Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Hadi Elemental Shammyler bu yeni shaman kardeşlerine talentlerını falan göstersinler neden bu talentı seçtiklerini falan söylesinler bu arkadaşda ona göre düzgün bi talent yapsın :D Lütfen desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 cunki delikanlı shammy cozurdatır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 delikanlı shaman WF vurur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Shaman yalan söylemez permatik kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 permatiği anca drenai shaman kullnır, delikanlı orc/tauren/troll traş olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Lvling - Pve dps : http://www.wowhead.com/?talent=hE0zEcMqAotZx0ez Pvp : http://www.wowhead.com/?talent=hiczycMoVsxZxzez0xo için bunu düşünüyorum velakin oom sıkıntısı çekersem (ki sanmıyorum) eğer shock cd düşüren talentı Convectionla replace edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Adem PvE Dps buildinde Tidal Mastery almamışsında merak ettim 5% crit 1sn shock süresinin azalmasından (Hani 1 saiye değilde 0,8 Azalsa filan (4/5 puan)) ya da Eye Of The Stormdan daha iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 totem of wrath son derece gereksiz levelingde. ama pve de spell dps dolu bi partide işe yarıycaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bence raider Elemantal shaman bu talentle en yüksek dps ortalaması tutturur. Shockların bosslarda kullanılabileceğine inanmıyorum. Mana sorunu yaratır ve çoğu bossa o kadar yaklaşamassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Elemental Shaman ile ilgili gereken bütün bilgiler. Freemon un verdiği build level 70 için gayet iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 farinal lvl 70 değilse tabi bi işine yaramaz bunlar. levelling guide lazum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Aluriel said: Elemental Shaman ile ilgili gereken bütün bilgiler. Freemon un verdiği build level 70 için gayet iyi gibi. Obaa site imbaymış gerçekten, bir elemantal shamanım olsun istedim resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Lan o pve dps olmicak lvling işte :P shock eye of storm falan olurmu raidde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar