CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Pc'de bu iki programdada sorun yaşamaktayım. Flashget bir downloadda %90lara gelip sonra 1 kb bile indirmiyor. Freedownload managerda 5-6 download doğru yapıyor sonra butun indirdiği dosyaların boyutu 5 kb. Önceden sadece rapidsharede oluyordu şimdi artık butun dosyalarda böyle. Çözüm önerisi olan? Yoksa yeni rapid için download manager önerebilecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Firefox kullanıyorsan DownThemAll! yükle. Kullanmıyorsan Orbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 teşekkurler! ama aynı sorunu orbittede yaşadım. Demek ki programdan çok sistemle ilgili bir sorun bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Redirect iceren seylerde sorun cikarabilir her ikisi de. Rapid premium'un varsa ben soyle yapiyorum; sitedeki ayarlardan direct download acik, hem explorer hem firefox'ta login olup cookie biraktim, FDM'de de download kisminda Login required isaretleyip user/pass'imi yazdim. Kotanin dolmadigindan emin ol ayrica, son 5 gunde max. 25GB seklinde bir sinir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Download Managerda ki login haric dier işlemleri yapmıştım zaten birde login yaparak deniyelim! Araştırma sonucları yakında :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 orbit & flashgot kullanıyorum firefoxta, hiç bir sorunum yok. ama downthemall eklentisine bakacağım gerge, sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 firefox default un nesi var ? arasındaki fark nedir yani merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ayni dosyayi 10 parcaya bolup 10 farkli baglantiyla cekiyosun, hizini maksimize ediyo. Bunun disinda ek ozellikler var, hiz limiti, bitince bilgisayari kapat vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Orbit flashgot kombosunda eger login olursam problem olmuyor! Cevaplar için teşekkurler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 flash get i severek kullaniyorum torrentler içinde ideal fakat evet oyle bir sorun var 100de1 bile olsa o sorun cikiyor nedenini tam anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar