utopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 saat 00.45 civarı 1 friend request. ahah akdeniz üniversitesi ne aslanlar doğuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 nuri alço var, gerisi beni ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 o degilde, baluu senle poker oynamak istiyor dfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ebeni bulmuşsun hayırlı olsun :D desem ayıp olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 adam seni beğenmiş eklemiş yahu olamaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 sen misin yoksa o da böyle bozuldu pmde şaka mısın deyip ignorelayınca. ahah. evet baluu benle poker oynamak istiyor. paintledikten sonra da patiyi paintlemek salakça geldi, ama üşendim değiştirmeye afsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 KOSKOCA ENRİKEYİ İGNORLAMAK AMAN TANRIM TANIDIĞIM BİR ÇOK KIZ SENİ BUNUN İÇİN DÖVEBİLİRDİ (fake açıp eklesem hepsi yutar) facebook unu bilmiyorum valla ben değilim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 kızı enrik ilegyas ekliyor kızın verdiği tepkiye bak hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 höst!! utopia kız mı ? O.o ben erkek sandım ondan dedim ebenide bulmuşsun filan die :D tanıdığın erkeklerden biri yada tanışmak isteyen erkeklerden biri yapıyo bahse girerim desem yalan olur girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ısrarcı adam. ben Today at 12:50am akşam akşam ne çeşit bir şakasın ya ahahah. Enrique Iglesias Today at 12:51am Report Message şaka olarakmı görüyosun ben sadece tanişmak istedim okadar şaka deil yan i Enrique Iglesias Today at 1:10am Report Message ee cevap vermiycekmisin ben Today at 1:11am tanımıyorsam eklemiyorum ben:) iyi akşamlar. Enrique Iglesias Today at 1:12am Report Message peki sanada iyi akşamlar Enrique Iglesias Today at 1:15am Report Message peki tanişmak istemiyomusun ben Today at 1:29am tanıyorum ben enrique iglesiası. agsafsd. hayır. Enrique Iglesias Today at 1:30am Report Message benim ismim serkan enrique sadece müzigini sevdigim bir sanatci ahahahahah lütfen doğal seleksiyonla silinsin bu arkadaş yeryüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ÖLMEK İSTİYORUM ÖLMEK İSTİYORUM ÖLMEK İSTİYORUM ÖLMEK İSTİYORUM ÖLMEK İSTİYORUM ÖLMEK İSTİYORUM ÖLMEK İSTİYORUM ÖLMEK İSTİYORUM ÖLMEK İSTİYORUM ÖLMEK İSTİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 biri arkadaşa yardım etsin ölmek istiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 msnden de yazdım Enrique Iglesias Today at 1:15am Report Message peki tanişmak istemiyomusun öldüğüm andır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ahuahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ZaugnaKhaldun said: msnden de yazdım Enrique Iglesias Today at 1:15am Report Message peki tanişmak istemiyomusun öldüğüm andır buuhauhauahuahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ahah iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ignore liste ekle adami eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 fotoda critiano ronaldonun fotosu allam akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 heyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 benim ismim serkan enrique sadece müzigini sevdigim bir sanatci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Enrique Serkan said: benim ismim serkan enrique sadece müzigini sevdigim bir sanatci Of of of ahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 utopia said: ahah akdeniz üniversitesi ne aslanlar doğuruyor. akdeeniizz aslanlarıııı bir başkaaa oluyooorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Peki benimle tanış o zaman hemen gönderiyorum friend requesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 feysbuk hanzosu hahue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hulyon igılasyasın olam yavrum tanış benimlen. dasgagasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar