Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Bosna Hersek / 21.11.07 / 21:00

sg-1

Öne çıkan mesajlar

nerde oynanırsa oynansın kim giderse gitsin ama lütfen gidenler tezahürat yapsın bakın bjk fb maçlarına bizim staddaki maçlara[şükrü saraçoğlu :F :P] 55bin kişilik stad bjk liler kendi seslerini duyuruyor sonra fb liler bağırıo bissürü
aynı şey bjk gs, gs fb maçlarında da oluyor deplamana gidenler bile sesini duyuruyor ama milli maçlarda tüm stad aynı takımı tutuyor bi ses çıkmıyor inş bu maç 90dk kesilmez tezahürat sesleri gaza gelirsek rahat alırız yoksa kendimizi zorlarık

+
bosna deplasmanda oynayacağı için ilk 20dk fln maça alışmaya çalışacak o sırada işte gaza gelip seyircinin itmesiyle birlikte golü bulmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Apex said:
toggie 2 maç üst üste ali sami yen'de olması mantıklı değil. bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapın yahu. maçı kazandıktan sonra önemli değil nerede oynadığımız ama çok uzayınca konu sormak istedim. aynı zamanda isviçre maçında kavga edenler tribünde değildi, sahadalardı. o ortamı geren tribünde değildi, federasyon binasındalardı ya da tesislerdelerdi. o kadar olaya rağmen kimse sahaya girmedi. zaten tribündekiler fenerbahçeli değil, türktü. yine öyle olacak ali sami yen'de maç olduğunda bunu biliyoruz ama istanbul'da bir anadolu takımının stadına benzeyen sadece tek bir stadımız varken neden orada oynanır anlamak güç. orada çok tarih yazıldı demişsin, doğru söylüyorsun yazıldı. o tarihler yazılırken ne saracoğlu böyleydi, ne de inönü. yoksa hem galatasaray'ın hem türkiye'nin önemli maçlar oynadığını ve galibiyetler aldığını biliyoruz.

çok doğru yazmışsın.

Bir kaç şey ekliyim. Alisamiyenin sahip olduğu odalardan tut imkanları saraçoğlu ile uzaktan bile boy ölçüşemez. Hani nedir ben anlamıyorum bu kompleksi terimdeki.
Sosyal ağlarda paylaş

kaç ihtimal varki o atmosferi yaratmak açısından...
gerçi kadıköyde olabilirdi ama aşağı-yukarı aynı atmosfer sağlanabilir.. Gelenekçi bir duşunceyle yaklaşırsak kıritik maçların birçoğunu alisamiyende başarıyla geçtik..

Umarım bu maçtada şanssız bir gol yemeyizde millet aha ben demiştim moduna girmez...
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:

ben öyle birşey demedim uydurma :) terim istemiyor dedim korkuyor falan demedim... terim fb düşmanlığından istemiyor... gökhan gönülü bile oynatmamak için ibrahim kaş falan oynattı basta adamda tam bir fener düşmanlığı var vedersonu al nolcak süper adam solda... bi çok sey bunun gibi...

Gökhan Gönül'ün açıklamasını maçtan sonra yaptı; "Sol kanatı önce İbrahim Kaş ile durdurup, sonradan Gökhan Gönül'ü sokarak vurmayı planlıyorduk ama İbrahim Kaş sakatlanınca planlarımız bozuldu."
Sosyal ağlarda paylaş

pipo_14 said:
kaç ihtimal varki o atmosferi yaratmak açısından...
gerçi kadıköyde olabilirdi ama aşağı-yukarı aynı atmosfer sağlanabilir.. Gelenekçi bir duşunceyle yaklaşırsak kıritik maçların birçoğunu alisamiyende başarıyla geçtik..

Umarım bu maçtada şanssız bir gol yemeyizde millet aha ben demiştim moduna girmez...

yunanistan maçı?
Sosyal ağlarda paylaş

bence de kadıkoyde olmalı maç orası tmm
ama samiyen de beylerbeyi stadı değil sonuçta istendiğinde çok baskılı bir atmosfer yaratılabilir zamanında gsın maçlarına gelirken baskıdan korkan avrupa takımlarını hepimiz biliyoruz (kimseyi kızdırmak veya samiyeni yüceltmek için söylemiyorum, bu bi gerçek) taraftar oraya gider adam gibi takımını desteklerse inönü olmuş kadıkoy olmuş samiyen olmuş farketmez...

ayrıca samiyen dolmaz kadıkoy dolar demek biraz gülünç olmuyor mu 50bini doldurabilen taraftar 20bini nası dolduramaz
Sosyal ağlarda paylaş

son dediğin cümle gerçekten evet açıklanmaz =)

ben de kadıköyde olmasını isterdim bir galatasaraylı olarak ,atmosferini daha fazla beğeniyorum çünkü . en iyi stad türkiye deki sonuçta .

maç için de konuşmak istemiyorum ,artık şuurundadırlar her şeyin ,ayaklarımız yere basıyor dediler ama umarım öyledir ve geçeriz sorunsuz .

UMARIM ARTIK .
Sosyal ağlarda paylaş

bu maçın tarihi sonuçta cumartesi akşamı belirlenmedi. önceden belirlendi.

peki niye kadıköy oalrak seçildi ? olası bir norveçten puan alamama durumunda, kadıköydeki tepkiden çekindiler. gazetede bir yazarda okumuştum, bu tip maçlarda biletlerin bi kısmı kulübe verilirmiş, daha rahat organize olsun taraftar diye.

şimdi allah var, türkiye norveç i yenemedi, fenerbahçe taraftarı zaten haluk ulusoy dan NEFRET ediyor, niye maç boyunca ulusoy istifa terim istifa diye bağırmasın ? bundna korkulduğu için maç samiyen e alındı. sonuçta daima fatih terim naparsa yapsın ona istifa demeyecek bir kitle var.

şimdi bi de olay destekleme meselesine geliyo.

bu türkiye milli takımı, herkes destekler, herkes başarıdan baaşrıya koşsun ister (istisnalar kaideyi bozmaz).

lakin, görünen köy kılavuz istemez. türkiye milli takımı fatih terim e devredildiğinde, biz dünya kupasına gitme durumundaydık, ÇOK ZOR bir gruptaydık, lakin son iki maça kalmıştı halimiz.. gidemedik. bundan 2.5 yıl geçti, fatih terim sözlerinin hiçbirini tutamadı (gençleştirme, yeni sistem vs); bunların yanı sıra geldiğimiz nokta da aynıydı, son iki maç !

böyle baktığımızda, fatih terim dönemi ersun yanal döneminden başarılı mıdır ? hayır.

fatih terim döneminde, bir tane şöyle "oha ne maç çıkardık be helal olsun" dediğimiz maç var mı ? yok. kaleci hatasız yendiğimiz maç var mı ? hatırlamıyorum ben. taçtan gol yiyebilen bir takımız, ciddi efsanelere adım atıyoruz.

hal böyleyken, biz euro 2008 e gitsek ne olur, gitmesek ne olur ? gitmesek, fatih terim ve haluk ulusoy daha fazla dayanamaz, istifa eder. bir şekilde başka bir teknik direktör getirilir, o olasılık belki işe yarar. bakın BELKİ diyorum, garantisi yok sonuçta ub işin.

gidersek ne olur ? günü kurtarırız, fatih terim imparator tezahüratlarıyla kaşılanır, istifa falan etmez, türk futbolundaki saçmalıklar silsilesi haluk ulusoyla devam eder, belki 2. tura çıkarız euro 2008 de, sonra çeyrek finali dahi yine televizyondan izleriz.

zaten millet olarak sorunuuz burda genelde.
geleceği düşünmüyoruz, günü kurtardın mı yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

güzel kardesim ben de sami yen'de oynansın demiyorum zaten.
sadece sizin sami yen'de oynanmasına galatasaraylı olmadıgınız için verdiginiz anlamsız tepkiye karsılık yazdım.

saracoglu olmus, inonu olmus farketmez. istanbulda 3 büyük kulup var ve bu kuluplerin hepsinin stadı milli takım macı oynanacak kadar kaliteli ve atmosferi saglam.

milli maclarda takım ne kadar destekleniyor diye sorarsanız, bu sene hiç desteklenmiyor. ama oynandıgı stadlardan dolayı değil, biletlerin sponsorlara verilmesinden dolayı.

güzel kardeşin fenerbahçeli olduğu için öyle söylemedi. mantıklı olmadığı ve bunun mantıklı açıklaması olmadığını söyledim sadece savunuyorsun diye. karşındakiler fenerbahçeli diye direk atak duruma geçip kardeşli filan konuşmalara geçiceksen ayrı konu, tartışmayalım zaten o zaman.

sponsor biletler yüzünden şuanda insanlar biletix'ten bilet bile alamıyor ve maçı 15bin kişilik ali sami yen'de oynayacağız. taraftar gelsin isteniyor biletler sponsorlara verilince taraftara gelicek yer zaten kalmıyor. bilet almak isteyipte alamayan bir sürü insan var. alanlarda vardır onları bilemem.

şurada sadece ali sami yen'de bu maçın oynanamasının mantıklı hiçbir savunması olmadığını ve yanlış seçim olduğunu söylüyorum. savunacak birşey varsa mantıklı birşey söyleyerek savunun. fenerbahçelisin sen hede hödö komik oluyor.

edit: fizban yapmış mesela mantıklı açıklamasını. şöyle sebepler filan öne sürdükten sonra birşeyler söylense rahat olacak. sırf fenerbahçeliyim diye birşeyler arayıp, bulup dile getirmeyeceğimi yıllardır şuradaki yazdıklarımdan bilenler zaten bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Apex said:
karşındakiler fenerbahçeli diye direk atak duruma geçip kardeşli filan konuşmalara geçiceksen ayrı konu, tartışmayalım zaten o zaman.
,

bu ne ya lol. tartışmayalım harbiden.
sami yen de 25 bin kişilik kapasite ile başladı, 20'ye düşürdünüz. şimdi 15 olmuş, yarın da 10 olur ehuehuee.
sizin ne işiniz var stadda zaten, evinizde seyredin(!) maçınızı.
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşli filan konuşma demek o, gayet açık. tanımıyorum etmiyorum seni neticede bir samimiyetim yok. bunda anlamayacak birşey yok. stadın kapasitesi 17 ya da 18bin diye biliyorum ayrıca o kadar mesajdan onu çıkarıp cevaplaman hoş olmuş. üstüne birde maça gelmeyin demişsin, o boş olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

milli maclar inonuye'de saracogluna'da verilmez ulusoy varken bu federasyonda.nasil gelecek stada? protesto olmayacak mi?
saracoglunda olsam ben mactan sonra ulusoy istifa diye bagiririm, bir cok kiside bagirir inonudede ayni sey olur ama samiyende olmaz.maclarin daha once verildigi bir diger yer bursa'yada gidemez suan turkiyede ulusoya karsi olmayan camialardan bitanesi galatasaray onun stadinda olmasi macin normal
Sosyal ağlarda paylaş

Apex said:
kardeşli filan konuşma demek o, gayet açık. tanımıyorum etmiyorum seni neticede bir samimiyetim yok.

ahaha cok meraklıydım senle samimi olmaya, lafın gelişi bişey söylemişim saldırdıgın yere bak.

bi daha kardeşim demem sana kusura bakma, patron falan diye hitap ederim hoşuna gidiyorsa.

ehueh hakkaten boşuna yaşıyosunuz ya siz, harcadıgınız oksijene yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana bana patron de mi dedim yahu, nasıl bir algılaman var anlamadım. hitap şeklin hoşuma gitmediği için uyardım. bunun bu kadar uzatılacak bir yanı yok bilseydim bu kadar tepki verip heyecanlanacağını söylemezdim zaten. üstüne çıkıp sizin gibiler ölsün gibi bir cevap vermişsin, ona düzgün bir cevap vermemi beklemezsin heralde. o yüzden birşey demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne ya bir 8-0 lik maçın hakeminden sonra, bir de fanatik hakemi kaldıramayız :D

Bir de maçtan sonra açıklama yaptı. Maç sırasında 5.golü atmadan önce Ajax'a foul yapmışlar. Hakem avantaja bırakmış ve gol olmuş. Hakem de diyor ki avantaja bıraktım ve gol oldu. Doğru karar verdiğim için sevindim diyordu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...