Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İpod Touch Fiyatları

Masticore

Öne çıkan mesajlar

ipod bugün piyasanın bir selpak'ı konumuna gelmiş bir üründür nasıl insanlar kağıt mendil isterken "bana bir selpak versene" der bakkala çakkala ? ama aldığı mendilin markası novadır. işte aynen o durum yalnız benim ipod tercih etmemdeki sebep trend oluşu değil yani hakikaten kaliteli bişey oluşudur tabi buradan ipod sahibi bir insan gibi gözüküyorsam yalandır hurafedir daha almayı düşünmekteyim (bakınız düşünüyorum).

birincisi hakkaten arayüz efsane o yuvarlak çok işlevsel, ayrıca mükemmel bir ses çıkışı var bunda kulaklığın da rolü büyük tabi ve en önemli özellik kulağımdan düşmüyor kulaklıkları arkadaş! hayır o kulağa takılan klips tarzı kulaklıklardan bahsetmiyorum normal kulaklıklardan bahsediyorum hiç bir sapı mapı olmayanlardan, işte tek düşmeyen versiyonunu ipod ta gördüm ve takdir ettim koşuyorsun atlıyorsun zıplıyorsun hala kafanda, geçen telefonla bişey dinleyeyim dedim( n72) koşarken 2 de bir sağ kulağımdan düşüyor :) delirdim tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Spor için bir i-pod shuffle'ım var ve acaip kullanışlı kulaklarındada hiç bir sorun yaşamdım şimdiye kadar oraya buraya kıvrılmasına rağmen. Şimdi yeni seri i-pod clasiclerden almayı dusunuyorum fakt bilkom çakllık yapıp elindeki eskileri eritmeye çalışıyor galiba çünkü hiç bir yerde clasicleri görmedim?!?

Bilen duyan gören var mı ankara civarında?
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun gittim yeni ipod-nano'lardan aldım touch için kıyamadım paraya . Onun yerine telefonu değiştiririm İphone alırım diye düşündüm.
Bu arada kulaklıkta Sennheiser fiyat-performans ta bir numaradır.

Yalnız ben kulakiçi kulaklığı tavsiye etmiyorum. Başkası ver bi dinliyim dedimi merak ediyosun acaba kulağı temizmi değilmi :D bide pis çıkarsa tadından yenmez (:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...