Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abd ye en ucuz para gönderme yolu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kredi kartı numaranı giriyosun. Adamın paypal adresini yazıyosun. Yolluyosun onlar senin kredi kartından çekip adamın paypal hesabına yatırıyo. Sonra paypalın anlaşmalı olduğu bankadan çekiyor adam.

PS: Salladım hiç kullanmadım paypal ama böyledir heralde :P
Mesaj tarihi:
doğruda heralde onunda amerikan bankasında bi hesabı falan olmalı yani türk bi arkadaş oraya gideli bi kaç ay oldu varmıdır bilmiyorm. oladabilir gerçi çalışıyodu orda.
Mesaj tarihi:
western union war
herhangi bir bankaya gidiyosun (nerdeyse hepsinde war deniz bank finansbank ziraat felan)
adamin adini ve adresini soluyosun
bi de istersen gizli bi sifre soluyosun
parayi veriyosun
2 dakka icinde adam amerkada bankaya gidiyo
ben su su su diyo
adresim bu sifremde su diyo
parasini aliyo

hatta istersen internettende yapabiliyosun

ama komisyon nedir bilmiyorum
Mesaj tarihi:
aramaya inanmak lafini 7 yillik forum hayatimda ilk defa kullaniyorum..

www.google.com a girilir

Western union komisyonlari yazilir ve karsimiza cikan ilk sayfadan herhangi birine tiklanir ekran biraz assagi kaydirilir ve evet orada :)
Mesaj tarihi:
Western Union
MoneyGram
fakat arkadasina insanlar uzun sure para yollayacaksa daha guzel bir cozum var

CitiBank'ta uluslararasi hesabim var benim, vadesiz bir hesap. 50 dolar odeyerek actiriyorsun.
Annem babam Ankaradan hesabima 0 komisyon odeyerek para yatiriyorlar, ben Amerikadan sifir komisyon odeyerek cekiyorum.
50 dolar cok gelmesin, her para gonderdiginde 15 dolar komisyon oduyorsan 4. para yollayisinda kara gecersin :D
Mesaj tarihi:
eğer düzenli oalrak para transferi yapmak istiyorsanb ende citibanktan uluslararası banka hesabı öneririm
yok değilse..western union,internetten işlemi yaptıktan 5 dakika sonra alıcının eline ulaşıyor,tecrübeyle sabit.
Mesaj tarihi:
Ya herhangi bi türk bankasında hesabı varsa eft yapsan olmuyor mu? Ben avustralyadaki arkadaşlara öyle bi para yolladım hiç masraf falan yazmadı. Tabi arkadaşına gönderdiğini varsayıyorum.
Mesaj tarihi:
ya neyse acmiyim agzimi diyorum

bak canim kardesim ben bir amerikan sirketindeyim, ve iyi kotu surekli para alis verisimiz var

western union cok pahalidir sen o 800 dolara neredeyse 100$ verirsin bu yuzden git wire transfer yap carsamba yaparsan cuma ellerinde olur .
Mesaj tarihi:
tmm hocamniye kızıyosunben konuyu okumadım hemen yazdım benmde newyorkda amcam yaşıyor 20 yıldır. onunla genelde bu şekilde para transferinde bulunuyoruz. kızıcak gücenicek ne var bunda. Bilsem yazarmıyım sinirleniceğini.

Net bankalarını dene. Payball. ve bir ikitane daha var clicktopay gibi
Mesaj tarihi:
Turke yolluyorsan eger ve buradaki bir bankanin karti varsa kendisinde, o bankaya yatir. 5-10 YTL gibi bir miktara, gunluk cekme limiti kadar cekebilir (Akbank icin 1000 YTL mesela bu).
Yurt disinda yasadiim surede hic bankalara bulasmadim ben boyle hallettim isimi fistik gibi, tek seferde yuklu cekiodum.
Mesaj tarihi:
Ya burdan amerikaya bilmem ama amerikadan buraya para transferinin bedava yolu var.

Arkadaşın denize kıyısı olan bi yere gidicek. Parayı bi zarfa, zarfı da köpükten bi kaba koyacak. Sonra denize bırakacak. Kuzey Atlantik Akıntısı onu avrupaya kadar getiricek. Sende kıyıdan paranı alacaksın.

nası :D

gece aklıma daha iisi gelmedi
Mesaj tarihi:
matama said:
kizarim lan ben saat gece 2.30 kirmiyim kafaniza

nerde lan benim baltam

zaten hatunda bulamadik bu gece baltali zagor keserim

Yumurta mı kırıyon sen ?

Edip:

MrMarvelous said:
Ya burdan amerikaya bilmem ama amerikadan buraya para transferinin bedava yolu var.

Arkadaşın denize kıyısı olan bi yere gidicek. Parayı bi zarfa, zarfı da köpükten bi kaba koyacak. Sonra denize bırakacak. Kuzey Atlantik Akıntısı onu avrupaya kadar getiricek. Sende kıyıdan paranı alacaksın.

nası :D

gece aklıma daha iisi gelmedi

Sana da bi ayar lazım da aklıma gelmedi şimdi.
  • Yeni Oluştur...