Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terör Erzurum'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Askeri araca ateş açılmış.
Hemde şehrin göbeğinde.

Köze üflüyorlar, cami duvarına işiyorlar...vs.vs.

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=281093
Mesaj tarihi:
Taciz ateşi demişlerde açıkça şoförün olduğu yer hedef alınmış. Bilmeyenler için söyleyeyim, doğuda fln da askeri konvoylara ateş açacaklarsa ilk olarak şoförü etkisiz hale getirerek (vurarak) başlarlar. Güney Doğuda şoför olarak askerliğini yapmış bir tanıdığımın başına gelmiş ıskalamışlar ve tam arkasında kamyonun kasasında oturan asker şehit olmuş.

Bu köpekler kendi sözde haritalarının içerisinde yer alan heryerde böyle terörist saldırılarda bulunacaklar. Denizlere ulaşamayan bir petrol ülkesi çevresindeki komşularına muhtaçtır. Bu yüzden bazı sözde haritaları Akdeniz ve Karadeniz'e de ulaşmaktadır.
Mesaj tarihi:
İnsanın sinir olası geliyo.

Hayır bi yerde bişi patllicak birileri daha ölücek giricekler sonra ama saçma olucak. Ulan girsenize artık şu ırağa öf
Mesaj tarihi:
merkezde cami var ya onun ilerisinde :P

yav linkte yazıyor işte;
orgeneral eşref bitlis caddesindeki jandarma alay komutanlığı, jandarma bölge komutanlığı ve polis meslek yüksek okulunun bulunduğu kavşakta diyor haberde
Mesaj tarihi:
malik said:
tam olarak nerde şehrin göbeği derken hocam ?

abi küçücük şehir zaten üniversiteyi de yok sayarsan zaten heryer şehrin için sayılır orda=)..ama bu dediği yer ortada bi göbek var orası sanırım
Mesaj tarihi:
erzurum'luyumben de linke bakmadım pardon .

olur mu ya erzurumluya göre her mahalle şehrin göbeğidir =)

erzurum kürtü ve türküyle etle tırnak olmuş illerimizin en başında diyebilirim , pabuç bırakmazlar pkk zıkkımına o yüzden kolay kolay .

çok geçmiş olsun ordaki halka da ,hemşehrilerime de .
Mesaj tarihi:
aynen katılıyorum halktan destek fazla görememiştir orada hoş illere göre dağılımı pek bilmiyorum ama erzurumdan fazla bir haber almıyoruz terör olayları yaşandığına dair
çok uğraşıyorlar ama Türkü kürde, kürdü Türk'e küstüremeyecekler
hepimize geçmiş olsun
  • Yeni Oluştur...