eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bpydi olmus petrol ofisi alışkanlıktı valla garibime gidiyor gördükçe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ne yapıcaz şimdi tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 nasıl yapabilirler bunu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Çakçakmağı at yansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ben her allahın günü önünden geçe geçe alıştım =P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berge Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ataturk Caddesi'nde yeni yapilan Havas terminaline bir BP acildi, Goztepe'deki BP'nin oraya tasindigini tahmin ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Gece insanın gözü yeşil sarı ışıkları arıyor bir bakıyorsun kırmızı kırmızı sanki BP'yi öldürmüşler, cinayet mahali gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 adsf ben de dün gece farkettim şaşırdım baya. alışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 akp orayı ya yıkıp cami yapcaktı yada özelleştircekti. satmışlar demekki 1 yıllık kar'ına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 nerde tam olarak gidip görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 eet her geçişimde sinir oluyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 foto isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 haftalarca karsida oturup goztepe nerdedir bi haber olan bi suru garip istanbullu sacma sapan yerlere gidicek goztepe bp de inicem diyip bulamicak bostancilya kadar gitcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 öyle bi yerde ki tarif ederken "göztepe benzinci" diyorsun. bir nevi greenwich. (istasyon caddesiyle (tütüncü mehmet efendi) minibüs caddesinin kesişiminde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 evet ben göztepe bp nin orda oturuorm, uyuz oldum BEPE diemiorum artık. yeşil yeşil daha güzeldi oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 alt tarafı benzinci be, çocukluğunuza inmişsiniz resmen fasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 yesil renk medeniyettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ee 1 yaşından beri orda oturuorm iniim bi zahmet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 yok artık ya göztepe benzinciyi bilmeyen insan yaşıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ben 17 yıl oturdum orda.. BP olmasına alışmıştık Petrol ofisi olmasına da alışılınır herhalde :) Ama artık minibüste "göztepe beepe" değil "göztepe benzinci" demek zorundayız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 e ben mortis'lere nası gidicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Viktor said: yesil renk medeniyettir islamin rengidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 oha en yakin arkadasim o bp nin arka sokaginda oturuyordu, istanbula gelince az gitmedim o bp nin marketine filan gecenin bi vakti. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ewt bende grfüm ve çok güzel omuş bence çnkü bpnin benzini motorini bişeye yaramaz po bu konuda daha iyi ama uzun zamandır bpyi gördügmüz için yadırgicaz birazda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bu minubus caddesindeki goztepe bp dimi ? yillarin ? yok la daha gecen gun bp ydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar