Lexius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bi topik açıp sorgulama yapmak istedim geçen buluşmalarda mevzusu dönmüştü..Benim en çok kafama yatan yer olarak önerebileceğim.. Paintsign Paintball programları ve ücretler.. yada Neo Paintball fiyatlar ve program.. öneriler bu ortak bi kararda buluşalım tarih olarak 2 aralık öneriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 işte buna gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 eve şimdi lexiusla konuşuodm olur hemde çok güzel olur aa ayrıca lex bizim gittiğimiz yere gidelim adını bilmiorm oranin sen yardımcı olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bugün gittiğimiz yerde buyuk fabrika vardi 2 katlı fabrikanin içinde defans yapabileceğimiz noktalar var alt katı karanlik ve pis yani atmosfer cok iyi üst kattaki camlardan aşağıdakileri vurabilioduk silahlar iyi ücretler ise şöyleydi giriş 20 ytl (giriş+100 mermi) 50 mermi 6.50 ytl (biz 5 ytl den düz hesap yaptık) ortalama 1bucuk saatlik oyun icin 200 mermi harcadik aa bide yaninda yemek yiyebileceğimiz yeri de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hoş olacağı kanısındayım, denemek isterim, uygun bir zamanıma denk gelirse seve seve gelirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 neo paintball orası güzeldir baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 benim canım acır ben oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kişi sayısı kadar mermi alırım ben. öle 100 200 ne olm? bi turda herkesi vururum, sonra çıkarım, yüzümde bi garip sırıtış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kingpin gelim mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Yapın abi çok güzel olur Bursa paintball yapmıştık biz ahh güzel günlerdi kurudu kaldı Bursa siz yapın bare. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 CthuLhu said: kingpin gelim mi =) gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kutulu parmağın düzeldiyse gel, yoksa gelme sddsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben gelirim de beni alıcak yatak vericek falan biri lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hallederiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 oo gitti bobrekler sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yalan olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 olm parmak düzeldi gibi bişey işte..ama kanamaya başlarsa musluk gibi şerefsiz..yarım saat bildiği kırmızıya boyuyor her yeri.. vurulunca çok pis yaralı rpsi yaparım ama eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ivy said: benim canım acır ben oynamam istakoz gibi kıpkırmızı zaten vücüt bügün ense kulak popo kalmadi hepsi çürüdü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 11 saat geçti işte yaralarimdan biri (bunlardan 15-20 tane var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben de gelirim buna büyük ihtimal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 spompas said: 11 saat geçti işte yaralarimdan biri (bunlardan 15-20 tane var) cok guzel motive ediyon abi insanlari gelmeleri icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yavaştan liste yapmaya başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 biz gelmiyoz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar