Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Evet dediğim gibi 1 ayda 5k gold yapmam için arkadaşla iddaaya girdik işin ucunda iki kutu Kentucky tavuğu var. Neler önerirsiniz. şöyle söyliyim : 1-Hergün işten eve 8 de geliyorum 2-Kız arkadaşımdan yeni ayrıldım (yani haftasonlarım boş) :) 3-70 mageim var ve elimde birsürü quest var netherstorm ile shadowmoon valley e hiç gitmedim. 4-Tailoring enchanting mesleklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben xunaryona 3 günde falan 400 kastım galiba yaparsın primal fire çalışmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Herşey boş questlerle çoş, sırf shadowmoondan 1 haftada 3k gold kaldırırsın. netherstormdanda 2k küsür geliyor net olarak. Başka bişe yyapmana gerek yok. 2-3 haftada toplarsın. Ben mageimle 70 olduğumda bu iki yere girmemiştim hiç. Başka bişey yapmadan sadece bu 2 yerdeki questleri yaparak aldım mountumu. Sonrada netherwingden 1 ayda bir 5k gold daha kasıp exalted oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Günlerce perişan olacağına ısmarla yemeği gitsin veya kıy paraya çinliden al :) O kadar zaman para kasarsan en sonunda sıkıntıdan oyunu bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 elinde bir sürü quest var netherstorm ve smv ye hiç gitmemişsin e zaten sırf questlerden no lifer olarak kasarsan bir günde en azından 3k yapman muhtemel bildiğim kadarıyla... magesin bide git elemental plateu ya primal farmla aoe yle... git sat ah de 1 hafta sürmez 5k yapman. afiyet olsun şimdiden kfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 1) NS ve SVM questlerini yap, DE et, Arcane Dust ve Greater Planar Essenceleri sat. 2) Netherweave Bag yap, AH'de normalden biraz ucuza sat, Trade kanalında "/2 Cheap Netherweave Bags @ AH" türünden reklam yap. 3) Daily Questleri yap, basit olanları mesela. 4) Eğer Enchanting seviyen yüksekse veya Rare sayılacak enchantlerin varsa, "/2 Enchanting xxxx, 5g + your mats" türü birşey yap. 5) Boost sat, WC - RFK - SFK boostlarını tanesi 10g'dan falan. Dene yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Absolut said: kıy paraya çinliden al :) Cok ayip, cok illegal seyler bunlar. Hayatimda yapmadim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Hergün sadece 10 daily quest yapsan paşa paşa 3000 gold u toparlarsın 1 ayda , hiç gitmediysen svm & netherstorm a ordan da 2000 gelir elbet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Günde 10 daily quest yapsan 140g civarı gelir para sırf questlerden. 30 günde 4.2k eder, kalanıda kasarsın bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Kalabalık realmdeysen sabah akşam, terokkarda basilix kes, her et 1-1.5g den havada kapış kapış gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Gangren'in dedigi bag olayini TBC ciktigindan beri hala yapıyorum ve gunde 30 35 bag satiyorum 3g ye stack aliorm 3.8 e mal oluyo 8 9 golda satiyorum. 1. bunu yap tailorsan 2. daily questler 3. bence hicbiseye gerek yok zaten Netherstorm ve shadowmoondaki butun questleri yapıp itemleri disecnth flana edersen zaten baya bi cikar 4. tavsiyem nexus crystal e aban :) nexuslar small prismatice donuo artik biliosunuzdur bu gelmeden 3g den yaklasik 290 tane falan almistim..patch le geldi ve 2 day cooldown vardi elimde cok feci patlamisti simdiki patch de cooldownu kaldirmislar..catir catir 90 tane falan large prismatic cikti lol 5 er 10 ar koyuyorm ah ye :) eger serverinda nexus price tailorsan hangisinde specsen ondan yap(spellfire san spellcloth yap 2 primal zor diil ve 2x 90 gold falan edio) falan filan :) sonra ah de 65-70 arasi blue itemlara bak eger price Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Reumer said: Gangren'in dedigi bag olayini TBC ciktigindan beri hala yapıyorum ve gunde 30 35 bag satiyorum 3g ye stack aliorm 3.8 e mal oluyo 8 9 golda satiyorum. 16lık çanta diyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Her gün 10 daily + farm. Bu kadar basit, yapman kolay bence. Miner'san vein kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 questleri yapsan sadece hic yapmdıysan smv ve netherstormda al sana 5k diyorum ben moblardan dusenlerle falan off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Devilmanta said: Reumer said: Gangren'in dedigi bag olayini TBC ciktigindan beri hala yapıyorum ve gunde 30 35 bag satiyorum 3g ye stack aliorm 3.8 e mal oluyo 8 9 golda satiyorum. 16lık çanta diyosun dimi? evet 16lık yapıp satıyosun. reumerin yanında sırf izlerken bile heralde toplamda 1-1.5 k goldluk çanta satmıştır. ama serverdan serverada değişebilir ona göre (başka adamlar falan yapmıştır pek satamazsın falan. bag mafyası türedi artık :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Önce 6 stack N.cloth fiyatını toptan ögren sonra bunu 5 tane Netherweave bagın satış fiyatı ile karşılaştır. Karlı iş ise devam et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bag satma WoW'un başından beri var ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 :) aha herkeş cılgınca bag satacak şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Razien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Siz anlatırken baydım istemiyorum epic mount falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben elimdeki guidedan questinge devam ediim o zaman :) en eğlencelisi o zaten frost mage = ez questing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rondar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 za'dan 20 slot gelio zaten herkese artık... kaldı 3 bag slot :P 1 tanede haloween sırasında random drop düşüodu 18 slot kaldı 2 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… oktayca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 çantalar para etmiyor söyliyeyim boşa vakit kaybı çanta olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 40g buyout Imbued Netherweaveler ya, 1 - 2 saat quest yap, yeter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reumer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 çanta yapma oyunun başından beri var tabide TBC den sonra ap ayrı bi tarz aldı cunku 16 slotluklar cok ucuza mal olmaya basladı TBC den sonra :) 20 nether cloth fiyatini(serverindaki) 20ye böl 24 le carp ustune 20 silver ekle :) lol ozurlu matematikci gibi hissettm :) al sana 1 nether bag maliyeti sorada bak nether bagler daha ucuza satılıosa hepsini al koy cidden akıl almaz bi para kazanmısımdır bu isten.magtheridonda zaten feci kazanmıstım tbc den sonra ama ozellikle suan stormscale daym bi 2 aydır falan ve feci bi migrate var bu servera..magthddan raunchynin elemanlar falan filan ornegn :) ve cidden feci canta satilio eskiden yaptigim bi taktik cok iyiydi ama bu patch de azina sictilar.eskiden 1 sayfadan sonra daha ucuza koysanda sonraki sayfalara gidiodu ama suanda en ucuz olani ilk sayfaya atio eskiden benim altima koyanlari falanda alarak bide kendi yaptigim 60 70 bag i ayni anda koyuodum 3 sayfa bag oluodu ah de millette 10 20 silver icin 4 sayfa gezmiodu doal olarak 1 gunde hepsi bitiodu :) surekli farmlayan adamlarida bagladınızmı ucuzdan alarak oh oturdugun yerden para :) sahsen 2 tane chinese tanıorm storm da(cddiym) :) adamlar hergun min. 15 stack yolluo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reumer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 @oktayca herkese gore farklı tabi "para yok" lafı :)bana gore gunde 300g yapıosam ah de bu kardır o ıste "para" vardır :) sırf bagden diil tabi atlamayn. TBC den sonra farmdan tiksinir olmuştum açıkcası AH de oturdugun yerden bi yandan film izleyerek baska seyler yaparak para kazanma yolu varken :) ama bag isi cidden karlı bi is.bizim serverda ah den alarak 3.7 3.8g ye mal oluo canta milletten kafalayip alarak 3g ye falan bile aldigim oluo cogu zaman ve min. 8g ye falan satilio oturdugun yerde % 100 kar :) bide ticaret yaparak gold kasmak mutluluk verıo ınsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Reumer said: Gangren'in dedigi bag olayini TBC ciktigindan beri hala yapıyorum ve gunde 30 35 bag satiyorum 3g ye stack aliorm 3.8 e mal oluyo 8 9 golda satiyorum. 16lık çanta diyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Her gün 10 daily + farm. Bu kadar basit, yapman kolay bence. Miner'san vein kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 questleri yapsan sadece hic yapmdıysan smv ve netherstormda al sana 5k diyorum ben moblardan dusenlerle falan off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Devilmanta said: Reumer said: Gangren'in dedigi bag olayini TBC ciktigindan beri hala yapıyorum ve gunde 30 35 bag satiyorum 3g ye stack aliorm 3.8 e mal oluyo 8 9 golda satiyorum. 16lık çanta diyosun dimi? evet 16lık yapıp satıyosun. reumerin yanında sırf izlerken bile heralde toplamda 1-1.5 k goldluk çanta satmıştır. ama serverdan serverada değişebilir ona göre (başka adamlar falan yapmıştır pek satamazsın falan. bag mafyası türedi artık :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Önce 6 stack N.cloth fiyatını toptan ögren sonra bunu 5 tane Netherweave bagın satış fiyatı ile karşılaştır. Karlı iş ise devam et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bag satma WoW'un başından beri var ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 :) aha herkeş cılgınca bag satacak şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Siz anlatırken baydım istemiyorum epic mount falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben elimdeki guidedan questinge devam ediim o zaman :) en eğlencelisi o zaten frost mage = ez questing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 za'dan 20 slot gelio zaten herkese artık... kaldı 3 bag slot :P 1 tanede haloween sırasında random drop düşüodu 18 slot kaldı 2 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 çantalar para etmiyor söyliyeyim boşa vakit kaybı çanta olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 40g buyout Imbued Netherweaveler ya, 1 - 2 saat quest yap, yeter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 çanta yapma oyunun başından beri var tabide TBC den sonra ap ayrı bi tarz aldı cunku 16 slotluklar cok ucuza mal olmaya basladı TBC den sonra :) 20 nether cloth fiyatini(serverindaki) 20ye böl 24 le carp ustune 20 silver ekle :) lol ozurlu matematikci gibi hissettm :) al sana 1 nether bag maliyeti sorada bak nether bagler daha ucuza satılıosa hepsini al koy cidden akıl almaz bi para kazanmısımdır bu isten.magtheridonda zaten feci kazanmıstım tbc den sonra ama ozellikle suan stormscale daym bi 2 aydır falan ve feci bi migrate var bu servera..magthddan raunchynin elemanlar falan filan ornegn :) ve cidden feci canta satilio eskiden yaptigim bi taktik cok iyiydi ama bu patch de azina sictilar.eskiden 1 sayfadan sonra daha ucuza koysanda sonraki sayfalara gidiodu ama suanda en ucuz olani ilk sayfaya atio eskiden benim altima koyanlari falanda alarak bide kendi yaptigim 60 70 bag i ayni anda koyuodum 3 sayfa bag oluodu ah de millette 10 20 silver icin 4 sayfa gezmiodu doal olarak 1 gunde hepsi bitiodu :) surekli farmlayan adamlarida bagladınızmı ucuzdan alarak oh oturdugun yerden para :) sahsen 2 tane chinese tanıorm storm da(cddiym) :) adamlar hergun min. 15 stack yolluo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 @oktayca herkese gore farklı tabi "para yok" lafı :)bana gore gunde 300g yapıosam ah de bu kardır o ıste "para" vardır :) sırf bagden diil tabi atlamayn. TBC den sonra farmdan tiksinir olmuştum açıkcası AH de oturdugun yerden bi yandan film izleyerek baska seyler yaparak para kazanma yolu varken :) ama bag isi cidden karlı bi is.bizim serverda ah den alarak 3.7 3.8g ye mal oluo canta milletten kafalayip alarak 3g ye falan bile aldigim oluo cogu zaman ve min. 8g ye falan satilio oturdugun yerde % 100 kar :) bide ticaret yaparak gold kasmak mutluluk verıo ınsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar