Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 2 tane mail gelmiş hoşuma gittii...paylaşayım dedim... 1. ayrıldığınız sevgilinizden gelebilecek cvplara cvp niteliği taşıyo... said: - Gercekten unuttun mu? - Sen de kimsin? - Seni hala seviyorum! - Performansina her zaman saygi duymusumdur zaten - Seni hala özlüyorum... - Tütün bas gecer - Nasil gidiyor hayat? - Senden sonra bayagi bi güzellesti, sagol - Birbirimizin kalbini kirdik, yeniden bir araya gelip o kirik kalpleri onaralim! - Benimkinin kaskosu vardi - Sen varsin ve hep olacaksin! - Yazik, bir malsin ve hep öyle kalacaksin... - Dün gece rüyamda seni gördüm... eroll bize ne oldu böyle? - Bi dahakine iyi örtün de uyu... - Dün seni rüyamda gördüm, bi mesaj atayim dedim... - Bundan sonra anca rüyanda görürsün zaten tadini cikarsaydin. - Hayatim, pismanim, geri dönmek istiyorum! - Tek yön güzelim burasi hadi nas nas!... - Senin gibisini bir daha bulamadim - Çok uzuldumde bana ne ? - Buldun mu bari bir kazma? - Senden daha kazmasini bulamadim kusura bakma... 2 said: Kral TV'nin sarisin, prezentabl vj'lerinden biri (Defne joy) programinda; - "Bana ne kadar deger biçersiniz?" veya "Benle evlenmek için ne kadar baslik parasi verirsiniz?" gibisinden bir soru soruyor. Paso "Milyarlarimi, evlerimi, varimi yogumu, herseyimi..." filan gibi uçuk cevaplar yagiyor.Bu sirada orta yas civari bir amca ariyor ve 150 - 160 milyon civari bir rakam telafuz ediyor. Vj bu gözle görülür deger kaybina sasirmis bir sekilde nedenini soruyor. Amca duruma açiklik getiriyor: -Sen asagi yukari 50 - 55 kilo çekersin. Eeee. Kasarin kilosu da 3 milyon lira civarinda ---------------------------------------------------cnn turk un ilk yayina basladigi zamanlar studyoda haber sunan zatin yayinin bittigini ama sesin kesilmedigini bos gecip rejiyle olan muhabbeti: ankaraya mi baglaniyoruz simdi? siktir et ankarayi!? banuyu bulun bana --------------------------------------------------------------------- >mehmet ali erbil'in çarkifelek adli programda arabayi istiyorum diyen kadina arabayi kimin için istiyorsunuz diye sormasi,kadinin oglum için istiyorum deyince yaka mikrofonu açik olan mehmet ali'nin "oglunun ..mina koyayim" >demesi... tabii ardindan tv lerde kanal kanal gezip özürler dilemis bayagi bir kivirmaya falan çalismis ama epey bir tazminati da aslanlar gibi ödemistir. --------------------------------------------------------------------- >show tv de yayinlanan cocuklararasi bir bilgiyarismasinda cevabi yanlis cikan cocugun hassiktir demesi >--------------------------------------------------------------------- mutluhan sunerin barcelona galatasaray sampiyonlar ligi maci sonrasinda bir ropörtaj oncesi "Aniiil!... siçiyim mi yapicaginiz isin içine ben?" diye bagirmasi. --------------------------------------------------------------------yine bi telegol programinda, ali sami alkis > > > fatih terim icin;bu fatih terim sahaya ben ciksam benide futbol oynatacak diyor..programin mahalle kahvesi ortaminin etkisine kendini kaptirmis Turgay seren de, "yok ebenin ..i ali sami" diyerekten bu konuda tarihe geçmistir > --------------------------------------------------------------------- Bilmeyen yoktur yine de hatirlatalim....Olay tolga garipoglu nun sundugu Hugoda geçiyo. Neyse 12-13 yaslarinda bi çocuk tuslara basiyo din din dinnn.. islemiyo tolga abi hakkim gitti tuslara basiyom islemiyo tolga abi.)))Olsun daha 2 can hakkimiz var o güler yüzüyle, neyse oynaniyo dinn. dinnn. tolga abi islemiyo.o da iyi basman gerekiyo geç kaliyosun galiba neyse son hakkini iyi kullan, neyse oyuna geçiliyo dinnnnnnnnnn..))) Tolga abi yine olmadi.Bastim bastim islemedi.Olsun diyo tolga.Bir daha ararsin hugoyu üzmeyelim dimi gibi bi sözcükler ardindan çocuktan söle bi yanit geliyo hugonun ..ina koyyim...!!! Aaa çok ayip olmuyomu bak tolga abin kiziyo sana diyo el isareti yaparak. Çocuktan gelen yanit su: Tolga abinin de amina koyyim... Muhaha tabiki reklam falan giriyo.Kanal 6 bu yüzden 2-3 gün kapaniyo... ----------------------------------------------------------bide erman hocadan bir alinti...steviç yedek kulubesinde bacak bacak üstüne atmis oturuyor.erman hoca;bu nasil futbolcu ya...sanki sadrazamin sol taşş... sansal- hop hoca hop.... ....[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 17 January 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 17 January 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hugo ya duyulan bu antıpatı super bısıy ehehe[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bu cevapları bi kız bana verse "KIZSIN DİYE KENDİNİ İNVULMU Mİ SANIOSUN LAAAAAN!" diye dalardım[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 İlk maili yollayan ekşi sözlükten c/p yapmış. Daha önce okumuştum ama yine de baya güldüm. 2.si de daha önce bildiğim şeylerdi ama yine hoş geldi. Hugo olsa da izlesek yine ya :) Şurda asık suratımı güldürdün ya teşekkürler ihtiyacım vardı valla...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. [Bu mesaj Rewendor tarafından 17 January 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hehe hugo hala var arasıra zapping yaparken rastlıyorum cine5'te bele$ galiba .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Hugo'nun .mIna koyim :D[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bende o olayı okul filminde öğrendim[signature][hline]Yaşıyorum, öyleyse başka problemim yok Icq:161010949 Rujann Do/MixReborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 emin degilim ama sanırım 2.side eksisozlukten[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Chemical, 17 January 2004 17:45 tarihinde demiş ki: bu cevapları bi kız bana verse "KIZSIN DİYE KENDİNİ İNVULMU Mİ SANIOSUN LAAAAAN!" diye dalardım "hergun beşte sine beşte "[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Kemikıl arada bi manita yapmı$ galiba bizm haberimiz yok ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Az önce ayrıldığım kız arkadaşım mesaj attı... - Dün gece rüyamda seni gördüm...Bana sarılıyodun..Gerçek gibiydi.. Bende cewap werdim... - Bi dahakine iyi örtün de uyu...Kıçın ba$ın açık kalmasın... Bakalım ne cewap wericek...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) Larethian, 13 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki: Morpheus onları kapıda karşılar ve sorar "yeşil hapmı mavi hapmi?" ve ogün bügündür hapci olarak gezerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Cewap geldi.... -Peki.Neyse kendine iyi bak.bye[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) Larethian, 13 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki: Morpheus onları kapıda karşılar ve sorar "yeşil hapmı mavi hapmi?" ve ogün bügündür hapci olarak gezerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 hadi yaa...bak bi işe yaramış...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 telegol olayınıda herkes ayrı anlatıyor euheuhe[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar