Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Niye bizim magazin bölümümüz yok, magazin bölümü istiyorum ben, magazin bölümü açılsın. Gerçi bu haber patilerden kaçmazdı, nasıl topic açılmamış hayret. Hande Yener kendisine elektro, Serdar Ortaç'a bakkal diyormuş. Serdar Ortaç da "elektro bakkal" diye yeni bir müzik türü çıkarmış. Elektro Bakkal şöyle oluyor işte: http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/7695686.asp?m=1 Elektro bakkalımız, Elif Turan: http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=7536&p=6&rid=2369 Suratı biraz fazla uzun ("Nurten" suratı diyorum buna) ama güzel pozlar vermiş :) Normalde Jazz'cıymış, 5 dilde şarkı söylüyormuş, barlarda felan da çalışmış. O değil de, benle yaşıt lan bu. Keşke bizim de karşımıza çıksa böyleleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 jazz bı kişinin bu kadar basit iş yapması ne kadar garip değilmi para işte neler yaptırıyor adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 napıcan çıkınca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Llama said: jazz bı kişinin bu kadar basit iş yapması ne kadar garip değilmi para işte neler yaptırıyor adamlara Ayça gibi kişiler bile "ben konservatuar mezunuyum, ama para kazanabilmek için popüler müzik yapmak zorunda kaldım" diyor. Konservatuar mezunlarından çok duyarız bu lafı. Ne yazık ki konservatuar mezunu olmak sadece hobi öğrenmekten öteye gitmiyor gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 jazz ustun bir muzik janri degildir, teorisini alan herkes yapabilir. yetenegi olan da yorumlayabilir. nitekim magazin istiyorsan esas iyi haberi vereyim sana. facebooktan kovulan turk unlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 magazin bölümü plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar