Drall Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 15$a nerde satılıyo? internetten alışveriş yapamıyorum gerçi ben satılsa neyime yarıcak =D battle net asıl kral olan hakikaten ama işte orj lazım ya =/ buarada battlenet te o white ı yapamam tekrar muhtemelen :D dol ve ıo bulmak öyle kolay değil öyle dol düştü bana single da ama ıo yu hero editörle hallettim cansıkıntısından:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bulmuyorsun zaten genellikle trade ediyorsun...runeları set itemları falan... ben forumdan bu işi yapan bir adamı bulup yaptım paypalden para yollayıp.. (zaten sattığı çalışmazsa paypal'e dispute açıyorsun para iade) olmadı bozuk verdin dedim 1 tane daha cdkey verdi.. sonra baktım aslında verdiği çalışıyormuş vs. arkadaşa verdim birini heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 arkadaşın kullanmıyosa bana versene cdkeyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 nightmare act4 ilk görevdeyim 54 level necro oyun çevirmek isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 lvl 56 light l jamazon mu deniyor ondan var :D nightmare'da büyük sıçışlardayım act 4 ancients'a giderken hell lord'lar fena dövüyor.. rune falan tek kişilik oyunda (battlenet son vers.) nerde farmlayabilirim bosslar dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 forgotten towerdı sanırım orada farmlayabilirsin the countesstan düşüyo birşeylerde nm'de pek yüksek birşey düşmez sanırım.birde hellforge questi iyi rune veriyor tabi 1 kerelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 lol sıkıntıdan diabloyu kestim ama ilk 2 görev duruyo bulamadım birinci görevdeki adamı, bide hellforge uda bulamadım:D aramadım daha doğrusu... neyse sıktı single diablo kapadım bende, şey buldum gwod2 diye bişey, server ın regeditini yaptım üyeliğimin onaylanmasınımı ney bişey bekliyorum böyle b.net tarzı ama beleş bi servermış, bilen/gören/duyan/oynayan varmı? alman serverıymış ama çekler ve türkler oynuyomuş çoğunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kertenkel said: battlenet yapın güzel vakit geçiyor 15$'a diablo II + expansion key satılıyor =) hem tek günde lvl 30+ kasmak çok rahat http://www.d2npc.com/index.php?cPath=165_434 7.99a buldum ama aksi gibi paypalli hiçkimse bulamadım çevremde ona parayı veriyimde bana satın alsın diye =D neyse 10 milyon hazır birini bulunca aldırırım aksilik olmazsa, keyler kullanılmış yada orj olmama gibi bişeye denk gelebilirmiyim gelsem paypaldan parayı geri almak mümkünmü bilginiz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 10 ytl için kim uğraşcak geri alma bilmemneyle.ne kadar uğraştırır allah bilir.götüne sok 10 ytlmi diye mail atarsın firmaya olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 paypallı birini bulsak zaten bi =/ öğrenci çevresinde kimi bulucazki ya abaaaa, neyse şu gwod2yi halletmeye çalışıyorum hallediyim bakalım online oynamak nası bi hismiş, haz vericiyse istanbul gezisinden sonra para kalırsa orj alırım gari 40 kağıt verip, ama öyle abartılı güzel gelmezse almam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 yağ ben can sıkıntısından gene başladım da en yakın diablo başlığı bu bişe sorucam :p act3 e geçtim şimdi item çıkarayım diye act2nin sonuna ışınlandım baal kesicem diye ama oda ne yanımdaki mage diye geçinen elemana 2 çaktı(bide iron şuyum iron buyum çok fena monster avlarız diye geçiniyorlar).. üstüme çullandı bana da 3 atıyordu ki kaçtım. amazonluğumdan utanıyorum.. yok yok oynayamıcam ben bu oyunu fasdasd sinir oldum görevi bitirdikten sonra her kesildiğinde daha da mı güçleniyor canavarlar? zira keserken kiraladığım adamı saldım üstüne bende uzaktan tık tık oklayarak hallettim :) ama şimdi utanmasa tek atıcaktı :)o birde ss koyayım ki ezikliğim belgelensin :D hiçbir skille vermedim sadece ice'ın son skilline ulaşmak için ondan önceki base skilllere 1 er tane verdim. 21 skill boşta birşeyler uğruna harcanmayı bekliyor.. edik: birkaç skill dağıttım bowazon yapıcam sanırım freezing arrow 20 + strafe 20 lerim. pasive olarak da penetrate 20 leyeyim oldu oldu.. posion resistin niye yok demeyin oldu da biz mi giymedik :p yinede 2 gün önce kestiğim baalı bugün niye kesemedim.. anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 hoca yuh vitality ver az amazodna 3er artar ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 şimdi hacı daha ilk 20-30 lvl de olduğum için str vermem gerek yoksa zırh giyemem. kalanı da dex vermem gerek ki verdiğim damage artsın ve attığım oklar yerini bulsun.. kalkan kullanamadığım için vit vermem gerek haklısın da şu anda mantıksız buldum vite vermeyi ki ne olur ne olmaz diye hep 10 stat falan vermiyorum duruyor öyle. de içimi kurt düştü versem mi acep 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ah bugun de diablo battle chest gordum nasil alasim geldi, oynicak adam bulamam diye almadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 internetten alışveriş yapamıyorum diyen arkadaşlar, 20 liraya orjinal oyun satılıyor. +20 dolar daha verip expansionu alın. oyunun keyfi öyle çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 varmı isteyen su anda!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 diablo 2 ye tekrar başlamak isteyen varsa öm atsın hamachiden yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 battle netten yapalım orj varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 merakımı celbetti, Orj oyun+ Bnette oyun ici parayla falan talent sıfırlama varmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 talent değiştirme yok parayla. yani en son yoktu 3-4 sene önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Şimdi hemen yapılacaksa gelirim ancak akşam tatile gitmem gerekiyor 1 hafta sonra sabaha kadar bile oynarım yeter ki oynayacak insan bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Yapalım hatta battle.net kasalım orjinal falan da var adfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 battle net için diablo 2 orj alıp korsan LOD kursak yer mi fdsdsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ben başladım sıfırdan, assassin, battle net te, karşılaşırız belki. Nick drea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bende yükledim şimdi, sunthewhich olur heralde nick gene veya mümkünse shako, elemental druid açıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar