Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elf ve cüce düşmanlığı

zydar

Öne çıkan mesajlar

cunkidir elfler ibiştir dayılanır, cücelerde elflerin azını burnunu hep kırar, sonra elfler lan bana nası el kaldırırsın der tripten tribe girer, böle arkadan vurmaca pislak yapmaca gibi şekillere girerler, sonra cuceler tekrar azını burnunu kırar elflerin.

olay budur
Sosyal ağlarda paylaş

cücelerin delikanlı olduktan sorna herkez dostu olur,

şimdi efendim lotr'da elfler orta dunyaya gelip morgoth'un cocuklarından dayak yerkene, cüceler araya girip hepsini kurtarmıştır, bu karşın elfler sasuke edesıyla kıskanıp şımarıklık edip canımız ciğerimiz bi cücemizi kacırıp zulm etmişlerdir.

e durum öle olunca sonucta böle olmuştur.

ayrıca
bir: elf ağız burun kırmayı bilmez dolayısıyla cücelerin ağız burun kırması daha makbuldür
iki: cüceler kıskanabilir nadirdir ama olur , ama kıskanınca kin gütmezler saygı duyarlar azimlenirler daha cok calışırlar, elfler ise cirkefleşirler.
üç: cüceler arkadan vurmaz, elfler ücübüktür vururlar
dört: cüceler elfleri cok pis döver

işte bu dört nokta zaten destekliyor yazdıklarımı
Sosyal ağlarda paylaş

Elfler daha böyle ne biliyim aristokrat takılıyolar, alayı cool, cüceler daha bi böyle serseriler(kötü anlamda söylemedim ya ne biliyim bu da iyi işte), bunlar inatçı.

şimdi bi elf bi cüceyle karşılaşıyo. direkt önyargı zaten, elf cüceyi boy fakiri olarak görüyo, cüce de elfi cılız görüyo, gıcıklık burdan başlıyo. Çünkü kendilerinden tamamen apayrı görünüşteler, elflerin alayı taş gibi, hepsi süper uber, cüceler daha çok kütük vücutlular, ama onların da normalleri o yani onlara da elfler tuhaf vücutlu görünüyolar. Görünüşlerinin yanısıra düşünceleri filan da apayrı. Yani işte elfler ukala,yavşak ve egoist filanken cüceler daha bi içinekapanık ve inatçı.Konuştuklarında gıcıklıkları 2 yle çarpılıyo yani. Sonra birbirlerine laf sokarak gıcıklıklarını pekiştiriyolar.

Tabi bence elf rlz.
Hiçbir cüce tutup ta Morgoth a dayılanmaya cüret etmiş mi mesela? Silmarillion gibi bi destanda bile geçe geçe hırsızlıkları tarihe geçiyo(sonra elfler arkadan oklayıp genkliyolar gerçi ama önce cüceler başlatmış tabi:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız shadowfury, LotR'u dikkatle incelersen, her kötülüğün ucunun elflerin denyoluklarına dayandığını göreceksin.

Bkz. Silmariller
Bkz. Güç yüzükleri
Bkz. Angband kuşatmalarındaki olanca denyolukları.

Ayrıca Elrond denyonun önde gideni depar atanıdır. Madem adam güç yüzüğüne sahip çıkacam diyor, güzellikle olmuyor, güç kullan sen de. Eğer orada bir cüce olsaydı mesela LotR'da heba onca insan, elf, cüce hala yaşıyor olacaktı.

Edit; Harbiden lightsaber gibi durmuş küçültünce, resimleri Complete Psionic'ten aldım da nedense insanlar psişik güçleri öyle lazervari parlak şeylerle ilişkilendirme eğilimine sahipler.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
cücelerin delikanlı olduktan sorna herkez dostu olur,

şimdi efendim lotr'da elfler orta dunyaya gelip morgoth'un cocuklarından dayak yerkene, cüceler araya girip hepsini kurtarmıştır, bu karşın elfler sasuke edesıyla kıskanıp şımarıklık edip canımız ciğerimiz bi cücemizi kacırıp zulm etmişlerdir.

e durum öle olunca sonucta böle olmuştur.

ayrıca
bir: elf ağız burun kırmayı bilmez dolayısıyla cücelerin ağız burun kırması daha makbuldür
iki: cüceler kıskanabilir nadirdir ama olur , ama kıskanınca kin gütmezler saygı duyarlar azimlenirler daha cok calışırlar, elfler ise cirkefleşirler.
üç: cüceler arkadan vurmaz, elfler ücübüktür vururlar
dört: cüceler elfleri cok pis döver

işte bu dört nokta zaten destekliyor yazdıklarımı

eet dwarf akrabama katılıyorum elfleri herzaman doveriz pataklarız delikanlıyız onlar estetik meraklısı oglanlar =)
Sosyal ağlarda paylaş

1. cüceler kraldır. bi kere delikanlılar, adiller onurlular elleri kolları bilekleri saglamdır, agır abidirler ama aynı zamanda babacandırlar yetim bi elf bulsalar dışlamazlar alırlar büyütürler karnını doyururlar, elfler bu şerefsizlar half elf bile görseler dışlarlar bakınız tanis..yaşıtları sopalarla dövmüştür tanisi hep kücükken.oysa cücülere düşse tanis yedigi önünde yemedigi arkasında olur sırf sakalları bile yeter.
ki tanisinde en kral arkadaşı kimdir, flint babadır , anlamıştır onun acılarını yusuf miroglunun kuşçusu gibidir flint

2. mimaride üstünler. taşı maşı kayayı yontarlar dagları oyarlar muazzam sanat eserleri cıkarırlar. agaçlarda yaşamazlar maymun elfler gibi

3.delikanlıdırlar

dur işim var sayacam biraz daha geri gelip
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...