kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ipod bugün piyasanın bir selpak'ı konumuna gelmiş bir üründür nasıl insanlar kağıt mendil isterken "bana bir selpak versene" der bakkala çakkala ? ama aldığı mendilin markası novadır. işte aynen o durum yalnız benim ipod tercih etmemdeki sebep trend oluşu değil yani hakikaten kaliteli bişey oluşudur tabi buradan ipod sahibi bir insan gibi gözüküyorsam yalandır hurafedir daha almayı düşünmekteyim (bakınız düşünüyorum). birincisi hakkaten arayüz efsane o yuvarlak çok işlevsel, ayrıca mükemmel bir ses çıkışı var bunda kulaklığın da rolü büyük tabi ve en önemli özellik kulağımdan düşmüyor kulaklıkları arkadaş! hayır o kulağa takılan klips tarzı kulaklıklardan bahsetmiyorum normal kulaklıklardan bahsediyorum hiç bir sapı mapı olmayanlardan, işte tek düşmeyen versiyonunu ipod ta gördüm ve takdir ettim koşuyorsun atlıyorsun zıplıyorsun hala kafanda, geçen telefonla bişey dinleyeyim dedim( n72) koşarken 2 de bir sağ kulağımdan düşüyor :) delirdim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kulaklık olayına takmış olan bi ben değilmişim demekki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 size tavsiyem kulakiçi kulaklık kullanmanız. zevkinize göre farklı kulaklıklarda var tabi birde şöyle bir gerçek varki, orijinal ipod kulaklıkların ömrü kısa. yani yüksek sese, voltaja veya darbeye gelemiyor. çok narin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Spor için bir i-pod shuffle'ım var ve acaip kullanışlı kulaklarındada hiç bir sorun yaşamdım şimdiye kadar oraya buraya kıvrılmasına rağmen. Şimdi yeni seri i-pod clasiclerden almayı dusunuyorum fakt bilkom çakllık yapıp elindeki eskileri eritmeye çalışıyor galiba çünkü hiç bir yerde clasicleri görmedim?!? Bilen duyan gören var mı ankara civarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Kulak içi kulaklıklar bir mucize resmen. Hayatım boyunca walkman kullandım falan, en başarılı konsept kulak içi olanlar. Çok başarılı ses izolasyonu sağlıyorlar, dışarda ki sesler ile muhattap olmuyorsun, sadece müzik ve sen. Sennheiser CX300 var bende ama daha iyini almayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kulakiçi kulaklıkta jbl tavsiye ederim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kulakiçi kulaklık hakkaten çok güzel şu tavsiyeleri değerlendiricem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 philips kulakiçi kulaklık galiba 71 yerine 21 ytl'ye satılıyo, bugun broşürde gördüm. Sizce değermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bugun gittim yeni ipod-nano'lardan aldım touch için kıyamadım paraya . Onun yerine telefonu değiştiririm İphone alırım diye düşündüm. Bu arada kulaklıkta Sennheiser fiyat-performans ta bir numaradır. Yalnız ben kulakiçi kulaklığı tavsiye etmiyorum. Başkası ver bi dinliyim dedimi merak ediyosun acaba kulağı temizmi değilmi :D bide pis çıkarsa tadından yenmez (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 pwnbot said: ipod almayin, inanilmaz pahali ve sadece trend oldugu icin boyle. daha yeni dubaiden aldm bn IPod Nano 8g 250milyon... benm eski 1gb Creative mp3 playerım 300milyondu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Masticore said: Yalnız ben kulakiçi kulaklığı tavsiye etmiyorum. Başkası ver bi dinliyim dedimi merak ediyosun acaba kulağı temizmi değilmi :D bide pis çıkarsa tadından yenmez (:D haha can alıcı nokta ayrıca dubai de herşey ucuz anladığım kadarıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 evet gerçektende öyleymiş gitmek istiyorum dubaiye ya pf sadece elektronik eşya değil giyimine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 beraber gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 su an ben miami deim ve burda 8gb ler 350 den baslio... bizim ark aldi... ama bence daha gelistirilmesi gerek... eer cok dokunmatik ekran ve illa ipod olsun doosaniz iphone daha guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 eregorn ne zaman geliyorsun türkiye'ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Piyasada daha gelişmişi yok, pişkinlik yapıp "geliştirilmesi gerek" diyorsunuz :D. iPhone'lada neredeyse aynı sayılır zaten. iPhone 16 GB olsaydı onu alırdım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Benim wireless çok işime yarıyor. Mail,notes,weather falan acaip kullanışlı yazılımları var. Ben wireless i telefonda istiyodum ama kısmet olmadı ufak bi telefon taşıyayım dedim. Internet olarak gayet başarılı bi cihaz. Asıl bomba zaten SDK çıkınca yaşanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bir arkadaşta görmüştüm Türkiyede çıkmadan önce , oldukça beyendim ama fiyatı 900 ytl civarı olunca vaz geçtim , protesto amaçlı apple ürünü almamak gerekli bence bu fiyatlarla çıldırmış olmalılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar