A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 İşte Subaru Impreza efsanesini sonsuza dek gömücek bir şaheser; [spoiler=] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 zaten son imperazadan sonra gommesse sasarim. bi araba bir efsane nasi KATLEDILIR hep beraber gosterdiler bize subarunun designerlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 dizaynda 90 li yillarin ikinci yarisinin tadi mi var bu arabada bana mi oyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Selam, Bence çizgisini gayet güzel korumuş araç. Subaru kendi kendisini gömdü bence. Rakiplerin ekmeğine yağ sürdü, üstüne bal kondurdu, küçük dilimlere bölüp yedirdi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?31,2142301,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 gecenlerde bi topicde araba nedir konusu gecmisti ya iste cevabi bu alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ya fistan konuyu açmadan arattım bulamadım böyle bir başlık madem açtın,koysana başlığa yeni evo falan diye;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Güzel... Eskisine kıyasla daha yüzüne bakılır olmuş... Subaru zaten dünyanın en gerzek markası. Anaokulu çocukları yönetse daha iyi olur. Bir markanın hem tasarımı hem performansı hem teknolojisi hem güvenliği hepsi mü kötü olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 önü daha guzel arkası dha cirkin olmus, videodan gordugum kadarıyla siyah onun hatlarını cok kapatmıs, kırmızı yada sarı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 seksi ya.. seksi arabamı olur lan??! oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Onu biraz eski Skyline olmus ama sonuc olarak hos, Subaru da dangalakligina doymasin evet :p Mis gibi Impreza'yi aldilar Accent yaptilar biraktilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 arkasi guzel diil.. bu arabayi hala 2lt v4 uretmelirinin anlami nedir peki? niye sole 3lt v6 falan yapmiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 eğer imprezanın dizaynı acilen adam gibi bir hale sokulmazsa malesef şu anda birlikte paylaştıkları tahttan evo'lar impreza'ları atacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 sunun azicik isini guzellestirin ya hala kotu plastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Selam, Hala Japonların yaptığı en iyi şey Anime :P Plastik ile araları pek iyi değil : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Quibble said: arkasi guzel diil.. bu arabayi hala 2lt v4 uretmelirinin anlami nedir peki? niye sole 3lt v6 falan yapmiyorlar.. rallilerde kullanıldığı için olabilir belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Quibble said: arkasi guzel diil.. bu arabayi hala 2lt v4 uretmelirinin anlami nedir peki? niye sole 3lt v6 falan yapmiyorlar.. Eeee ralli arabalarında 2.0lt motor zorunluluğu var... yapar 3.0lt motor ama bu imprezalar lancerlar rallideki başarılarından dolayı caddedede çok satıyolar. o yüzden ralli arabası havasını koruması lazım satılanlarında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben bayıldım şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ama bide şu var.imprezanın motoru 2.5lt. ralliyle eskisi kadar ilgilenmediğim içib o nası oluyor onu bilmiyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Redogski said: ama bide şu var.imprezanın motoru 2.5lt. ralliyle eskisi kadar ilgilenmediğim içib o nası oluyor onu bilmiyorum :). dimi :) biraz daha masraf yapsinlar, sokak icin motor uretsinler. yada opsiyonel falan yapsinlar ne biliim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ralli arabalarinda 3litre 2 litre degil limit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Arka farlari tamponu rezalet olmus ya. On tarafi gene super lafim yok, ici de cok tatli olmus. Ama o farlar nedir ya Seat gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben pek begenmedim, arkasi evet kotu olmus ama on tarafi agizlik takilmis fön makinesine donmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 matama said: ralli arabalarinda 3litre 2 litre degil limit ralli arabasında motor hacmi limiti yok bi kere... 2.0 litre civarlarında yoğunlaşıyor markalar o yüzden öyle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 wrc de 3 litre limiti var turbo yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar