toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ya geliyorum ben işte, yardım edersiniz. nolcak lan ölür müsünüz hibinolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ya bırak bunlar adam değil ya. şaka tabi. ciddiye alan adam değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 5.21.125.29 bunu hamachi'ye yazınca boyle bir ag yok diyo. ag adı paticik, sifre paticik yazdım girdi ssdf, salladım tuttu hayret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 merhaba ben yeni 1.12 versiyonunu yükledim oyunu cd siz oynamak istiyorum nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 onu burada tartışman pek hayrına olmaz o açıdan sakin olmanı tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 şuan oyun kurulumu? bii hamachi ağı varmı katıldığınız? ip varmı kurulu oyunun vesaire bilimum çeşit soru soruyorum şuan. 1.12 var lod, necromancer var summoner, 15-20 gibi bi leveldı act2deydi yanlış hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 lastsurvvivor necro lvl 24 summoner ekmek amazon lvl 20 deacon barbar lvl 23 sponglas sorceress lvl 24 act3deyiz mephistoyu kescez birazdan. yardım ederiz tabikiç. hamaçi ağı : patidiablo,kamyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oyuna nasıl girebilecegimi biri güzel anlatabilirse, soyle bi havasını alıp cıkıcam pls. raidden sonra gece bol bol kasarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben kurim sen gir istiyosan toggie :) hava alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 diablo2 kurulur. Lod kurulur. peç yapilir http://ftp.blizzard.com/pub/diablo2exp/patches/PC/LODPatch_112a.exe oyuna girilir. TCP/IP den ip yazilir oyuna damlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bende o ustteki grupla birlikteydim de sonra bi away oldum ciktim 20 falan olmuslar heheh. bende 12 de kaldim yeto gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 lod cdm bozulmus kahretmesin ya, yukleyemedim. neyse artık baska zaman insallah. hafta sonu falan farklı bi grupla oynarım napayım :( size iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 abi loading de windows a atıyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Vista'da çalıştırmak mümkünmü bu oyunu acaba , mümkünse nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 vista için ayrı bir ayara gerek yok ki. bende vista var, normal yükleyip oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 noldu kapattınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 lvl 30 oldum"k" bayıldım act 5 deyiz... gece toparlanalım bidaha sıfırdan başlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 88.240.5.39 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 spompas said: lvl 30 oldum"k" bayıldım act 5 deyiz... gece toparlanalım bidaha sıfırdan başlayabiliriz. oha sıfırdan başlamak :D Ama olabülü belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 gece yaparsanız bende install edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 et et bende başladım level 22 sorc oldu act 3e kasıyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 gece kaçta başlancak ona göre hazırlanalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 looking for act I :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bu gece sıfırdan başlancak işte. öyle dendi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hmm kaç gibi başlıyoruz peki ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar