Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarana doku enjeksiyonu

Chemical

Öne çıkan mesajlar

eğer bi üniverstenin olayı koridorlarda sigara içmek, tasarım öğrencisine masa ve sıcak sınıf vermemek ve saat 7 cadde servisini sırf 6-7 kişiden fazla gelmiyor diye kaldırmak ise ne diyim ki
"LAN MEHMET, ADAM YASAYI YERİNE GETİRTİCEK, DÖVELİM"
"LAN AMET, ADAM MASA İSTİYO, DÖVELİM"
"LAN ADAM SINIF İSTİYOR, PATAKLIYALIM"
"ADAM EVİNE GİTMEK İSTİYO LAAAAAAAAN NASIL İSTER"
ne diyim size ben ya, saçmalamayın
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ben çöm halim ile üzerinde çizim yapılacak masamızın olmadığını, dolaba ihtiyacımız olduğunu, sınıf olmadığı için asansör önü boşluğunda ders yaptığımızı (ve soğuk) fark ediyorsam ve okulda 3-4 senedir okuyan adam bunları fark etmemişse merak ediyorum kaç senedir yapıyordu o herif de fark etmedi bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

bu evinin yakınlarında oturan birini arabası olsun münkünse, yapış ona hem 5 kiloluk çantayı araba taşır oh mis (kız olması ayrı bi tad katar). yeditepe iyidir orda kızların büyük bölümü aptal olduğu için kolay elde edilir(para varsa kendileri gelir seni bulur). Sınıf ve dolap konusuna gelince uğraşma yönetimle falan git hocaya böğür hede hödö yok falan diye. Hiçbişey işe yaramassa kundakla okulu mecbur yenisini yaparlar
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara dumanına gelemiyorsan uzaklaş . O herif orada bir bok kanıtlamaya çalışıyor sonuçta . Ben kural tanımam diyor , istediğim yerde içerim diyor , seni mi dinliycek ? Her şeye müdahele etmeye kalktığın için insanlar sana laf sokuyor bence , geçen topicte serzendiğin olayın nedeni bu . Bırak biraz .
Sosyal ağlarda paylaş

ben gelip senin geçeceğin yola işesem hoş olur mu?
tamam örnek süper iğrenç ama sigara içenler içtikleri sürece hiç içmeyen birini nasıl rahatsız ettiğini farkedemiyorlar yani sigarayı bırakan herkese sorun nefret ediyorlar dumanından vs
ayrıca okulda sigara içilecek yerler mevcut en azından mühendislik fakültesinde var biri koridorda sigara içse sınıfa girene kadar o havayı tenefüs ediyorsun sonuçta herkesin sağlıklı bir havayı soluma hakkı var diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

abi iste kari gibi gecerken o havayi soluyorum
cok cigerlerim yaniyor
geceleri evde yapayanniz agliyorum diye dramatize etmeniz beni o kadar yoruyo ki
3 saniye icinden gectiginz bisi
yariniz araba kullaniyor

ben size egzozunuzu osuriyim diyo muyum

herkes yurusun abi her yere o aman
bana ne
yollarda cigerlerim ariyo
cidden yoruldum bu mevzudan ya

o kadar narinseniz girin bi baona
balonla gezin anasini satiyim
Sosyal ağlarda paylaş

sigara zararli bisi
ama calismakta zararli
dunyada en buyuk olum nedeninin stress oldugunu stressinde en buyuk nedeninin para ve is sikintisi oldugunu biliyor muyfunuz
o zaman kimse calismasin anasin satiyim
herseyyin yarari ve bir zarari wardir
bunnari karsiastiriri yapar veya yapmassiniz bu sizin en buyuk hakkinizdr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...