toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 shaman konusunda da beni ikna edebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 O zaman gönüllü arkadaşlardan başlangıçları alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 tamam benim yarın bos gunum biraz vakit ayırıp neler yapabilecegime bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bir tane guide yazdım aşka gelerekten,elbet eksiklikleri var ve ben ileride yeni sürüm çıkarmak istesem mesajımı güncelliyemiyeceğim doğal olarak. Yeni mesaj açmaktansa nasıl bir yol izlemem gerekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben bu site ye ultimatr dan bişiler ogrenmek için uye olmuştum wow a uyarlanması cidden hos olur class talent lvl alanları hangi class a hangi meslekler vs..vs.. herşey yazılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ad3m ablanın yazdığı yazı bence diğer arkadaşlara da yol gösterecek türden, bunu baz almak çok kalylık sağlayacaktır. Yukarıda denmiş bu tarz yazılar heryerde var zaten filan diye ama ingilizce bilen var bilmeyen var, bilse de yabancılarla tartışmaya girmek istemiyor pek çok kişi. Burada rahat rahat konuşulabilir. Güncelleme konusunda da ne yazık ki okuyucunun kısıtlı hakkı var. Ekleme/güncelleme yapmak isteyen arkadaşlar moderatöre özel mesajla bildirimde bulunursa sorun olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 UltimaTr uyarlamasi guzel olur bence de. Holy Priest guide i ve de Disc priest pvp guide fln yazabilirim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Boss guide de guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben haftasonu yazabilirim ancak, sınavım var haftaiçi. Biraz vakit ayırıp güzel birşey yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Eğer kesinlikle yapılması kararlaştırıldıysa Mage guide hazırlarım. Hazırla diye pm atarsınız öyle bir durum olursa. Ayrıca PvP/PvE şeklinde ayrılmalı mı? Baya birbirine girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Gönüllü olan arkadaşlar hazırlıyor şu anda, eğer isteğiniz varsa durmayın. Tam olduğunu düşünüyorsanız, buraya ad3m gibi bir başlık açabilirsiniz. Eğer tam emin değilseniz, bana veya Baggio'ya gönderin, bir de biz bakalım, eksik varsa giderelim (gerek düzenleme, gerek içerik açısından) sonra da burada SİZ başlığınızı açarsınız. Guide başlıkları kilitlenmeyecek, tebrikler / sorular altlarına yazılabilir. Guidelar tamamlandıktan sonra, hepsini WoW Hakkında Bilmek İstedikleriniz başlığı altında: Shadow Priest Guide by ad3m şeklinde yer alıcak. Tabi bu isteklere göre değiştirilebilir, yeni bir Sticky açıp sadece Guidelara (her türlü) yer verilebilir. Konuşuruz, kararlaştırırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 wtb warlock lvling guide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben de başladım daha bitmedi, daha çok çeviri ile uğraştım. Kendi bildiklerimi de katıp gönderirim size. Baya uzun olacak yalnız bugün bitmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 biri warrior icin tank guide yazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ssj4songoku said: haftaya bende Cinderhelm'in warriorlar için olan guidelarını çevirmeye başlıyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 delidumrul hala buralardaysa warrior guide icin uygun isim olacaktir kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Hani tartışma filan yaratmak istemiyorum ama bütün WOW camiasında Cinderhelm'den daha uygun birisi olcağını pek sanmıyorum. No offense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Doktor öfkelenemiyorum ne yapmamlazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar