Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yalnız matematik soruları kolaymış be hocam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yeni görüyoduk işte zamanında:D edit: x üssü n li soruyu biri çözüp koysun denedim de yapamadım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 shewky!!! seviyorum seni bebegim!! bende kazanamadım dert etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 urmesque bi gün çizim yapar bi gün 258 soru çözer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ya biz kazandıkta noldu? O görüp üzerine çizdiğiniz fizik sorularının kafam gibi olanlarını soruyorlar hala bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 en azından kitap açılıp üstü karalanmış onu yapmıyanlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Zuauhazzuh bende durmadan yumurtaya ilerleyen sperm çizerim durup dururken bide genelde çözemediğim soru olunca bayıp imzamı atmaya başlıyorum. çok seviyorum imzamı. atmakta çok güzel. oh oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 köke kendini asan herif vardı bide. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 lan o kadar korkuttular 20 türkçe 15 tarih yaptım geçtim.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 GwindonSurion said: yeni görüyoduk işte zamanında:D edit: x üssü n li soruyu biri çözüp koysun denedim de yapamadım sdfsdf polinomlarda üs negatif ve kesirli olamaz o yüzden n=26 dersin soruyu çözersin oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yanınıza cetvel alın geometri sorularını çözemezseniz şansınızı cetvelle deneyin genelde oranlar abuk derece yanlış olmuyor 1 e 2yse iki kenarın oranı kağıtta 1 e 1,8 falan oluyordu. Cevaplar çok yakın değilse birbirine işe yarayan bir yöntem. Bu yöntemle yapılabilecek yanlışlar için sorumluluk kabul etmiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bisi diil bunlar hala surdurdugum egitim hayatimda (16 seneyi devirdim) bu surede 13 kitap doldurucak zirva karaladim isin komigi yas ilerledikce ve kultur seviyesi arttikca yazdiklarim yalan oldu en son OSS ye hazirlanirken suepr diye yazdigim hikayeler su an bayik geliyor o yuzden zerre kadar ilerleme yok dershanede kullandigim geometri defterim durur hala 4-5 sayfasi geometri gerisi 12 chapterlik roman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar