Sorj Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Arkadaşlar cok onceden e-mail atmıştım kabus u yapan arkadaşlara ve bana mail attılar işte bişeyler falan söyledim ve bana email attılar... ilginizden dolayı teşekkur ederiz falan oyun ici ve oyun tanıtım vidyosu!!!! indirmek icin [ulr]www.kabus22.com/yukle.html[/url] ben şimdi indiriyorum euheu Oyun ici vidyosunu indiriyorum umarım süper olmuştur işallah süperdir =) süper görünüyor =) hadi bakalım sizde indirin :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 benim böle bi oyunun yapıldığından bile haberim yok screenshotlara baktım inanılmaz grafikler nası yapmış bizim türkler helal dedim[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 az once izledim. bence gayet guzel, keske daha cok dusman gosterselerdi, son sahne baya guzel, hep yavasliyo bide fizik motoru yapmislar galiba kutular falan cok gercekci saciliyordu ortaliga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 evet fizik motoru kullanmışlar[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 zamaninda Pusu vardi, Kabus 22'yi gecenlerde sanirim Level'da gordum, bi bakmak lazim... senaryosu ilgincti, Kadikoy falan :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 güzel güzel[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kabus 22 falanda krız e ne oldu cıkacaktı falan[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 siz birde aedongames in yaptığı oyunu görün. Demosu sunulacaktı sanırım. Grafikleri beğendim, konusu da çok ilgimi çekti. Çok keyifli bir macera geliyor gene türklerden. Detaylı bilgiyi veririm birkaç saate :p bazı ekran resimleri [signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 14 January 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Orjinali gelsin.. DİREK OLARAK alıyorum..Destekte çıkarım,arkadaşlarada aldırırım orjinalini.. Resident evil e benzemiş ama Şu Resimdeki Polis yazısı bile yeter herşeye ;) Helal olsun! En kısa zamanda çıkması dileğimle (Videoyuda indiriyorum..Bakıp bakıp bekliycem :) )[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUmutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 pusuya dönmemesi umuduyla...[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his wife please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 türk oyununa göre iyiye benziyo daha gelişimler dileğiyle[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 güzel olmuş güzel ... iyi müzikler ve sağlam oynanabilirlikle kim takar grafikleri :) çamur yapmasinlar yeter ... orjinal almayan TOP olsun[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ya abi işte bu huyunuza deli oluyorum ya türkiyede 1 2 tane oyun yapan var şikayet ediyorsunuz yok grafik yok abuq yok sabuq birde neden türkiye oyun yapmıyor diyorsunuz cok cakıştırıyorsunuz olayı[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: BonePART, 14 January 2004 23:41 tarihinde demiş ki: ya amator oyunlarda en buyuk sorun objelerin direk 3d maxdan fırlamıs gibi gozukuyo biraz daha yumusatsalar arka plana uydursalar ewt renk uyumu, cisim üstünde gölgelendirmeler ii yapılamıyo ama olsun şu yukardaki resim türk oyun yapımcıları için çok şey ifade ediyo çıktığı anda alınması / destek olunması lazım[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Türk yapımı diye oyunu eleştirmeyelim mi ? Abuk subuk işte, resident evil clonu bi oyun. Fragman'da gördüğüm kılıcı yandan sallama ve force push yapma efekti için çıkarsa orjinalini alır oynarım. Yeni oyunlarınıda beklerim ama övgü beklemesin kimse kimseden.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: Erutan, 15 January 2004 12:04 tarihinde demiş ki: ya abi işte bu huyunuza deli oluyorum ya türkiyede 1 2 tane oyun yapan var şikayet ediyorsunuz yok grafik yok abuq yok sabuq birde neden türkiye oyun yapmıyor diyorsunuz cok cakıştırıyorsunuz olayı türk yapImI oyunlar bence daha çok ele$tirilmeli ki yapan arkada$lar hatalarInI ögrenip daha güzel $eyler verebilsinler sonuçta yabancI oyunlarI kendi forumlarInda ele$tirmediimiz sürece bi i$e yaramio... kaprise giren ele$trilere bende kar$iyim o ayrI:)[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 En güzel Türk oyunu İst. Efsaneleri zaten ,hiçbiri onu geçemez :P[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 2 oyunda da gelecek görüyorum :D özellikle mexinth'in linkini verdigi oynun müziklerini indirin, konusuda lovecraftmiş of bittim bittim..çok başarılı gözüküo hemen havasina girdim[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Apache, 14 January 2004 21:20 tarihinde demiş ki: kabus 22 falanda krız e ne oldu cıkacaktı falan kriz in siteye yeni bi buyucu eklenmiş yani ben yeni gordum en azından :) ama hala haber yok ne zaman çıkcagıyla ilgili snrm[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 oyun hakkında değilde http://www.rlslog.net burdaki daki yorumlar için bişeyler söylemek istiyorum. insanlar crysis ve fear ı türk oyunu sanıyolar, geekler bizi barbar sanıyor, sonlarına doğru okuyamadım hakkaten. asap bozucu şeyler var. girip sizde bişeyler yazın demiyorum tabiki. aksine yazmayın.bize ne 15 yaşındaki çocuğun mallığından. da hakkaten biz bu kadar kötü mü görünüyoruz dışardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ben de görmüştüm onları, 50. postlar civarı. lakin yorumları ciddiye almamak lazım.. şöyle düşün, youtube da yorum yapan herhangi bir türkü ciddiye alır mısın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 en azından türkler doğru düzgün cevap vermiş. bu da sevindirici bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Kabus 22 Almanya'da oyun dükkanlarında 19 eurodan satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar