mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Şimdi arkadaslar ben okulda ingilizce bir sunum yapmak zorundayım ama bnm amacım sınıfı konusturmak kendim konusmak deil yani ole bir konu olmalıki hem kızların hemde erkeklerin uzerinde konusabilecei bişi olmalı eğiitim sistemi daha once yapıldı o yuzden baska bişiler olmak zorunda bu konu hakkında bi yardım edebilirseniz terazinize cok fena dokunucam:D şimdiden teşekkur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 aşk?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 motorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 aşk derste anlatılamayacak kadar zor bi konu ve motorlar derken ne demeye calıstıını anlyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Film, müzik, yeni trend şeyler vs. Birsürü konu var hepimiz genciz :) Eğitime açsaydın keşke :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Estetik cerrahi ve yaş sınırlaması, Reality programları ve bu programların etkileri (popstar, kadın programları, vs. vs.), Diziler ve dizilerin etkileri, Yasaklar, okuldaki kısıtlamalar, gençler seçimlerinde özgür mü? vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bekaret de hepsi coşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 "hem kızların hemde erkeklerin uzerinde konusabilecei bişi" wtf? futbol, alışveriş, seks, motorlar, arabalar, ağda dışındaki bütün konular senin işte. bu kadar zor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 gençliğin kendi geleceğini yaratmaktaki başarısı ya da başarısızlığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 kariyer,gelecek vs. beyin göçü ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Bekaret . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Emaleth said: gençliğin kendi geleceğini yaratmaktaki başarısı ya da başarısızlığı... konu bu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Herkesin illa bir fikri olduğu iki konu var; Aşk ve Ben kimim ne olacam sorunu. Birde vatan millet sakarya var ama o çok bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar