Rahzeni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ..baharda açan çiçekler kadar yeniyim,abimin eski accountuna çöktüm.Herkese meraba:) Alıntıla
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 çok şairane bi giriş oldu...=) hoşgeldin Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ben olsam yeni açardım niçin abim açmış zamanında diye kullanayım ki ayrıca o nick ona ait değil mi senin de elbet kullandığın bir nick name'in vardır her tarafta tabi bu benim görüşüm neyse dostum kurcalamayım bana ne oluyor ki hoş geldin merhaba. :) Alıntıla
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 aslinda uye olmaya calisti ama mail israrla gelmeyince aklima bu account geldi. gerci mail degistirme icin gerekli kodda gelmedi ama neyse :) Alıntıla
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hoşgeldin.. hoş geldin ho şgeldin Alıntıla
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 çok değişmisin.. tanıyamadım valla Alıntıla
antikor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Rahzeni said: ..baharda açan çiçekler kadar yeniyim,abimin eski accountuna çöktüm.Herkese meraba:) bende yeni gibi gözüksemde eskiyim...üyelik gitti xD hoşgeldin bide Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.