Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kgns said: aquila said: pfft matris oldu chuck.sonraki sezon olursa eğer ki öle güzüküo bayabilir, bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim.. Aynen ya Chuck'ın olayı değil matris olmak falan ben son sahnede baydım onun gibi 22 bölüm daha gelirse içine ederler dizinin. Bence bizim 3lü ölecekti orda, bu intersect işide kapanacaktı dizi bitecekti.Şimdi adam hiperajan gibi bişiy oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 oh chuck me! evet istiyoruz chucklayin kötü de olsa bir sezon daha gormek guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 devam edecek hehey chuck me sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yeni sezonu nası beklicez kimse bunu düşünmemiş ne biçim bitti kahretsin ya çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 CHUCK ME, GUYS I KNOW KUNG FU AHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 valla sizi bilmem ama hem bolumun, hem de dizinin TARTISMASIZ en kral ani buydu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 guys! i know kung fu!!!! ahhaha komşu geldi bişey mi oldu diye soruyo.. baya bi tezahurat yapmışım herhalde :D keşke soundtrackte son sahne için "shitdisco * i know kung fu" seçselermiş. http://www.youtube.com/watch?v=JwPtWHNqJIo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ahahahaa mükemmel aaaaaaaaa :D coştum nefis ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ahah çok iyiydi sezon finali ya to be continued da gördük, oh mis chuck me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Guys... ... i know kung fu AHUAHUAHUAHUAHUAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 YETER LAN ANLADIK I KNOW KUNG FU DEDI ADAM HA HA HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Allahım bir dizi bu kadarmı güzel olur.Chuck ve supernaturalı 1 hafta beklemek ömür gibi geliyor.Chuckı artık aylar aylar beklicez. e22 Bence büyük ihtimal her dövüş stilini herşeyi biliyor artık aynı matrix gibi oldu.Mesela istediği bi dövüş stilini flashlıyıp öle dövüşebilecek yada herhangi bir silahı kullanmayı bilmiyosa yada helikopter kullanmayı sniper vs. kullanmayı bilmiyosa flashlıyıp kullanabilecek büyük ihtimal bana öyle gibi geldi.Megaajan gibi birşey oldu büyük ihtimal 3. sezon süper olucak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 spo götü kalkıp sarah ı kaybetcek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Meh. Ben son sahnede Casey den biraz daha geyik bekliyordum açıkçası, bu tarz şok edici sahneleri en güzel kaldırabilen karakter o oluyor zira. Chuck a gelince, Orion sanırım oğlunun böyle bi halt edeceğini tahmin edip o yüzden bu tarz bişey koydu Intercept in içine, şimdilik eğlenceli gibi gözüküyor, bakalım ilerleyen bölümlerde gelecek şeylere göre karar vermeyi planlıyorum ben. Awesome a ajan olduğunu çıtlatması ileride başını yakacak gibi, o şerefsize ben hiç güvenmiyorum valla, her an birine söyleyecekmiş gibi duruyor. Tipi falan da tam Casey in söylediği gibi "college boy" zaten. Pure good allahsız. Casey in takımının öldürülmesine üzüldüm, ama öldüren herif FULCRUM değilim dedi, bakalım bunun altından ne çıkacak. Bi örgütle iki sezondur bu kadar uğraştıklarına göre yeni bişeyler çıkarsa eğer rahat iki üç sezonu daha var bunun ben söyliyim peşin peşin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 final final süperdi!, ama bu kafayla bi sezon çekezlerse olmaz bu iş ya. matrix'in dizisi olur direk. chuck herifleri döverken kamerayı o kadar yakına sokmalarına rağmen chuckın kungfu yapışı komiğime gitti. 22 bölüm bu şekilde gitmesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 eagle_dnz said: spo götü kalkıp sarah ı kaybetcek bence şuna %100 katılıyorum. ama önce biraz iyi vakit geçirecekler. bence böyle olmamalıydı ama olsun seviyoruz chuck'ı :p OH CHUCK ME! efsayedi ahahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0290095/ tam bunu alan bunu da aldı olayı olmuş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 HAHAHAHA mükemmel :D I know Kung Fu illaki olacaktı ama düğüne Jeffster'ın Mr. Roboto coverı eşliğinde paradrop yapan special forces AHAHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 3. sezon matrix tarzı giderse casey nerf chuck diye ağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Nerd Cuk güzeldi ya. Böle über voltranı olustururuz edası olursa zıçar dizi direk ama 3. sezonun gelmesi güzel oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 evilmaddox said: Meh. Ben son sahnede Casey den biraz daha geyik bekliyordum açıkçası, bu tarz şok edici sahneleri en güzel kaldırabilen karakter o oluyor zira. Chuck a gelince, Orion sanırım oğlunun böyle bi halt edeceğini tahmin edip o yüzden bu tarz bişey koydu Intercept in içine, şimdilik eğlenceli gibi gözüküyor, bakalım ilerleyen bölümlerde gelecek şeylere göre karar vermeyi planlıyorum ben. Awesome a ajan olduğunu çıtlatması ileride başını yakacak gibi, o şerefsize ben hiç güvenmiyorum valla, her an birine söyleyecekmiş gibi duruyor. Tipi falan da tam Casey in söylediği gibi "college boy" zaten. Pure good allahsız. Casey in takımının öldürülmesine üzüldüm, ama öldüren herif FULCRUM değilim dedi, bakalım bunun altından ne çıkacak. Bi örgütle iki sezondur bu kadar uğraştıklarına göre yeni bişeyler çıkarsa eğer rahat iki üç sezonu daha var bunun ben söyliyim peşin peşin. kung fu olayını babası koymuyo, hatta babası fark ediyo yenı bir şey olduğunu intersectte soruyo Bryce'a napııtınız interceste değiştirmişsiniz diyo Bryce'da "bilmek istemezsin" diye geciştiriyo. Babası bu eklemeden habersiz yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Senaryo sağlam, bence batırmazlar, bir şey düşünmüşlerdir. Nasıl bekleyeceğiz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 lol iyi bölümdü en azından devam edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 devam edecek diye bir zorunluluk yok o "to be continued" yapimcilarin kazigi, NBC hala iptal edebilir diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 said: “The rumors are untrue. we have not heard anything nor do we expect to for a little while longer. So keep spreading the word, getting your friends to watch Monday and thank you for the amazing support so far.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar