McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Evet yenilenmiş bakınız: www.telekom.gov.tr Linkleri falan koymuşlar ama çoğu yazıları yazmamışlar. Sonuç olarak yeni bir klasik yaratmışlar :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bu arada girince ISS'lerin dikkatine die bi popup açılıo ki tamamen bizim dikkat etmemiz için yapılmış. Artık ISS'ler de ADSL hizmeti verebilecekmiş ama sayıya bakıyoruz: 5000 port..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Şu anki toplamda 5000 yeni port diyor yani gayet iyi. Kendi yeni portları geldikçe SIPye verdiği port sayısı da artacaktır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 desenize yeni bir site yaptılar yakında hacklenir.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Virus, 14 January 2004 15:24 tarihinde demiş ki: desenize yeni bir site yaptılar yakında hacklenir. yeni bir site yaptılar yakında hacklenir.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 iett gibi harika web sitelerine sahip kamu kuruluşlarına rağmen, telekom gibi internet hizmetleri üzerinden para kazanan bir firmanın böylesine kötü bir web sitesine sahip olması insanı üzüyor. Hele o menülerdeki yan oklar yokmu! deli ediyorlar beni kaldırın onları uyuz oluyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 İETT sitesini crema gibi profosyonel bir şirket yapmış. Ama TT tahminimce aralarındaki memurlardan bir takım oluşturmuş, buna da Türk Telekom WebTech Grubu demiş. Öle geçinip gidio.. İlk sitesi görsel olarak daha iyiydi ama yurdum koşullarında çok zaman alıodu açılması..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com [Bu mesaj McsPeyn tarafından 14 January 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ya ne web sitesi yapması. Lüx onlar için siteyi yenilemek.. önce yurtdışı çıkışlarına el atsınlar, daha iyi hizmet versinler, paramı çöpe atıyomuşum gibi hissettirmesinler. Web sitesi yenileyip, gülünesi pop up larla göz boyamak da nesi?![signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 şekil yapıyo abiler[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 vallaha ben anlamam türkiyenin en çok kar eden kamu kuruluşu olarak parayı bastırıp yaptırsınlar.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bi bilsen nasıl kar ettiğini ama adamların kafa yapısını burdan anlayabiliriz[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Sitelerini yenileyeceklerine kafalarını yenilesinler...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 iett sitesini bence bir programcı değil bir flash master yapmış yani o siteyi bende yapardım demekten kendimi alı koyamıyorum ama ben flash master değilim olsam olsam flash junior master olurum ama programcıyım eheh[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 gayet modern iett enin sitesi yapım pixel ile ilgili tutorial lar. http://www.pixelfreak.com/tutorial/index.html[signature][hline]http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kac yillik siteyi sonunda yenilemeyi akla getirmi$ler, vay beee bu gunleride mi gorecektik, tt siteyi yeniledi![signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Ne güzel işte.Herşey yavaş oluyor ama oluyor en sonunda.[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: hasansemre, 14 January 2004 16:59 tarihinde demiş ki: iett sitesini bence bir programcı değil bir flash master yapmış yani o siteyi bende yapardım demekten kendimi alı koyamıyorum ama ben flash master değilim olsam olsam flash junior master olurum ama programcıyım eheh O sitenin yapılabilmesi için en az 4 tip insan lazım: Görsel tasarımcı, tasarımı dijital grafiklere çeviren kişi, alt yapıyı (php vs.) yazan kişi ve sitenin kullanıcılara görünecek halini oluşturan kişi. Yani anlicağın istediin kadar Flash bil, o siteyi yaratamazsın. Görünce aynısını yapmak aklına gelebilir ama bi web sitesini öyle 0'dan yapmak kolay değil..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com [Bu mesaj McsPeyn tarafından 18 January 2004 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: McsPeyn, 14 January 2004 15:25 tarihinde demiş ki: said: Virus, 14 January 2004 15:24 tarihinde demiş ki: desenize yeni bir site yaptılar yakında hacklenir. yeni bir site yaptılar yakında hacklenir. :) yeni bir site yaptılar yakında hacklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bir asp programcısı olarak utandım TT nin sitesinden: Aha bu yüzden: Error Type: SessionID, ASP 0219 (0x80004005) The specified LCID is not available. /yonetim/includes/common.asp, line 9[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar