Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 eğer bi üniverstenin olayı koridorlarda sigara içmek, tasarım öğrencisine masa ve sıcak sınıf vermemek ve saat 7 cadde servisini sırf 6-7 kişiden fazla gelmiyor diye kaldırmak ise ne diyim ki "LAN MEHMET, ADAM YASAYI YERİNE GETİRTİCEK, DÖVELİM" "LAN AMET, ADAM MASA İSTİYO, DÖVELİM" "LAN ADAM SINIF İSTİYOR, PATAKLIYALIM" "ADAM EVİNE GİTMEK İSTİYO LAAAAAAAAN NASIL İSTER" ne diyim size ben ya, saçmalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bu arada ben çöm halim ile üzerinde çizim yapılacak masamızın olmadığını, dolaba ihtiyacımız olduğunu, sınıf olmadığı için asansör önü boşluğunda ders yaptığımızı (ve soğuk) fark ediyorsam ve okulda 3-4 senedir okuyan adam bunları fark etmemişse merak ediyorum kaç senedir yapıyordu o herif de fark etmedi bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 okul sana yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 arkadaş nedir senin bu 7tepeden çektiğin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu evinin yakınlarında oturan birini arabası olsun münkünse, yapış ona hem 5 kiloluk çantayı araba taşır oh mis (kız olması ayrı bi tad katar). yeditepe iyidir orda kızların büyük bölümü aptal olduğu için kolay elde edilir(para varsa kendileri gelir seni bulur). Sınıf ve dolap konusuna gelince uğraşma yönetimle falan git hocaya böğür hede hödö yok falan diye. Hiçbişey işe yaramassa kundakla okulu mecbur yenisini yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 chemical dalan a bir mektup yaz deki su su bolgede surekli sigara iciliyor, ustune su su hocalarda sigara iciyor diye, dalan sigaradan acaip nefret eder, muhtemelen hocayi bir daha goremezsin. yap o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 chemical morlu foto isterüg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 beddua et :P yasak olmalı ya bayaa kısıtlama geldi diye biliyorum en son... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 öyle insanları dövmek tek çare adamlara söylesen ya da tartışmaya girsen ölene kadar kendilerinin haklı olduklarını savunacaklar (diğer taraf da öyle yapacak) dolayısıyla döven durumu çözer gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Sigara dumanına gelemiyorsan uzaklaş . O herif orada bir bok kanıtlamaya çalışıyor sonuçta . Ben kural tanımam diyor , istediğim yerde içerim diyor , seni mi dinliycek ? Her şeye müdahele etmeye kalktığın için insanlar sana laf sokuyor bence , geçen topicte serzendiğin olayın nedeni bu . Bırak biraz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 harbi şu okula girdin gireli sürekli sorun ne diyim allah yardım etsin (omg allah dedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 KİŞİSEL ARTIK CHEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bence susmalisin kemikil o kadar yoruyor ki beni su sigaraya nazi gibi bakannar arkadasim sizi rahatsiz etmyoruz sinifta icmiyoruz otobuste icmiyoruz birakin kafede koridorda icelim bare siktirin gidin sizde benim ictigim yerde durmayin sigara icmeyenner kadar icennerinde hakki olmali su dunyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ben gelip senin geçeceğin yola işesem hoş olur mu? tamam örnek süper iğrenç ama sigara içenler içtikleri sürece hiç içmeyen birini nasıl rahatsız ettiğini farkedemiyorlar yani sigarayı bırakan herkese sorun nefret ediyorlar dumanından vs ayrıca okulda sigara içilecek yerler mevcut en azından mühendislik fakültesinde var biri koridorda sigara içse sınıfa girene kadar o havayı tenefüs ediyorsun sonuçta herkesin sağlıklı bir havayı soluma hakkı var diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 abi iste kari gibi gecerken o havayi soluyorum cok cigerlerim yaniyor geceleri evde yapayanniz agliyorum diye dramatize etmeniz beni o kadar yoruyo ki 3 saniye icinden gectiginz bisi yariniz araba kullaniyor ben size egzozunuzu osuriyim diyo muyum herkes yurusun abi her yere o aman bana ne yollarda cigerlerim ariyo cidden yoruldum bu mevzudan ya o kadar narinseniz girin bi baona balonla gezin anasini satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 eheh bone +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ha unutmadan evlerinizide isitiyosunuz duman uretiyo isitmayin montla oturun kurkle yasayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Icmeyenler kadar icenlerin hakki olmamali tabii ki. Zararli bir sey sigara ve kimse icmemeli. Bu gercek uzerinden haklar esit degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 parklarda bahcelerde kafelerde diskolarda barlarda da yasaklandi zaten sigara denen lanet icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sigara zararli bisi ama calismakta zararli dunyada en buyuk olum nedeninin stress oldugunu stressinde en buyuk nedeninin para ve is sikintisi oldugunu biliyor muyfunuz o zaman kimse calismasin anasin satiyim herseyyin yarari ve bir zarari wardir bunnari karsiastiriri yapar veya yapmassiniz bu sizin en buyuk hakkinizdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Valla demagoji yapmiyim diye kasinti hallerimdeydim. Ama yok yani... O zaman uyusturucu da kullanilsin topluma acik yerlerde. Damara damara verelim. Hatta bir insani calistirmak da zararli, ona iskence yapmak da zararli. O zaman iskence de serbest olsun. Bu boyle gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 baskasina zarar vermek ayri bisi kendine zarar vermek ayri bisi ayrica uyusturucu maddelerin legalize edilmesini destekleyen bi cok insan var ozellikle dogal olan mantar ve mariuhana mesela hollandada serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Okulda bilgisayar eksikti şikayet ettik aldılar. Servis istedik verdiler. Masa konusunda haklısın. Sigara olayını pek uğraşma. Türkiye çözemiyor bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Legalize edilmesi istenen sey siringadan damara degil ama... Bir de anlamadigin, evet zarar veriyorsun insanlara da yanlarinda sigara ictiginde. Sigara odalari yapilmali icecekler orada icsin. Ya da tamamen yasaklanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ok abi sigara tamamen yasaklancaksa yagli yiyeceklerde tamamen yasaklanmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar