Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Darkmateria'nın Picard Song'undan hazırlanmış bir video. Bilmeyenler kaçırmasın, bilenler tekrar izlesin. Here's to the finest crew in Starfleet! Engage! Captain Jean-Luc Picard of the USS Enterprise. Captain Jean-Luc Picard of the USS Enterprise. Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Make it so. (Jean-Luc Picard.) Make it so. Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Make it so. (Jean-Luc Picard.) Make it so. The first duty of every Starfleet officer is to the truth! Scientific truth, or historical truth, or personal truth! It is the guiding principal upon which Starfleet is based! Now if you can't find it within yourself to stand up for the truth, You don't deserve to wear that uniform! Is this becoming a speech? You're the Captain Sir. You're entitled. Hmm. I'm entitled to ramble on about something everyone knows? Captain Jean-Luc Picard of the USS Enterprise. Captain Jean-Luc Picard of the USS Enterprise. Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Make it so. (Jean-Luc Picard.) Make it so. Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Make it so. (Jean-Luc Picard.) Make it so. He just kept talking in one long incredibly unbroken sentence, moving from topic to topic, so that no one had the chance to interrupt him. But really quite hypnotic. Incredibly unbroken sentence, Moving from topic to topic, Incredibly unbroken sentence, Moving from topic to topic. Moving from topic to topic. Quite hypnotic. Incredibly unbroken sentence, Moving from topic to topic, Incredibly unbroken sentence, Moving from topic to topic. Moving from topic to topic. Quite hypnotic. Incredibly unbroken sentence, Moving from topic to topic, Incredibly unbroken sentence, Moving from topic to topic. Moving from topic to topic. Quite hypnotic. notic-notic-notic-notic Captain Jean-Luc Picard of the USS Enterprise. Captain Jean-Luc Picard of the USS Enterprise. Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Make it so. (Jean-Luc Picard.) Make it so. Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Make it so. (Jean-Luc Picard.) Make it so. You'll have to call again, I'm just leaving. I'm ah, not dressed properly. My-My-My-My My love, here's your creeper. Long until for that which, longer mercied with disease. Tell me more. You'll have to call again. In faith, I do not love thee, with mine eyes. They thee, a thousand errors see. But 'tis my heart, that loves, what they despise. Whom you despise. If you, are pleased to go, Shall I compare thee, to a summer's day? Tell me more. You'll have to call again. Dahmok. Angelad. At-tanagra. Dahmok. (Engage) Angelad. At-tanagra. (This is the Captain speaking.) Dahmok. Angelad. At-tanagra. Dahmok. (Engage) Angelad. At-tanagra. (This is the Captain speaking.) I am Locutus of Borg. You will respond to my questions. I am Locutus of Borg. You are Borg. I am Locutus of Borg. You will assist us. I am Locutus of Borg. You are Borg. I am Locutus of Borg. Lock phasers on that vessel. I am Locutus of Borg. There are FOUR LIGHTS! Captain Jean-Luc Picard of the USS Enterprise. Captain Jean-Luc Picard of the USS Enterprise. Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Make it so. (Jean-Luc Picard.) Make it so. Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Make it so. (Jean-Luc Picard.) Make it so. Captain Jean-Luc Picard of the USS Enterprise. Captain Jean-Luc Picard of the USS Enterprise. Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Make it so. (Jean-Luc Picard.) Make it so. Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Make it so. (Jean-Luc Picard.) Make it so. Captain Jean-Luc Picard of the USS Enterprise. Captain Jean-Luc Picard of the USS Enterprise. Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Make it so. (Jean-Luc Picard.) Make it so. Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Ma-Make it so. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bunu bulmam da ilginç bir rastlantı oldu :) Bengü izleyeyim biraz dedim, bir baktım başında "this is captain jean luc picard, uss enterprise" diyor, gaza geldim, geek'liğim tuttu, laf lafı açar derler ya, o şekilde karşıma bu video çıktı :) Darkmateria'nın Worf Song'u felan da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 çok güzel çalışma ama q'nun olduğu bir bölümle ilgili spoiler aldım, 2. sezonun 12. bölümünde olan birisi olarak hoşuma gitmedi çünkü 4 bölüm sonra q ile ilgili bölüm var. BONE DUA ET 2. SEZONDAN ALINTI DEĞİLDİR O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bu kadar kötüsünü görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bengü izlerken geekliğin tuttu demek. Hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Asteroth said: Bengü izlerken geekliğin tuttu demek. Hmmm... bengü izlerken değil, picard'ın sesini duyunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 arcane said: Bu kadar kötüsünü görmemiştim. şarkı mı, klip mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bu şarkıyı yaklaşık 2 sene önce falan bulmuştum hehe komiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Klip. 1-2 yerde tebessümden öteye gidemedi. Belki de anlamak için Star Trek'in hastası olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 işin kötü yanı, o şarkıdaki her satırın hangi star trek episode'undan alındığını biliyorum :( ezbere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 içimden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Sovereign said: işin kötü yanı, o şarkıdaki her satırın hangi star trek episode'undan alındığını biliyorum :( ezbere... hehehe iyiymiş. söylesene merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 sölesem bi anlamı olucak mı :) star trek'i severek izlemeyene bi anlam yaratmaz yani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ahah iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Sovereign said: sölesem bi anlamı olucak mı :) star trek'i severek izlemeyene bi anlam yaratmaz yani heh bana şimdi "sen hiç anlamassın boşuna kasma" mı demek istiyorsun? belki hep star trek izlemek istemiş, nerd olmak istemiş, ama olamamış birisiyim, nerden biliyorsun, kalbimi kırıyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 AMAN ALLAHIM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 star trek izleye nerdse ananemde nerd. ananeme hakaretmi ediyon sen şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 1- her star trek izleyen nerd değildir 2- nerd hakaret değildir 3- geyik misin arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bone said: 1- her star trek izleyen nerd değildir 2- nerd hakaret değildir 3- geyik misin arkadaşımQFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 süper dizi star trek, özellikle tng. picardın konuşmaları, yürüttüğü mantık hele. burda biraz maytap geçmişler ama starwarsa 1500 basar filmiyle olsun dizisiyle olsun. data'nın karıştırdığı haltlar yüzünden "prime directive" e karşı geldiği bir bölüm var misal, adam öyle anlatıyor ki yasalara aykırı bir hareketi, hak vermemek elde değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 huun, klingonlu mu yener, wookie mi? ehehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Şöyle bir örnek vereyim: Samanyolu galaksisinin Gamma Quadrant'ından gelen (üst sol köşesi oluyor) politik bir güç: Dominion. Dominion'ı changeling denilen, düşünebilen her objeye dönüşebilen yaratıklar kontrol ediyor. Bunlar Jem'Hadar diye bir ırk yaratmışlar. Dikkat edin yaratmışlar dedim. Üstün genetic engineering ile yaratılmış bir askeri ırk. Jem'Hadar: Sadece erkeklerden oluşuyor. Yeni çıkmış bebek halinde olan bir Jem'Hadar askeri 3 gün içinde savaşa hazır hale gelen tam büyümüş bir askere dönüşüyor. Üstlerine tamamen sadık kalmak genlerinde. Ketracel White diye bir sıvıya bağımlı hepsi. Bu sıvı sayesinde changeling'ler bunları kontrol edebiliyor. (olur da başkaldırmaya kalkarlarsa sonları geldi demek bu) Son derece güçlü ve korkutucu/caydırıcı bir görünüme sahipler. Evet bütün bunları Jem'Hadar'ın gücünü kafanıza sokmak için yazdım. Şimdi: Bir DS9 bölümünde dizinin ana karakterlerinden biri olan Klingon Worf, Gamma quadrantta gizli bir Jem'hadar hapis kolonisine kaçırılıyor. Galaksinin öbür köşelerinden bile Klingonların efsanevi savaş yeteneklerini duymuş olan hapisane jem'hadar gardiyanları hemen bu herifi alıp teker teker duel yapıyorlar. of of çok duyduk çok sizin ününüzü.. gel de seni bi güzel pataklim havasında dolaşan jem'hadarları worf teker teker üst üste 5 kere duel yapıo ve hepsinde ne kadar yara alsa da hepsini çok pis bi şekilde dövüp öldürüyo.. Bunlar da tam sinirlenip kendilerine yedirememeye başlayınca bizimkiler şansa kaçıyorlar mekandan. Klingon ftw. Wookie kimmiş lol, allahın horoz gibi öten ayısı işte. Uzun oldu biraz. İsteyen okur istemeyen okumaz.. içimi döktüm yazdım. Okuyana eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Yazı güzel olmuş eline sağlık, ama wookieelere "horoz gibi öten ayı (AHAHAHAHAHAHAHAHAHA) demişsin, o olmamış. ST de SW de sevilesidir, yarıştırmaya ne gerek var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 haklısın tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bölümleri felan da yazsana sen, star trek nerd'ü pek kolay bulunmuyor türkiye'de, en azından yakalamışken bir iki birşey öğrenelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar