Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor'a peşkeş

nocom

Öne çıkan mesajlar

Devletin malı deniz, yemeyen .... izin alınması gereken bakanlığın başındaki bakan zaten trabzonsporun eski başkanı. göz göre göre yapıyorlar bunu helal olsun adamlara ...

gs gider stadını devlete yaptırırsa, trabzonda bunu yapar ...

Özden, "Bu evrede Trabzonspor üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirebilirse anılan saha üzerinde verilen bu izin Maliye Bakanlığı tarafından istenilen tesislerin kurulması ve yapılabilmesi için kullanım hakkına dönüştürülecek" diyerek, şöyle devam etti: "Şu anda 660 bin metrekarelik bir yüzey söz konusu. Şimdilik bir dolgu yetkisi yok. Gerekli izinler ve ruhsat alındıktan sonra dolgu yapılabilecek. Bu süre zarfında Ulaştırma Bakanlığı ile Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alınması gerekiyor. Bu izinler alınana kadar orada dolgu söz konusu değil. Bu işlemler tamamlandıktan sonra Maliye Bakanlığı'nın onayı ile dolgu işlemine başlanabilecek. İhale, hak sahibi olabilmek için yapıldı. İhaleye sadece Trabzonspor A.Ş. girdi. Trabzonspor A.Ş, 170 bin YTL ve KDV teklif etti. Bu ücret proje için gerekli izinleri alacağı süre içindeki kullanım bedelidir."
Sosyal ağlarda paylaş

sorun şu ki : bu ülkede kimin gücü varsa o iş yapıyor olmasıdır.

cavcav ankarada güven parkın arkasındaki otobus ve dolmus yerını beledıyeden alıp güzel bir stad yapmak ıstedı ama sattırmadılar.

bayındırlık bakanı trabzonlu ve trabzonsporda başkanlık yapmış birisi, satışa çıkartılan yer isterse denizin altında olsun, 660 bın metrekarelik bir yer 170 bin ytl yapıyorsa ben bu işin içinde iş ararım. semtimdeki en kötü evin fiyatı 250 binden başlarken, nasıl oluyorda 660 bin metrekarelik yer 170 bine satılıyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

bazıları gibi istanbulun göbeğine ruhsatsız stat dikemeyenler bu tip yöntemlere başvurmuş demek ki ama bahsi geçen yükümlülükler neler onu bilmek lazım. yani adamlar o arazi üzerine yapılacak tesislerin kullanım hakkını almıştır ama yükümlülükleri ne? 100 milyon dolar para bulup ülkeye stat mı kazandırmaları lazım nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

başlık biraz aşırı kaçmış,türkiyede zaten lig dört büyükler üzerine dönmüyor mu?Bu güne kadar bu dört büyüklere yapılan yardımlarla diğerlerine yapılanları bir karşılaştırın bakalım.
Bu dört büyük klubün sahip olduğu arsalar bakın bakalım kimden alınmış hep ?Ya devletten ya belediye vb. kamu kurumlarından.
Devlete ait statlar kiralama kılıfıyla klüplere devredilirken bundan kim kar etti istanbulda statları alanlar mı yoksa başka şehirdeki klüplermi?fenerbahçe ruhsatsız stat yaparken devlet/belediye müdahale ettimi?mali açıdan batmış galatasaraya yeni stadı yine devlet yapmıyor mu?Beşiktaş yaptığı gökdelenlere nasıl izin aldı ?
şirketleşmiş ,profosyönel olmuş bütün klüplere (GS/FB/BJK/TS) ne statı ne yardımı dememiz lazımken yok TS niye verilmiş demek çok eksik kalıyor.
Bu arada nedense başbakanların memleketi hep 1.lige arzı endam ediyor
Malatyalı özal başbakan malatyaspor 1.ligde
Erzincanlı akbulut başbakan ,erzincanspor 1.ligde
Kayserinin hakkını yemeyeyim ,belediye başkanları iki klunbüde kolluyor
Kasımpaşalı tayyip başbakan ,kasımpaşaspor 1.ligde

