Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 almak zormu? Schengen'e dahilmi? Almanya'dayken isviçre vizesine başvurabilirmiyim? son soru biraz uzmanlık sorusu oldu ama ilk ikisini herhalde isviçreye gidip gelen varsa cevaplayabilir? Yine gidip gelmiş arkadaş varsa soru: İsviçre çok pahalımı günübirlik bir gezi düşünüyorum almanyadan isviçreye.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 isvicre pahalidir evet, ben almanyadan isvicreye, isvicreden almanyaya gecerken iyiy gunler dedi sadece polisler pasaport bile sormadi, tabi sana da sormayacagi anlamina gelmez :D
Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben maç izleyip geri geleceğim sadece iki kaşarlı tost bir su alacam o kadar birde şehiriçi yol parası hakkaten çok kasarmı beni?
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 almanya'da oturma iznin varsa vizeye gerek yok diye biliyorum isviçre için.. en azından bana sormadılar hani, durdurmadılar...
Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 iyi oraya gidince oturma izni vereceklermiş, sağolun kardeşler...
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 isviçre AB'ye üye olmadığından teknik olarak Schengen ülkelerine dahil değildir ve Schengen vizesi orada sökmez.
eldar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 İsviçre AB üyesi değildir ama 2008'de schengen bölgesine giriyor yani artık isviçre vizesi değil schengen vize alınacak İsviçre için (2008'de bi ara geçecekler).
RecepIvedik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ilk defa schengen vizesi alıcaksan baya uğraşıyosun. ben iş için gitmiştim. buna rağmen bayağı uğraştırdılar.
Öne çıkan mesajlar