555 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ülker almamaya dikat etmek gerekiyor.ürünlerin kalitesi her üründe tartışmaya açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 beypazarı kurusu alıyorum kucuk yatırımcıya destek oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Eti döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 eti hertürlü. eskiden ülker alırdık ama eskiden ülker çikolatalı gofret şimdikinin 2 katıydı. metro albenide öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 eti ownz ülker :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 birşeyin eti si varsa ondan alıyoruz biz yoksa da almıyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 İkiside birşeye benzemiyor bence ama Eti'nin markasını seviyorum. (Hitit Güneşi falan) Ülker zaten dinci:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 son 10 yıldır herhalde ülkere kaptırdığım para 3-5 lirayı geçmez, o da bir iki kere yanlışlıkla almışımdır diye koyduğum pay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 "ulker den alicaginiz her 5 milyonluk urun laik aydinlardan birine kursun olarak donucektir" felsefesini savunuyorum ben zaten ulker taklitcilikte suyunu cikarmis bir firma disarda ne gorurse hemen clone luyor tipik takunyali ornegi iste disariya ozenmek yerine bi kere ozgun olun kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 oha ginaly olaya prisoner's dilemma kasarak girmiş :) yaw ne gerek var eti ezer. eti hep keklerde lider olmaya kasıyor, çikolatayı pek takmıyolar. ülker zaten herşeyi arak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ülkerin siyasi görüşünden dolayı eti almaya dikkat ediyorum. etiden de aldığım şeyler sınırlı zaten o kadar da çok sevmiyorum. süpersonik bir göbeğim olduğu için diyet ürünler alıyorum artık. etinin yıvırlak bi tane mısır ve pirinç patlağı var onu severim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ülker rodeo ilk çıktığında içinde bolca fıstık vardı. sonra bir gün bi aldım, fıstık miktarını yarıya indirmişler. ondan sonra almadım.. çakal bi firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 TSK'da da Ülker satılmıyor. Eti var hep. Viktora katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ne türlü baktığımız önemli. Siyasi açıdan ülker etik olmasa bile lezzeti daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Eti>Ülker Bi tek çukulataları vasat, onda da Milka her türlü döver alayını. Bunların haricinde yeşil sermayeye günahımı bile vermem felsefesiyle birlikte ülker ürünlerine antipatim var. O açıdan etiye bi +1 daha gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 tabiki ulker neden? cunku ulker alarak basbakanım rte nın kızlarının taa amerıkalarda burslu okumasına katkıda bulunuyorum mutlu oluyorum hemde ulkemde bırkac laik gomunıst gg oluyor oh ne guzel dımı ayrıca ulkerın gızlı ortakları yahudi isadamları fılanda deıl yalan o ulker yiyin yedirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 eti for life tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 nihaha +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ülkerin reklamlarını seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 vay anasını ülkere bak neymiş, şuana kadar hiçbir ürüne eti ülker diye bakmamışımdır, çıkulataa diye saldırmışımdır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ne alaka bilmiyorum pez die şekerler vardi o geldi aklıma onlar hala satiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Eet halen var ama heryerde yok. Şekerci standlarında falan oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Eti Cin! Eti Cin! Eti Cin! Eti Cin! Eti Cin! Eti Cin! Eti Cin! Eti Cin! Eti Cin! Eti Cin! Eti Cin! Eti Cin! Eti Cin! Eti Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 off Eti Cin rullaz yaaa :D eti puff var o da güzel :) yerim seni eti puff reklamları süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 etiden şaşma nestleyi aşma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar