Crawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 var var gelen. 23 gibi devam edelim o zaman gelmek isteyen varsa gelsin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 laptop yanımda ama cd ler yanımda deil bu sefer. ne zaman giremesem siz giriyosunuz nası iştir anlamadım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 topiği baltalamak gibi olmasın da baldur's gate 2 de yapsak şöyle cillop gibi olur beah edit:yapılabiliyosa tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 girdik biz gene. bi önceki sayfadaki ağdan. isteyen gelsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Azmettim lod indirdim 1.11 e patchledim. Girerseniz haber verin bende gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 server actım suam ısteyen gelsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 benim de diablom hazır, oynayabilirim şu an itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 gelin ag a online birini gorunce yapısın yakasına acık suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 olm gece girin lan. 12den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 evet ben de girerim bu gece :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 o zaman 40-50 dk sonra görüşürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben açtım oyun isteyen girebilir şu anda, hamaçideki ipyi girin ama, ben hamaçide gtü kalkık şirin bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ne yazıcaz ayarlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ağ adı: pati-diablo2 şifre: pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 oynamak isteyen varmı tekrardan? başladım ben geçen gün, 20 level barbar yaptım daha öyle oynuyorum tek başıma, diablo 2 lod v 1.11b var oynamak isteyen öm atsın yada burdan yazsın oynayalım single sıkıyo bi süre sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yahu topici görünce acayip canım çekti. ama adım gibi biliyorum 2-3 gün oynayıp bırakıcam. napsam ki öf:) çok kişi olsa sıfırdan başlamaya niyetliyim ama çok insan da yok. püf:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ne illet oyun ya her aklıma geldiğinde yeniden yükliyim act 1 i geçiyorum,2. ye gelince sıkılıp siliyorum. ooof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ben 2inci kapıdayım talrashaya geldim ama daha kesmedim 21 level oldu galiba barbarım gelmek isteyenle sıfırdan başlayabilirim yahut varsa bana yakınlarda bekleyebilirim yada benden azcık ilerde olan varsa coşup yetişebilirim sorun olmaz =D multi oynamak isteyenden bi öm atsın yav =) msn profilimde olması lazım ekleyin ayarlayalım bi multi harbiden canım çekiyo, tek başıma talrasha ya giricem şimdi ne iron maiden atcak adam var ne thorns lu adam var gebere gebere anca öldürebilicem diye korkuyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hardcore yaparsaniz yuklerim ^^ adrenalin pls (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hardcore da sorceres falan yalan oluyo yalnız direk bea =/ surviver lar necro-pala-barbar-amazon anca, druid'de ayılaşınca kalır gerçi olabilir aslında =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yok artik. blizzardla ve teleportla baal runlarin oncusudur sorc. biraz riskli ama partyde kesin olmasi gereken bir dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ben valla en fazla 2 kişilik multi oynadım şuana kadar, sorceresle ilk 24 levela kadar 10larca kere ölmüşlüğüm oldu =D gerçi o benim nuubluğumdanda olabilir =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sorc. 30 da falan toparlaniyor adam gibi. Sonrasinda hem grubun ilerlemesine hiz katar hem de en fazla dps i olusturur. Fazla yakin temasin olmamali zaten sorc ile oynuyorsan. Bide itemlarin falan hazir degilse cok narin karakterdir. Mesela onde bi necro durur moblari iskelet asiretiyle tutarken sorc arkadan yardirir. Mubarek chardir isin kisasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ohoo yazın eşşek kadar bagırdık topu topu 3 kişiydik, şimdimi aklınıza geldi. söverim lan size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yazın biz lorroyla geç gördük sizin çağrınızı, biz gelelim dediğimizde siz çok ilerdeydiniz oyüzden caydıydık. şimdilik asosyal barbarım olduğu yerde duruyo hala talrashayla dövüşücem, başlayalım diyen varsa şuracıkta sıfırdan başlayabilirim aklınızda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar