solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 new york city ye 800 dolar gibi bir para, daha önce hiç yapmış olan var mı? hangi yöntemin komisyonu - masrafı en az olur? western union mı ?
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ya internet falan olmazsa daha iyi yani direk banka falan gibi. paypal le nası oluyorki?
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Kredi kartı numaranı giriyosun. Adamın paypal adresini yazıyosun. Yolluyosun onlar senin kredi kartından çekip adamın paypal hesabına yatırıyo. Sonra paypalın anlaşmalı olduğu bankadan çekiyor adam. PS: Salladım hiç kullanmadım paypal ama böyledir heralde :P
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 doğruda heralde onunda amerikan bankasında bi hesabı falan olmalı yani türk bi arkadaş oraya gideli bi kaç ay oldu varmıdır bilmiyorm. oladabilir gerçi çalışıyodu orda.
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 MoneyGram var. Yapı Kredi'den yapabilirsin (başka bankalar da vardır belki). Hiç kullanmadım ama western uniona gore daha az komisyon alıyorlar yanılmıyorsam. Bir bakarsın buna da..
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 gecen sene nyc den istanbula 1000 dolar para yollamistim westernla ve emin olmamakla birlikte 18 dolar mi ne komisyon odemistim.
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 iyi o kadar bişeyse sorun yok. internet sitesine baktım ama bişey bulamadm komisyonla ilgili.
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 western union guvenilir aslanlar gibi kullanin kullandirtin :P
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 western union war herhangi bir bankaya gidiyosun (nerdeyse hepsinde war deniz bank finansbank ziraat felan) adamin adini ve adresini soluyosun bi de istersen gizli bi sifre soluyosun parayi veriyosun 2 dakka icinde adam amerkada bankaya gidiyo ben su su su diyo adresim bu sifremde su diyo parasini aliyo hatta istersen internettende yapabiliyosun ama komisyon nedir bilmiyorum
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 aramaya inanmak lafini 7 yillik forum hayatimda ilk defa kullaniyorum.. www.google.com a girilir Western union komisyonlari yazilir ve karsimiza cikan ilk sayfadan herhangi birine tiklanir ekran biraz assagi kaydirilir ve evet orada :)
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 evet 750-1000 dolar için 52 $ komisyon..
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Western Union MoneyGram fakat arkadasina insanlar uzun sure para yollayacaksa daha guzel bir cozum var CitiBank'ta uluslararasi hesabim var benim, vadesiz bir hesap. 50 dolar odeyerek actiriyorsun. Annem babam Ankaradan hesabima 0 komisyon odeyerek para yatiriyorlar, ben Amerikadan sifir komisyon odeyerek cekiyorum. 50 dolar cok gelmesin, her para gonderdiginde 15 dolar komisyon oduyorsan 4. para yollayisinda kara gecersin :D
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ya iyiymiş ama benimki 1 sefer. yani senede iki sefer falan olur en fazla.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 senede iki seferse yine citibank derim cunku bak yukarida demisler, hayvan gibi komisyon var, citibank cok daha ekonomik
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 en ucuz yok wire transferdir 20$ dir maliyeti
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 eğer düzenli oalrak para transferi yapmak istiyorsanb ende citibanktan uluslararası banka hesabı öneririm yok değilse..western union,internetten işlemi yaptıktan 5 dakika sonra alıcının eline ulaşıyor,tecrübeyle sabit.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ya herhangi bi türk bankasında hesabı varsa eft yapsan olmuyor mu? Ben avustralyadaki arkadaşlara öyle bi para yolladım hiç masraf falan yazmadı. Tabi arkadaşına gönderdiğini varsayıyorum.
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ya neyse acmiyim agzimi diyorum bak canim kardesim ben bir amerikan sirketindeyim, ve iyi kotu surekli para alis verisimiz var western union cok pahalidir sen o 800 dolara neredeyse 100$ verirsin bu yuzden git wire transfer yap carsamba yaparsan cuma ellerinde olur .
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 tmm hocamniye kızıyosunben konuyu okumadım hemen yazdım benmde newyorkda amcam yaşıyor 20 yıldır. onunla genelde bu şekilde para transferinde bulunuyoruz. kızıcak gücenicek ne var bunda. Bilsem yazarmıyım sinirleniceğini. Net bankalarını dene. Payball. ve bir ikitane daha var clicktopay gibi
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kizarim lan ben saat gece 2.30 kirmiyim kafaniza nerde lan benim baltam zaten hatunda bulamadik bu gece baltali zagor keserim
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Turke yolluyorsan eger ve buradaki bir bankanin karti varsa kendisinde, o bankaya yatir. 5-10 YTL gibi bir miktara, gunluk cekme limiti kadar cekebilir (Akbank icin 1000 YTL mesela bu). Yurt disinda yasadiim surede hic bankalara bulasmadim ben boyle hallettim isimi fistik gibi, tek seferde yuklu cekiodum.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ya burdan amerikaya bilmem ama amerikadan buraya para transferinin bedava yolu var. Arkadaşın denize kıyısı olan bi yere gidicek. Parayı bi zarfa, zarfı da köpükten bi kaba koyacak. Sonra denize bırakacak. Kuzey Atlantik Akıntısı onu avrupaya kadar getiricek. Sende kıyıdan paranı alacaksın. nası :D gece aklıma daha iisi gelmedi
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 matama said: kizarim lan ben saat gece 2.30 kirmiyim kafaniza nerde lan benim baltam zaten hatunda bulamadik bu gece baltali zagor keserim Yumurta mı kırıyon sen ? Edip: MrMarvelous said: Ya burdan amerikaya bilmem ama amerikadan buraya para transferinin bedava yolu var. Arkadaşın denize kıyısı olan bi yere gidicek. Parayı bi zarfa, zarfı da köpükten bi kaba koyacak. Sonra denize bırakacak. Kuzey Atlantik Akıntısı onu avrupaya kadar getiricek. Sende kıyıdan paranı alacaksın. nası :D gece aklıma daha iisi gelmedi Sana da bi ayar lazım da aklıma gelmedi şimdi.
Öne çıkan mesajlar