Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 abi internetim kafayı yediği için oyunun downloadı bitmedi bi türlü. şu .cue dosyası olup da göndermeyen arkadaşları kınıyorum. varsa tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Gangren said: ŞOK ŞOK ŞOK FLAŞ FLAŞ FLAŞ paticikdiablo2 grubu bu akşam 21:00 gibi Diablo2nekon hareketi kapsamında Andariel, Duriel ve bilimum sanıkları gözaltına alacak. görmeyenler görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 said: beyler yarın 21.30 22.00 gibi Act4 , act5 kasıyoruz kesin beklenenler : ekmek wing_tzun luriel damn deacon. thx gg bye nore Görmeyenler görsün. Duruma göre yeni elemanlarda gelebilir yardımcı oluruz act4 e geçmelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 act 1 level 15 ( 14 te olabilir barbar) asdas. Akşam 9 den 11 e kadar burda olucam. Bir rushlatırsanız güzel mf yaparım (önce mf geari lazım tabii)(find item akar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 herkes eşyalarını topazla socket'lesin ondan sonra magical item manyagı olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 .cueler tamamdır akşama ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bence akşamı beklmeeden şimdi kas act3 -act4 e gel takımlar ilerledi baya çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Act 3 - 4 zor, Level 12 civarı olsan yeterli, biz halen Act1'deyiz, en son Countess'i kestik bu akşam devam edicez. Sana kalmış :p Şu anda grupta, Barbarian Assassin Druid Paladin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yok yine yukleyemedi, loser mumu. yok mu yakında bi arkadasın al cdsini iste. ya da bi internet kafeden cektiriver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 evde vardı cd ama bulamadım neyse indiriyorum bakalım belki yetişirim size. aranayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bugun olmadı ertesi gune yetisirsin. kendin kasarsın gunduzleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Girdim hamanci grubunuza online olabilirsem gelirim bende de assassin var, 18 şu anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Gangren said: Act 3 - 4 zor, Level 12 civarı olsan yeterli, biz halen Act1'deyiz, en son Countess'i kestik bu akşam devam edicez. Sana kalmış :p Şu anda grupta, Barbarian Assassin Druid Paladin var. ya 4 kişiyseniz birleşelim mi napalim ben pek zevk almıyorum açıkçası 4 kişi oynamaktan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 gel hamaçiye osun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 iki grubu bugun birlestirek beyler , zaten 2 gruptada satan eleman çıkacak kesin. 8 kişi ancak yaparız toğlanırsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ne fark eder ha hamachi ha ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ilk grup nerde ki? act 3-4 gibi bi yerde değilmisiniz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben simdi ip yazıp kimse varmı diye deneyeceğime hamachide direk görebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 farketmez var hamaci bende yazıver kanalı akalım. biz act 4 deyiz de siz 12 iseniz ben rerollayabilirim farketmez sevmedim zaten drood u sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 21.00 olsun o zaman saat. 2.gruptan 4kişi gelsin kalan yerleri dolduralım 1.gruptan. reroll yapıcaksan o zaman ben olsam (1.gruptan oynicak insanlar olaraktan) şimdiden bir karakter açarım level 13-14 civarı yaparım yada saat 9a kadar kaç olursanız. sonra birleşiriz 21:00 olduğunda saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bi kesinleşsin de önce 12 ye 1 saatte gelinir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 okü , ben reroll yapmıcam seviyom charımı =) 4 kişi -> deacon ekmek wingtzun luriel ona göre. Luriel satarsa ki sesi çıkmıyor , 1 kişi daha getiririz 0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 akşam olsun bir ekmeğin dediği gibi kesinleştiririz. neyse single charıma dönüyorum ben : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ne singleı hadi 6 kiş iva rşuan çevirelim hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 creus ciddi single atçaana ip yi yaz bizde girelim en azından köyde boş dururuz geyik yaparız yahu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar