Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 yapsak?

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oynamak isteyen varmı tekrardan? başladım ben geçen gün, 20 level barbar yaptım daha öyle oynuyorum tek başıma, diablo 2 lod v 1.11b var oynamak isteyen öm atsın yada burdan yazsın oynayalım single sıkıyo bi süre sonra =)
Mesaj tarihi:
yahu topici görünce acayip canım çekti. ama adım gibi biliyorum 2-3 gün oynayıp bırakıcam. napsam ki öf:) çok kişi olsa sıfırdan başlamaya niyetliyim ama çok insan da yok. püf:(
Mesaj tarihi:
ben 2inci kapıdayım talrashaya geldim ama daha kesmedim 21 level oldu galiba barbarım gelmek isteyenle sıfırdan başlayabilirim yahut varsa bana yakınlarda bekleyebilirim yada benden azcık ilerde olan varsa coşup yetişebilirim sorun olmaz =D multi oynamak isteyenden bi öm atsın yav =) msn profilimde olması lazım ekleyin ayarlayalım bi multi harbiden canım çekiyo, tek başıma talrasha ya giricem şimdi ne iron maiden atcak adam var ne thorns lu adam var gebere gebere anca öldürebilicem diye korkuyorum =D
Mesaj tarihi:
hardcore da sorceres falan yalan oluyo yalnız direk bea =/ surviver lar necro-pala-barbar-amazon anca, druid'de ayılaşınca kalır gerçi olabilir aslında =D
Mesaj tarihi:
ben valla en fazla 2 kişilik multi oynadım şuana kadar, sorceresle ilk 24 levela kadar 10larca kere ölmüşlüğüm oldu =D gerçi o benim nuubluğumdanda olabilir =(
Mesaj tarihi:
sorc. 30 da falan toparlaniyor adam gibi.

Sonrasinda hem grubun ilerlemesine hiz katar hem de en fazla dps i olusturur.

Fazla yakin temasin olmamali zaten sorc ile oynuyorsan. Bide itemlarin falan hazir degilse cok narin karakterdir.

Mesela onde bi necro durur moblari iskelet asiretiyle tutarken sorc arkadan yardirir.

Mubarek chardir isin kisasi.
Mesaj tarihi:
yazın biz lorroyla geç gördük sizin çağrınızı, biz gelelim dediğimizde siz çok ilerdeydiniz oyüzden caydıydık. şimdilik asosyal barbarım olduğu yerde duruyo hala talrashayla dövüşücem, başlayalım diyen varsa şuracıkta sıfırdan başlayabilirim aklınızda bulunsun
  • Yeni Oluştur...