Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eti vs Ülker

Bone

Öne çıkan mesajlar

THARKAS said:

ne sacmalamissin sen cocukca falan?
hayatinda boykot diye bisey duymadinmi? ulusca baska ulkelerin urunlerini boykot ettigimizdede sen ''yok ben begeniyom tadi guzel yirim ben mi diyosun?''

ulker akp yi ve tayyipi destekliyor ben ulkerden urun alirsam dolayli yoldan tayyibi desteklemis olacak o zaman almam urun murun arkadasim...bunun nesi cocukca?hakkini makkinida vermem icine tukururum ole hakkin.

piyasada zaten ayni sekilde bilinen 3 5 marka var onlarida ayn isekilde boykot ediyorum eminim ulkerden urun almiyanlar onlardanda urun almiyorlardir...sen bihabersen yapacak bisey yok.

1944 den beri var olan bir türk firmasini bunca sene boykot etmemiş kimse,şimdi sen etsen nolur?
Sosyal ağlarda paylaş

boykot edelim zarar etsinler kapatsınlar gitsin demiyoruz zaten
adamlar zaten para kazanıyor ben para vermem diyoruz varsın 3 5ytl az kazansın diyoruz
+
bu anlattığım şeyi çoğu kişi biliyordur ama yine de yazayım tekrardan
şimdi kocaman bir ormanda yangın çıkmış ama öyle böyle değil harbiden çok büyük bir yangınmış işte tüm hayvanlar ormandan kaçıyor fln sonra bi yılan görmüşler ağzında küçük bir dal parçası la demişler sen ne yapıyorsun kaçsana fln
demiş ki yılan kardeş bu dal parçasını yangına atcam yansın diye
sonra bi de küçük serçe görmüşler ağzında 2 damla su taşıyor o da yangına doğru uçuyor hoop demişler sen nereye gidiyorsun kaçsana
serçe kardeş bu 2 damlayı yangına dökecem sönsün diye :Ç
bu hikayenin 124512412 farklı versiyonu var ama bu benim aklımda kaldı neyse unutmayalım ki yangınları söndüren su damlalardan oluşuyor öyle ben oy versem ne olur nasıl olsa iktidar olacaklar, ben almasam ne olur nasıl olsa zenginler, ben almasam sanki küresel firmalar batacak vs
önemli olan desteği vurgulamak :) batmasa da iktidardan inmese de ben almam ben oy vermem beni ben bağlarım gerisi beni bağlamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Hatırlıyorum yabancı bi ülkede ekmek fiyatlarına zam yapıldı diye bütün ülke ekmek almayı bırakmıştı. Fırınların bi tarafa girince zammı geri almışlardı. Fareler birleşirse dağı delik deşik ederler.

Ha ben boykot etmiyorum. Gayette severim ülker ürünlerini topicteki ilk mesajda söylediğim gibi. Ama boykot edenide küçümsememek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu ayrımı bi dinci(evet onlardan, kim onlar, evet anladın) tanıdığın eti almıyorum ülkere gitsin param demesinden sonra başladım. yok öyle süper cumhuriyetçisiniz, ayırın mallar, ülkerin çok umrunda ayağı yapmayın bana. Adamın başlattı olm :D sokaklarda takunyalıların yapıştırdığı nestle vs. almayın, onlar yahudi malı, müslüman kardeşlerimizi öldürenlere kurşun almayın diye öküzlemesine ayrım yaptığını gördük, takunyalılar da buna uydu. şimdi biz bi ülker almadık diye niye bozuluyosunuz olm.

ayrıca devam arkadaşlar eti ilerleticek olayı daha. etiden çok da kâr getirmediği için sırf adı oluyo başka bi işe yaramıyo diyip yurtdışında bazı yerlerden çekilecez, iç piyasayı yardırıcaz demişlerdi. ondan sonra da işte tadını çok sevdiğimiz ülker mallarının benzerlerini yaptılar. mesela en kral örneği bumbada bence. hindistan cevizi desen var bonus olarak pirinç patlağı da var. şimdi "ühü ühü eti bizden çalmış bunları ama" demeyin, paket kopyalayacak kadar kopyacı ülkerin bi bombasının adını söyleyeyim, krançi. paketi de mal gibi zaten paket araklamamışlar demek ki.

bişey daha, sözüm sana, evet evet sen *parmağıyla gösterir* siz de böyle başlamadınız mı olm, yavaş yavaş, azar azar. bak ne oldunuz bugün. biz de yeni uyandık biz de başladık. iyi olan kazansın.

uff ne kızıştırıcı bi post :P
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben dinciye para yedirmem ya da ben dinciyim ülker alırım düşüncesi çok yanlış o zaman dinci isen levi's kot giyme git galeri turandan giyin ak47 yani.öle bişi yok eğer damak tadın neye yatkın ise onu ye abi.öle bi ayırım yapacaksak ne yemek yiyebiliriz ne birşey giytebiliriz.bu olayları sosyal tepki haline getirmek saçmalıktan öteye gitmez bide aç ve çıplak kalırsın :D
Sosyal ağlarda paylaş

lucifel hayır. levi's tarafsız bölge. türkiye içinde bizim çatışmamız. bizim varımız yoğumuz birbirimizi yemek. burdaki bütün firmalar fişlenecek, herkes kendi tarafından alışverş yapcak. misal liverpool, bişi ifade etmez ama bi galatasaraylı olarak fenerbahçeden alışverş yapamam. omas. taraftarlık budur.

gerçekçi de ha. ne yapıyorum bilmiyorum bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...