Birde belediye takımları var,sen kendi işini doğru dürüst yapamıyorsun ,birde profösyenel futbol takımı sahibisin (sahibisin diyorum belediyeler olmasa bir çok 2./3lig takımı kapanacak).Bu takımların gelir kaynağı 99% belediyelere iş yapan müteaahitlerden alınan bağışlar .tabii bu bağışlar fiyatlara ilave edilip cebimizden çıkıyor (td)
Bütün bunları bir düşünün bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

bende devletin bir sucu yok diyorum mesela.

sahsen trabzonporluyum anne tarafindan trabzonlu baba tarafindan rizeliyim o yzuden oralari iyi bilirim bir cok kez gittim az da olsa insanini taniidm havasini kokladim.

orada bir ihale acilmis o ihaleye en az iki firmanin girmesi laizmki para buyusun milyon dolarlara ulassin...ancak oradaki arsayla trabzoda yasayan zenginlerden baska kisme ilgilenmez sonucta farbikalasma yok bisey yok.

trabzonlu is adamlarida trabzonsproun girdigi ihaleye girmez, giremez. disardan biri hadi olduda ilgilendi diyelim ordaki mafya izin vermez ihaleyi alsa dahi is yaptirmazlar adamcagizin basina is acilir bosu bosuna oradaki insanlarda diger guclerde bela olur.

o yuzden bu sonuc normal yani peskes olarak gormuyorum sahsen ben.
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS ben ihaleye neden trabzonspor girdi demiyorum. 660 bin metrekareye gidip dağda almaya çalışsan, o verilen fiyata satmazlar. 660 bin metrekare ne kadardır tahmin et dostum ?

1 futbol sahası ortalama 4050 metrekaredir ( 90-45 ' dir ama her sahanın boyu farklı olabilir ). yani 4 dönümdür.

660 bin metrekarelik yere 165 futbol sahası yaparsın. 165 futbol sahası zaten trabzonun çarşısını 6-7 defa kaplar .
Sosyal ağlarda paylaş

devletin sporu desteklemesi icin zaten yer gostermesi gerekiyor..normal birsey bu.stadlarimizinda modernlestirilmesi gerekiyor..ama bu kadar ucuz fiyata satilmasi hakkaten sacma.akp'nin oy derdindendir bu olsa olsa.bir stad yapilacak kadar yer verirsin.altina otoparkini yap ekstra alan gerekirse fiyatida su diceksin..ama siz ne zaman gordunuz turkiyede bole organize dusunceler peh..
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo hayır fener'e devlet tek kuruş yardım yapmadı, bunu kabul edemem işte. On milyonlarca fenerbahçe sevdalısının katkılarıyla bugünlere geldi.
Mesela şu anki stadın arazisi, stada adını veren dönemin başbakanı tarafından bedelsiz verilmedi, sonra Fenerbahçe burnundaki tesisleri oraya Fenerbahçelilerin alın terleriyle geldi; kimse peşkeş çekmedi oraları... biraz kaçak oldu ama o kadar kusur kadı kızında da olur. Bugün de bir haber okudum ama yalan olduğu çok belli neden mi çünkü Fenerbahçe'nin birinci önceliği yetim hakkı yememek ve yiyenlerin karşısına dikilmektir.

Hürriyet'ten ilgili haber:

said:

FB’YE İŞMERKEZİ-OTEL

Daha bitmedi... Kadıköy Belediyesi, TOKİ’den hibe aldığı yine Ataşehir’deki 40 dönümlük bir araziyi FB’ye ihalesiz veriyor. Bunun 10 dönümüne Ülker 10 bin kişilik kapalı spor alanı yapacak. Kalanı mı; alışveriş, sosyal tesisler ve otelle FB ’tesis zengini’ olacak...

İstanbul, işte böyle elden gidiyor!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...