Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bugün format attım yeni xp kurdum şuan ekran kartı hariç bütün driverları kurdum herşey sorunsuz sadece vga driverlarını bekliyorum işte downlaod olmasını baya sürücek daha. çıldırıcam şimdi diyelim bilgisayarım dan c'ye girdim. ekranı aşağı sürükleyecem diyelim böyle sürüklerken deli bi fps düşüşü oluo yani kare kare gidio yavaşlıo. oyun kasması gibi. aynı şey web sitelerinde de var. web sitelerini gezemez oldum. şimdi bu vga driverlarını yada directx kurunca düzelir mi. belki düzelecektir ama ben yine de bi sorayım düzelmezse diye topic açtım. yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 laptop mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 said: şimdi bu vga driverlarını yada directx kurunca düzelir mi. düzelir arkadaşım heyecanlanma.sorun ekran kartı dirverının yüklü olmamasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 şimdi farkettim. bu olay herşeyde var hemen hemen. her türlü bi pencere genişletme olayında takıla takıla yapıo. çıldırıcam:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 laptop değil. @fistan büyük ihtimalle düzeleceğini düşünüyorum ben de. ama düzelmez fln diye önceden yardım alayım diye açtım topiği. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 normal bişe. driverlerini kurunca düzelecek. her zaman böyle olur zaten. ben da format atıcam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 evet driverları kurmazsan hep öyle oluyor, yeni bi şi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 BAzen ram yetmezliğinden de olur. ama seninkinin sbebi zaten yukarda açıklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar