Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Süper Lig 13.Hafta: Trabzonspor - Galatasaray

Luinir

Öne çıkan mesajlar

galatasaray daha etkili oynuyor. ileride arda-serkan-lincoln-hasan ile yerden hızlı pozisyon üretmeye çalışıyorlar. hasan istekli, arda galatasaray'ın en iyisi diyebiliriz. serkan çalık zaman zaman tehlikeli olabileceğinin sinyallerini verdi. aynı zamanda çok net kaçırdığı bir gol pozisyonu var kafayı vuramadı bomboş durumda. lincoln henüz öne çıkan birşey yapamadı. barış sakatlandı yerine sabri girdi. mehmet topal orta sahada iyi oynuyor.

trabzon ise henüz hazır değil gibi gözüküyor ama ersun yanal ikinci yarıya daha etkili bir takım çıkarabilir belli olmaz. sağ kanattan yattara ile etkili olmaya çalışıyorlar. yattara'nın sağdan yarattığı umut'un kafayla gole yaklaştığı bir pozisyonları var. galatasaray gökdeniz ve ceyhun'u iyi durdurmuş durumda.

ikinci yarı bu şekilde devam ederse galatasaray kazanabilir maçı. ersun yanal'ın nasıl müdahale edeceğine göre maçın şekli belli olur. ilk yarının özeti böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle bir fenerbahçeli olarak,galatasarayı tebrik ederim,maç boyunca daha net pozisyonları bulan taraf galatasaraydı...

Bu noktadan sonra biraz trabzonspor hakkında konuşmak istiyorum ve seyircisi...
Öncelikle takıma gelelim, 2.yarı bi 10 dakikalık dilim haricinde ben sahada trabzonspor falan göremedim.
Yattara haricinde etkili futbolcusu da yok sanırım trabzonsporun.
Umut bulut denilen adam tek başına hiç etkili olamıyor,yattara biraz daha geriye gelip top almaya falan çalışıyor ama bu umut tamamen rezil.
Ersun yanal yeni geldi,belki takımı toparlayabilir ama,ilk 5 e bile oynaması çok zor.
Yazık bu klübe.
Taraftarlara gelelim,devre arasında olan olayları görmedim ama maç içinde,maç 0-0 iken sahaya attıkları şeyler,konfetiler falan.
Hala akılları başlarına gelmedi mi anlamıyorum ki?
Adam gibi varsa bir sorununuz ona göre bi yeri hedef alan bişiler söylersiniz.
Maç boyunca adam gibi bir tezahürat duyamadım.

Neyse uzattım, galatasaray bu galibiyetle 31 puana yükseldi,işallah haftaya kaybeder de 2 hafta sonra liderlik koltuğuna otururuz :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...