LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sıfırdan başlayan bleda yarın siz lvl30 olduğunuzda yeniden 0dan başlayalım diyecek o zaman görücem ben sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sacredda yetisicem last size yediricem o zmn bu lafları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bıraktık sacredı senin yüzünden ordada 2 kere baştan başlattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 16 deamonla oynadik ertesi gün geldik 23 tesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 0 dan basliyicaz birazdan gelen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 acil adam araniyo cow levelda nm de direnebilecek level 60+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 biri bana battlenet icin summoner necro skilli söyleyebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 elimde güzel necro wando var uniq isteyene vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 nörüyonuz la oynuonuzmu nası oynuonuz? banada anlatın bende gelim? act 2 'deyim level 20 necroyum kasmaktayım :D baştan başlıcaz diosanız olur act 2 diyosanız olur ben lvl 20 ile katılabiliyormuyum nası oluyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bunun kendi serverları aktifmi hala yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 valla ben paticikle denedimde pek olmadı herkes her zaman uygun deil bi arkadaşla 2 kişi takılıoz biz. 75 olduk. işte necro wandı var bi tane güzel lvl41 itemı 2 to all skills felan verio. lazım olan varsa vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 tal rasha itemları olan bana ulassın bu arada(mask dışında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ben last lethe 0 dan baslayip hc atiodukta lethe koydu satisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bu gece mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 çok güzel asasin kılıcı düşürdüm isteyen varsa lvl 60mı ne istio. bi kaçta kılıç armor felan var 40 lvl felan civarı güzel isteyen varsa verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ok dupeci ark herkese dağıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 burize de kyanon düşürdüm isteyen varsa çok büyük atarım yarın aksama kadar isteyen yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ne satışı çok meşguldum ondan :) atalım yarın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Luriel said: burize de kyanon düşürdüm isteyen varsa çok büyük atarım yarın aksama kadar isteyen yoksa. Battle oynuyorsan ben alabilirim necro wandada talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ya beyler haberiniz varmı,oyunda hangi bosstan nelerin düşeceği yada hangi itemin nerelerden düşeceği biliniyormu. Yaralanıla bilinicek bir kaynak varmı. Set itemler için mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ATMA diye bir program var burda bir drop-calculator var ona karetterindeki yüzde magic item olayını ve yaratık bilgilerini girince liste çıkartıyor ne düşüre bildiğin hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Burda Birazda burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Sağolun beyler, de yanlız ben bu atma dan hiç bir halt çakmadım... Nasıl kullanıcaz,bilen varmı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 crack yapmışsın, patchler orjinal exe üzerinden yapılıyor. eski craksiz exe yi geri koy yerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bu requirements olayı tam larak ne olaki,anlayamadım... Bu arada cathans mesh ve sigil düştü, isteyen varsa verebilirim... Bu akşama atmış olurum,isteyen yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar