skyly Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben ankaralıyım ben bile biliyorum o benzinciyi :) ordan dönüpte mcdonalsa doğru gidebildiğimiz benzincimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Valla ben de üzüldüm PO olmasına. Bizim yeşil BP'miz gitti, kırmızı kırmızı PO oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 benzin benzindir desemde inanmayın çok pahalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 skyly said: ben ankaralıyım ben bile biliyorum o benzinciyi :) ordan dönüpte mcdonalsa doğru gidebildiğimiz benzincimi Evet o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yukarı sahrayıcedid tarafina açıldı şimdi bi tane bp. ben ama eski yerine istiyorum bp yi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ulan allahsız tospağalar.. orası mobilden bp ye döndüğünde neredeydiniz? hata mobilken oraya ses bombası bırakmışlardı hiç unutmuyorum dibimi düşmüştü.. ben mobilimi geri istiyorum yıllardır destek olan çıkmadı da po oldu millet coştu /küs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 o diilde mavi çarşı patladıgında ben arkasındaki mcdonals ta patatesimi mayoneze bandırıyodum çok iyi hatırlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hey gıdının bp nasıda saz calar idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 mobil satildi :) istesende tutamazdin turkpetrolude shell satin aldi o yuzden dondu kozyatagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 göztepe benzincide benim gözüm var.bikaç sene sonrada başka bişi açılır belki kim bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 minibüse binince göztepe bp diil göztepe poo mu diyoruz artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 şimdii bi benzincinin fonksyonu var diye biliyorum 1)benzin almak 2)kredi kartının geçmesinden tut tanıdıkm bakkel konseptinden uzak olması nedeniyle alkol sigara vb ürünleri satın almak burda bu akdar arabası olan pati dolunu düşünmedimden vay be diyorum.yeşilay göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 BabacumMostors said: ulan allahsız tospağalar.. orası mobilden bp ye döndüğünde neredeydiniz? hata mobilken oraya ses bombası bırakmışlardı hiç unutmuyorum dibimi düşmüştü.. ben mobilimi geri istiyorum yıllardır destek olan çıkmadı da po oldu millet coştu /küs ehueh güzel bir noktaya değinmişsin. BP'nin renkler iyi ya. Gece sembolik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 galiba siz topluca bir internet kafe kapattınız hepinizin kafası güzel.. nedir abi bu? bu kadar erken daha nostaljik tutuculuk yapılır mı? :P bpyse bp değilse petrol ofisi... hani şu marmara üniversitesinin ordaki di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 İstanbul Göztepe mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 o da güzel bir nokta tabii.. izmir de olabilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 evet evet istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar