GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 eski fotoğrafları karıştırırken öss yi nasıl kazanamadığımı anladım kafa paso gidiyo kalemle şekiller yapmaya çalışıyo insan böyle de olmaz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ressamın burada ne anlatmak istediğini anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 he he guzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Dellenince oluyo bende bilinmeyenlere ç,ö,ğ falan veriyodum, sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Sparkcaster said: ressamın burada ne anlatmak istediğini anlayamadım Zaten o yüzden ressam deniliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben de ciziktiriyodum ama girdim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ben de üstteki mesajla aynı fikirdeyim. En konsantre olduğum, iyi dinlediğim derste bile çiziktirdiğim oluyor. El alışkanlığı gibi birşey. Yalnız sen şıkları işaretlememişsin, orada bir sorun var. Resim yap/yapma, soru çözmeden olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ehu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 benim de tarih ve edebiyat kitaplarım böyle.. hrekes derste kitabı okurken ben karalamaya başlıyorum kendiliğimden.. evet çok zevkli oluyo ama sonuç olarak hiç bişey anlayamıyorum o dersten ki edebiyatı dinlesem de anlayamam öyle bi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 urmesque said: ehu :) yalnız bu çizim biraz başarılı geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 geçen sene yaptıydım :) o yüzden bu sene gene össye hazırlanıyorum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 urmesque said: ehu :) pwn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben de hep şarkı ismi ya da sözü yazarım istemeden de olsa, el alışmış artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 urmesque said: ehu :) bu tarz içim yapan adamın adı ne idida bobuskimi bossosmuydu neydi lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 harbiden pwned yalnız süfer olmuş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 FromTheHell said: benim de tarih ve edebiyat kitaplarım böyle.. hrekes derste kitabı okurken ben karalamaya başlıyorum kendiliğimden.. evet çok zevkli oluyo ama sonuç olarak hiç bişey anlayamıyorum o dersten ki edebiyatı dinlesem de anlayamam öyle bi sorun var hadi lan.hiçbi derste kafan sıradan kalkmıyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 urmesque said: ehu :) oha sen girersin uni ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 urmesque said: ehu :) güzel sanatlara gir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 eueu bende böyle çize çize ilk senemde girdim :D ve bende öyle bir çizim yeteneği olarak kasmam öss'ye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 valla pek güvenmiom kendime o yüzden bu sene össye hazırlanıcam kapağı bi yere atıcam. sene içide kendimi biraz daha geliştiririm , kurs falan alırım.. ondan sonraki sene denerim özel yeteneği. olursa olur olmassa kapağı attığımız yere devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 umresque saygi duydum O_o oeh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 urmesque, süper çizmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yazık ya genç, hormonların coştuğu yaşta böle şeylerle uğraştırıyolar. foto süper bi kompozisyon olmuş güldüm baya hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 össye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 [spoiler=] össye benim de kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar