deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Uyumaya çalışırken dinleyebileceğim, uyku arasında yarı uyanıkken duyup yine uykuyadalacağım tipte şeyler arıyorum. Sizce hangi grup ya da sanatçılar bu etkiyi yaratabilir? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kings of convenience explosions in the sky ilk olarak aklıma gelenler yann tiersen de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 cafe del mar vol 1,2,4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 abi chillouta girersek, bir saniye - songs from the chillout lounge - City Lounge serileri - Cafe Solaire serileri - Nirvana Lounge serileri - Lounge Del Mare serileri - Bebel Gilberto (chillouttan çok daha iyi kesinlikle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Tangoyla uyuturum adamı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ayrıca bütün bunların yerine: LOUNGE FM http://www.loungefm.net/online.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 godspeed you black emperor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aimee mann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 apocalyptica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 9000 falan etti herhalde, gene yazıyorum. Son albümü dışında October Falls. 4. şarkıya girmeden gözlerin kapanacak. İnsan sızdı odamda ben dinlerken ordan biliyorum. Uyandırma şarkısı olarak Gorgasm vermiştim hatta kendisine, hiç unutmam. Kız herhalde öperek falan uyandırmamı beklemişti /=. Bunun dışında Kveld... ile başlayan ilginç isimli Ulver albümünü önerebilirim rahatlıklan. Dargaard olabilir, Bir arkadaşım A Perfect Circle ile uyuyordu ama aynı salonda 4 adam yatılırken bu hayvanlığı yaptı ve kalan 3 kişi sabahladı, önermiyorum o yüzden. Herif osura osura uyudu ama, denenebilir o da. kız numara yapıyor zannetmiştim, ciddi ciddi sızmış lan. pis uyanmıştı NIEAHAHAHAHAHAHAHAHAHAöhöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Nouvelle Vague - In A Matter Of Speaking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 télépopmusik - breathe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 opeth - to bid you farewell. ya da empyrium - dyin' brokenhearted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kesinlikle ve kesinlikle radiohead- no suprises louis armstrong- cheek to cheek >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 less - all is well Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 green carnation-the acoustic verses albümü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Fistan said: télépopmusik - breathe bence bunla çok güzel sevişiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 valse a rosenthal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ulver'in kveldssanger albümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Godspeed you black emperor, ama uyuyamıyorum, sanki çok güzel bir gecenin bitmesini istememek gibi birşey. Antennas to Heaven çalarken, kimse uyumamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 lorenna mckennit in sesini duyduğumda özellikle uyumaya çalışıyorsam hemen uyurum, çok da rahatlatır ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Breathe'yi çekiyorum şu an, uyumaya çalışırım olmadı sevişirim. Şarkıların çoğu HDD'de mevcutmuş ne güzel ama benim haberim dahi yokmuş xD . Yeniden keşfediyorum yıllardır format atmadığım müzik kısmını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Air Renaud Garcia Red Snapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Llama said: bence bunla çok güzel sevişiliyor Massive Attack - Butterfly Caught tavsiye ederim sana bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 The Eldar - Blind Guardian The Minstrel - Blind Guardian Battle of Sudden Flame - Blind Guardian Stairway to Heaven - Led Zeppelin All of My Love - Led Zeppelin Uykuya dalmaya dalış kısımlarındaysa Blood Tears - Blind Guardian Noldor - Blind Guardian bunlarda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar