Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Bosna Hersek / 21.11.07 / 21:00

sg-1

Öne çıkan mesajlar

sonucuna sevinemediğim maçtır. şu anki haliyle, fatih terimiyle, oyun sistemiyle resmen ıkına ıkına geçtik turu. bundan sonra ne olacak peki? geçtik diye kimse fatih terim'e soru sormayacak mı, fatih terim sisteminde değişiklik yapmayacak mı? bu takım değil mi maltayla berabere kalan?

beğenin beğenmeyin, şu anda takımın gerçeği bu. rahatlıkla 1. çıkabileceğimiz gruptan son maçın son dakikasına kalarak 2. çıktık. umarım avrupa şampiyonasında daha kötü olmaz; umarım gerekli değişiklikleri yapacak cesareti gösterir birileri de, sevinçten ağlarız bir kez daha.

yazdım ekşi sözlüğe, aynen buraya koyuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

az önce de başka bi konuşmada da dedim millet olarak sevinmeyi bilmiyoruz
ajan koy bi konser maçtan sonraya o kadar kişi var kutlasınlar işte öyle 2 tane hava i fişek patlatıoz bitio sonra niye silah sıkıyorlar vs :F çaar bi sanatçı versin bi konser sevinek kurtlarımızı dökelim :F boru mu yani avro2008e gidioz
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:
az önce de başka bi konuşmada da dedim millet olarak sevinmeyi bilmiyoruz
ajan koy bi konser maçtan sonraya o kadar kişi var kutlasınlar işte öyle 2 tane hava i fişek patlatıoz bitio sonra niye silah sıkıyorlar vs :F çaar bi sanatçı versin bi konser sevinek kurtlarımızı dökelim :F boru mu yani avro2008e gidioz

kaybedersek noolcak:D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

ha ayrıca fatih terimlik bi sorun değil bu.fatih terim gerekeni yapmadıgından puan kaybetmedik.adam gerekeni yapıo takıma.cıkıp kendi gol atamaz yani.sistemde yada taktikle alakalı oldugunu sanmıyorum.futbolcular formsuz

bunun yıldırayı var serhatı var bilmemnesi var.takım oturur zamanla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...