Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

devon

Oeagh tam da kesin ilerde devona CIA bir güzellik yapar diodum da bu kötü oldu ya umarım mefta olmamıştır yoksa chuck ağır emoya bağlıcak birkaç bölüm.

Caseynin anestezi verilirken ki suratı muhteşem bu arada eahue geçen sezon da vardı böle bişi chuck tranq silahıyla bayıltıyordu :).

Sosyal ağlarda paylaş

dizi güzel hoş, çok seviyorum, bir bölümünü bile kaçırmam. final varken açtım izledim filan bekleyemem

ama

spy spy you are a spy i am not a spy spy you are a real spy i want to be a spy i don't want to be a spy spy spy spy you can do this you are a spy spy spy... bıktım bu tip konuşmalardan hani

Baggio said:

Bana normal gelmedi. Normalde "neden kasıyosun spy mpy, gel normal bir hayatımız olsun" falan diyen Chuck iken, birdenbire Sarah yalvarıyor da Chuck "hayır ajan olcam" diye diretiyor teması pek de normal değil yani. Hiç böyle işlere girmeselermiş keşke bağlamak adına. Kaldığı yerden devam etseymiş daha az değişimle, sonra Sarah eski Chuck'ı isteseymiş falan, en azından daha doğal olurmuş.

Şu hali resmen şöyle olmuş: "lan şimdi kızla çocuğu da kavuşturduk, heyecan öğemiz eksildi, öyle bir şey yapalım ki 1. sezon gibi olsun ama Chuck kung-fu da bilsin."

+1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...