Luinir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Orkun Uğur Servet Song Hakan Hasan Topal Barış Arda Lincoln Serkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ayrıca sivas kayseriye 1-0 yendi. bu maçı kazanamazsak lider sivas olacak. beşiktaş ve fenerbahçe ile de puan farkı 3-4 veya 4-5 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Trabzon 3 farkla alır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bu ne ya gs forwetsiz çıktı :D her iki takımda 4-5-1 oynuo gsnin tek forweti serkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 maçta hiç heyecan yok galiba hiç yorum yapmıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ilk yarı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kaç kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 cok kotu mac ya pozisyon yok zevksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 galatasaray daha etkili oynuyor. ileride arda-serkan-lincoln-hasan ile yerden hızlı pozisyon üretmeye çalışıyorlar. hasan istekli, arda galatasaray'ın en iyisi diyebiliriz. serkan çalık zaman zaman tehlikeli olabileceğinin sinyallerini verdi. aynı zamanda çok net kaçırdığı bir gol pozisyonu var kafayı vuramadı bomboş durumda. lincoln henüz öne çıkan birşey yapamadı. barış sakatlandı yerine sabri girdi. mehmet topal orta sahada iyi oynuyor. trabzon ise henüz hazır değil gibi gözüküyor ama ersun yanal ikinci yarıya daha etkili bir takım çıkarabilir belli olmaz. sağ kanattan yattara ile etkili olmaya çalışıyorlar. yattara'nın sağdan yarattığı umut'un kafayla gole yaklaştığı bir pozisyonları var. galatasaray gökdeniz ve ceyhun'u iyi durdurmuş durumda. ikinci yarı bu şekilde devam ederse galatasaray kazanabilir maçı. ersun yanal'ın nasıl müdahale edeceğine göre maçın şekli belli olur. ilk yarının özeti böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 özet için teşekkürler. Ben gökdenizin beklenmedik bir gol atacağından korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 gs ne enteresan takım ya bi maçında 23 gol oluo bi maçında pozisyon olmuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Sırf isim olarak baktımda Trabzon'un orta sahası çok teknik adamlardan kuruluymuş hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hasan cikti volkan girdi simdi. umit lazim umit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 son 10 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 4 dakika kala umit girdi arda cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 serkan yazdi 1-0 :) mac sonucu ayni zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 iyi oldu bu 3 puan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 serkan çalık oleeeey serkan çalık oleeeeeeeey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 maçta çok gol pozisyonu olmadı ama genel anlamda ilk yarı sonu yazdığım gibi galatasaray'ın hakkıydı. neticede serkan kaçırdıklarından çok daha zor bir pozisyonda güzel bitirdi işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bu ne ya baslıcam böyle işe offfffff... trabzon ne gerzek takım ya bu arada penaltı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 penaltı değildi. ele çarptımı tam göremedim ama 5 metreden füze gibi şuttu penaltı olmaz. trabzon çok kötü takım. yinede adı olduğu için ve son dakika golü olduğu için çok önemli, fener ve beşiktaşın moralini ve umudunu bozacak bi maç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 öncelikle bir fenerbahçeli olarak,galatasarayı tebrik ederim,maç boyunca daha net pozisyonları bulan taraf galatasaraydı... Bu noktadan sonra biraz trabzonspor hakkında konuşmak istiyorum ve seyircisi... Öncelikle takıma gelelim, 2.yarı bi 10 dakikalık dilim haricinde ben sahada trabzonspor falan göremedim. Yattara haricinde etkili futbolcusu da yok sanırım trabzonsporun. Umut bulut denilen adam tek başına hiç etkili olamıyor,yattara biraz daha geriye gelip top almaya falan çalışıyor ama bu umut tamamen rezil. Ersun yanal yeni geldi,belki takımı toparlayabilir ama,ilk 5 e bile oynaması çok zor. Yazık bu klübe. Taraftarlara gelelim,devre arasında olan olayları görmedim ama maç içinde,maç 0-0 iken sahaya attıkları şeyler,konfetiler falan. Hala akılları başlarına gelmedi mi anlamıyorum ki? Adam gibi varsa bir sorununuz ona göre bi yeri hedef alan bişiler söylersiniz. Maç boyunca adam gibi bir tezahürat duyamadım. Neyse uzattım, galatasaray bu galibiyetle 31 puana yükseldi,işallah haftaya kaybeder de 2 hafta sonra liderlik koltuğuna otururuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 saviola ayarında yetenek serkan çalık maçı kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Yediler penaltıyı gene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar