CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Pc'de bu iki programdada sorun yaşamaktayım. Flashget bir downloadda %90lara gelip sonra 1 kb bile indirmiyor. Freedownload managerda 5-6 download doğru yapıyor sonra butun indirdiği dosyaların boyutu 5 kb. Önceden sadece rapidsharede oluyordu şimdi artık butun dosyalarda böyle. Çözüm önerisi olan? Yoksa yeni rapid için download manager önerebilecek olan?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Firefox kullanıyorsan DownThemAll! yükle. Kullanmıyorsan Orbit.
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 teşekkurler! ama aynı sorunu orbittede yaşadım. Demek ki programdan çok sistemle ilgili bir sorun bir fikri olan?
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Redirect iceren seylerde sorun cikarabilir her ikisi de. Rapid premium'un varsa ben soyle yapiyorum; sitedeki ayarlardan direct download acik, hem explorer hem firefox'ta login olup cookie biraktim, FDM'de de download kisminda Login required isaretleyip user/pass'imi yazdim. Kotanin dolmadigindan emin ol ayrica, son 5 gunde max. 25GB seklinde bir sinir var.
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Download Managerda ki login haric dier işlemleri yapmıştım zaten birde login yaparak deniyelim! Araştırma sonucları yakında :) :P
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 orbit & flashgot kullanıyorum firefoxta, hiç bir sorunum yok. ama downthemall eklentisine bakacağım gerge, sağol :)
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 firefox default un nesi var ? arasındaki fark nedir yani merak ettim
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ayni dosyayi 10 parcaya bolup 10 farkli baglantiyla cekiyosun, hizini maksimize ediyo. Bunun disinda ek ozellikler var, hiz limiti, bitince bilgisayari kapat vs gibi.
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Orbit flashgot kombosunda eger login olursam problem olmuyor! Cevaplar için teşekkurler!
spompas Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 flash get i severek kullaniyorum torrentler içinde ideal fakat evet oyle bir sorun var 100de1 bile olsa o sorun cikiyor nedenini tam anlayamadim.
Öne çıkan mesajlar