdü. Mümkünse biri Casey'i her bölüm bayıltsın ya, o OUİİİİEE sesi beni benden alıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar