Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilişkide buluşma günü ve saati

Llama

Öne çıkan mesajlar

ya bu kız beni iyicene salak etti artık ne yapcam bilmiyorum
şuraya bak her açtıgım topic kız üzerine oldu sanki ilk defa bi ilişki yaşamaya başladım neyse soruna geleyim..
şimdi bu buluşma günlerini hadi şugün şunu yapalım şu saatte şurda falan gibi her şeyi benim söylediğimi fark ettim bu doğru bişeymi, yanlış bişeymi bunu bile idrak edemez oldum. hadi dedim biraz bekleyim bu söylesin falan yapıyorum dedim bi hafta beklicem şimdilik 5 gün oldu hala buluşalım deme lafı yok .. evet ne yapmalıyım paticikler : )
yol verme zamanı geldi herhalde demi
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlar kararlı erkekleri sever.

Kararı sen verip sen harekete yönlendirmelisin.

Bu sadece buluşmalarda değil her türlü hareketinde geçerlidir. İlk adım hep senden olmalı. Atak, hareketli, sürükleyici olmalısın.

Eğer senin onu değil de onun seni yönlendirdiğini hissettiğin anda kaybetmişsindir artık kullanılan erkeksin.

Önder olmakla moydonoz gibi karışma arasındaki çizgiye dikkat..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kız milletinin genel bir huyu sanırsam.hep ilk adımı erkeklerden bekliyolar.şimdi sen ona gidip desenki niye bulusmak istemiyosun vb..o yine haklı cıkartır kendini bi şekilde eminim :)

bence sen yine bulusmaları ayarlamaya devam et.bide kıza karşı duyguların neler bilmiyorum ama sen yinede kendine düşeni yap.

buluştugunuzda kızın tavrıda önemli tabi.buluştugunuzda bir sorun yoksa boşver derim.ilk adımları sen at gitsin
Sosyal ağlarda paylaş

lan kasış bişi ama ben kasamdan yapabiliyorum.

hani çocuklara yemek yedirrken dersinya aç ağzını kamyon gleiyo uçak gleiyo falan o tür oyun taktikleri kullanıyorum.

B-acıktım ya hayvan gibi
O-bende : )
B-Canım feci hot wings çekti
O-harbiden ya
B-Sizi acıkmaktan dolayı suçlu buldum. Bizimle KFC ye gelmek zorundasınız. Şimdi.
O-olur : )))

mesela (: denendi ve uygulandı kşisel bölümünde başlığımda yapmıştım bunu
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo said:
Bu kız milletinin genel bir huyu sanırsam.hep ilk adımı erkeklerden bekliyolar.şimdi sen ona gidip desenki niye bulusmak istemiyosun vb..o yine haklı cıkartır kendini bi şekilde eminim :)

bence sen yine bulusmaları ayarlamaya devam et.bide kıza karşı duyguların neler bilmiyorum ama sen yinede kendine düşeni yap.

buluştugunuzda kızın tavrıda önemli tabi.buluştugunuzda bir sorun yoksa boşver derim.ilk adımları sen at gitsin

valla ilk dediğin ne güzel ya, dahayanamadım söyledim ki beni suçlu çıkardı ama ben söylemiş oldum rahatım huzurluyum artık geri çekilme zamanı şimdidir eğer sorunu anlamayıp aynı devam eder yada gelişi güzel bi tarih belirlenirse bakalım ilk tepkilerine ona göre yol verme zamanı gelmiştir zati
Sosyal ağlarda paylaş

son iki yorum çok yerinde.

BU yaşda ilişki:

-haftada 1-2 kere görüşme. Cinsel münasebet. Berbaer vakit geçirme. Sonra özel hayat ve arkdaşlar ve aile.

zaten ilerde 7 24 bi kızza bağlanıcaksınız. bu yaşta ne gerek var. bende 4 tne aynı evde yaşama ilişkisi geçirdim aylar süren ondan ya zıyorum. gereksiz.

/ aşık olmak ayrı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...