Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bir karikatür vardı bulamadım yardımcı olur musunuz? Yiğit Özgürün. Böyle bir kafede adamlar oturuyordu hepsi birbirinin arkadaşı filan çıkıyordu. Bir taneside bunların arasına girmeye çalışıyordu filan komikti baya hatırlayan var mı tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 şeymi biz eskiden şöyleydik biz eskiden böyleydik biz o. çocuğuyduk dienmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Yok hayır. Abi tamda hatırlamıyorumda şöyle bir şeydi bunlar kafede işte böyle tesadüfen hepsi arkadaş çıkıyor ilk okul, liseden filan sonra hadi bir yerlere filan gidelim diyorlardıda tam olarak hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 karikatürü hatrırladım.. ama bulabilirmiyim bilmiom .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 eskiden bide ilhan irem vardı ona ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 cengiz kurtoğluna nolduysa onada o oldu.. ikiside yaşıyo dostum yannış bilmiyosam tabi O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 biri kapkaç yapıyodu da polis yakalıyodu. arkadaş çıkıyolardı. sonra birileri daha çıkıyodu lise arkadaşı. lise arkadaşları olmayan bi eleman da onlarla beraber gidiyodu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hatırladım karikatürü evet ama nasıl bulcaz ya zor valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 1 tane repliği yazsanız bulucazda anlatınca olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 adaminbiri aga 1 ay bile olmadan nasıl 500 e yakın post yaptın yaw :S 2 yıl sonra 50 bin mesajın olur senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 "çarşı,kepeğe karşı etkili şampuan..." anladın sen anladın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar